Manawydan Fórum

Úplná verze: [Archiv] Zmar Pohromě
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Na zdi sídla Bratrstva je list a u něj je inkoust a brko, na papíku je napsáno Kozlík a jeho přátelé, ZMAR POHROMĚ

(pište sem prosím jen svoje jména a jenom ti, kteří vědí o co de)
Úhledným písmem podepsána Adria Hawke
Karlos strench
Za Ishar,
podepsána Valerie
Za Arcanum, podpísaný Mir.
kostrbatým a neúhledným písmem spíše vyryto nežli napsáno: Horian Voren
Kozlík přistoupil k nástěnce a rychle projel jména. "Hm no není partička k zahození," řekl si "ale bude jich potřeba víc, nepřátel je moc a času málo." Rozhodle se, že jich musí získat pro svoji věc víc a že musí obejít již ty co získal, jestli by nevěděli o dalších. A ještě musím obejít ty kterým můj dopis zřejmě nedošel.
Gerg
(14 dní sem nebyl ve hře, takže nevím co se tam děje(dovolená) a teď mi odešla bedna Sad)
Vzal svitek a začal psát:

Už hodně času uplynulo od doby, co byla poslední výprava za svitkem. A myslím si, že nastal čas pro další, protože když nebude, tak se nedostaneme do svých domovů. Proto žádám vás o pomoc a o rychlou odpověď...
Podepsán Gerg


Svitek ještě několikrát opsal a pak jej šel odnést do Arcana, elfům do srubu a k Bratrstvu, též jeden zanechal na radnici v Isharu.
Jen dotoho Smile, čím větší skupina, tím větší šance na úspěch Wink
Kdybych věděl o co jde, tak se přidám takyWink
Vzal popsané svitky a šel je roznést po městě.

Já Gerg, hledám ty nejzkušenější dobrodruhy pro výpravu za svitkem. Ale mé zdoje jsou omezené, takže se mnou může jít jen dalších 6 odvážných.
A to: 2 kněží, 2 mágové, 2 válečnící a 1 lukostřelec. Žádal jsem o pomoc své přátele, zatím nikdo neodpověděl...

(pište ve hře, přes icq a nebo SZExcl)
Dal jsem celému městu vědět, že hledám odvážné dobrodruhy, kteří by šli za svitkem. Proto žádám ty, kteří by se ke mně chtěli připojit nechť přijdou do trpasličí svatyně dne 16. Toru tohoto roku (15. 9. ve 20:00) a nebo mně vyhledají dříve.
Podepsán Gerg

Svitek připevnil na dveře svatyně.
(OOC: omlouvám se, ale nějak se mi povedlo špatně napsat datum, má to být 16. ve 20:00, pokuď nikdo nepřijde, tak to přesunu na sobotu na 20:00 a na to už ExclnezapomenuExcl)
Tereza se procházela v okolí města, dorazila i k stavením obývanými Bratrstvem. Domy vypadaly, jako by v nich dlouho nikdo nebyl. Na zdi jednoho z nich visí zbytky papíru. Nápis ZMAR POHROMĚ i podpisy pod ním jsou už téměř nečitelné. Tereza si uvědomila, že už dlouho po ní nikdo nechtěl Shunnarovy lektvary, už dlouho neslyšela o žádný výpravě pro svitek. Vlastně už dlouho neviděla pořádnou partu dobrodruhů. Povzdychla si a podél pobřeží se vracela k městu. "Cožpak nikomu nezáleží na tom, aby ta pohroma už byla pryč?"
Myslím, že už nastal čas jít za další svitkem, proto žádám ty, kteří mají odvahu se ke mně připojit, nechť se do staví před trpasliší svatyni dne 17. toru (17. ve 20:00). Může přijít kdokoliv, ale mějte na paměti, že spory budou řešit golemové.
Podepsán Gerg, správce sbatyně.
OOC: hele ja ve 20.00 nemuzu ale urcite bych rad sel...a to same Sotchi..ten taky nemuze ale rad by sel
*Ork si přečetl listinu* Já Jumpa přidat se k vám !
Kdyz jit jina uruk nez Smegy tak Smegy jit s uruk kamkoli ! ** doufam ze tu budu....
Stran: 1 2