Manawydan Fórum

Úplná verze: Diskuze o prohřešcích a trestech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Aha, tak to jo... netušil jsem, že je v systémových pravidlech zakázáno lézt s koněm do vody...

To se pak se veřejně omlouvám Smile



P.S. Vítej v klubu...
Mě osobně se tedy galeje líbí víc. Pokud to s těma polénkama není nějak přehnané, tak člověk alespoň má nějakou vidinu "Odpracuji si tohle a hurá zpátky do hry". Zatímco s jakýmkoliv jiným trestem už nelze nijak pohnout. Jak tu bylo řečeno, člověk jednoduše nelogne... a za tu dobu zjistí, že mu to ani nechybělo.
Mimochodem pokud vím, tak RP galeje se v Cyproně chystají. Nevím, jak je ta myšlenka daleko, ale rád bych časem dovážel trestance i z Isharu. Smile
At si rika kdo chce co chce, online exs jsou hlavni zdroj expu na tomto servru. Stopnuti na dva mesice znamena prakticky zastaveni levelovani, nevim jak Arten ale ja bych nemel nervy na to kazdej den koleckovat dungy abych si udelal 1 000 expu z 15 000+ potrebnych.

Citace:Mě osobně se tedy galeje líbí víc. Pokud to s těma polénkama není nějak přehnané, tak člověk alespoň má nějakou vidinu "Odpracuji si tohle a hurá zpátky do hry". Zatímco s jakýmkoliv jiným trestem už nelze nijak pohnout. Jak tu bylo řečeno, člověk jednoduše nelogne... a za tu dobu zjistí, že mu to ani nechybělo.

Ano presne, zvlaste posledni veta. To ze nekdo ma problemy s afk kontrolama neznamena ze jako hrac neni prinos nebo stoji za prd.

A to ze nekdo hraje z prace? A co, to je jeho vec. Meli byste si uvedomit ze existuji zamestnani v kterych dotycny musi sedet dvanact az 24 hodin a jen cekat (napriklad vratnice, etc) az ho nekdo nekam zavola, nebo kde ma danou praci a kdyz ji dokonci musi cekat na konec pravocni doby. Jako priklad uvedu statni zamestnance-poradkove slozky, kteri drzi pohotovost 12 hodin, tzn ze jsou v kasarnach a cekaji jen na to jestli se neco nekde neposereSmile
OnlineXP může být hlavní expovací systém, to vám už nevyvracím - bodejť by nebyl hlavní, když je nejjednodušší. Trest je ale trest... a hráč který hraje na RP servru jen kvůli rostoucímu kontu expů je divný.

Neřekl jsem že nesmí hrát z práce (ač jsem značně proti), to je dotyčného problém.
Pokud mu ale pracovní náplň způsobuje ingame problémy je to opět jen jeho problém, to opravdu nechtěj abych řešil.
K tomu koni v melcine: Nevim ted jestli sem to byla ja, uz si to nepamatuju, ale ten den nekdo vesele projizdel pod mostem v Cyprone na koni...nevim proc je tam melcina (asi aby se tam dalo "plavat"), ale neni rozhodne od toho, at si tam nekdo jezdi fullspeed na koni. Kdyby jel pomalu a napsal *brodi se* nebo neco takove, tak ani neceknu...takze mozna proto. Navic nevidim zadny RP duvod nenechat kone 5 metru od sebe na brehu, kdyz lovis perly...to opravdu nechapu, kdo si bere kone at si vedle nej slape vodu, kdyz lovi perly...

K hrani v praci: Pokud to zamestnavatel nezakazuje, nic proti tomu nemam. Pokud to zakazuje, tak porusuje pracovni rad. Pokud je to statni zamestnanec, tak ho platim ze svych penez a nema co parit na PC v pracovni dobe...to se pak totiz tyka i me. I kdyby to tedy mel dovolene, tak to nebudu resit, protoze (jak rika WD) je to jeho problem.

Nezapomente na to, ze trest 2 mesice bez expu je az jako 4. AFK trest...coz je podle me celkem dost. Jsou tu lide, kteri nemaji ani jeden nebo treba jen jeden prohresek...a jsou aktivnimi hraci. Navic tu je funkce automatickeho AFK...takze kdyz nic nedelate, tak vas to po minute hodi do AFK modu, to znamena, ze tak mate prakticky 100% sanci se AFK kontrole vyhnout, pokud musite nutne odejit nebo minimalizovat. Kdyz si tuto funkci vypnete nebo makrujete..opet vas problem.
no dotoho kde pracuju je vam podle me uplne houby / nebal bych se pouzit i silnejsich vyrazu :o) / ale pokud je to tak dulezite .........pracuju jako vyhazovac a zaroven provozni ve dvou barech pokud nekdo navstevuje nonstopy tak asi vi jak to tam vypada to znamena kdyz se mi tam zacnou rvat bulhari,ukrajinci,a jina podobna verbez nemam moc cas mackat neco na pc proste od toho vystrelim a do minuty se vracet nestiham :o) jinak k tomu poslednimu trestu po odejiti od pocitace k navraceni spatky uplynulo cca 4 minuty predtim sem hral asi 3 hodiny a nic tak mi jen prijde ze to byla zbytecna a pruderni kontrola :o))))

Nemam nic proti zastaveni online expu ale jak jsem psal za 4 tresty 2 mesice stop mi prijde jako opravdu hodne ........projizdel jsem vsechny prohresky a zadnej notorickej aefkar tu neni tak proc by se nemohlo udelat tak jak jsem napsal :o) myslim ze treba jedno afk plus 2 dny trest 4 afk 8 ddni trest ......2 mesice je extrem opravdu :o))))))
8 dni bez expu neni zadnej trest ktereho by se nekdo mel bat. A porad zbytecne resis nasledky ... to je blbost.
Proste kdyz nechci bejt afk a nechci mit za to postih, tak se snazim pro to udelat vsechno a ne ze budu spolehat, ze naaaahodou kontrolu nedostanu.
MW klient pokud ma zanute automaticke prepnuti do AFK, tak te ochrani od dostani trestu a muzes si od pocitace odskocit kdykoliv. nevim podle me hledas problem nekde, kde neni ... jak uz bylo napsano ... tohle je jen a pouze tvuj problem a vyhnout se mu je tak jednoduche.

a nechci slyset, ze MW klienta nepouzivas (ani od nikoho jinyho). To je opet jen vas problem, jasne uz nekolikrat bylo napsano, ze s original klientem uz nepocitame a tudis ho pouzivate na vlastni riziko Smile
hraju na MW klientu protoze je lepsi nez stare UO .....ale spet k tematu neresim to ze jsem byl afk v poradku jen mi vadi tresty nebo delka trestu tak to skombinujte z galejema kdyz se ti nezda delka to je taky dobrej napad ne ?
No vidis. To je dobrej napad. Jenze kdyz nekomu dam za 4. prohresek 500 klad, tak zas bude dotycnej kricet, ze to je mooooc a budem na tom samem jako s 2. mesicema Smile
Kazdopadne z meho pohledu jakozto hrace blbce, kterej se celou dobu snazil nemit ani jeden prohresek me pride cele tohle dohadovani o nicem, stale plati, ze kdyz nechci, tak proste trest nedostanu. Ano muze se stat, ze si nedam pozor a nahodu trest dostanu .... beru, ale ziskat 3 prohresky za pomerne kratkou dobu, kdyz jednou za 2 mesice (ted si nejsem jistej jak dlouho je ta lhuta) se zase jeden umaze to uz clovek fakt musi hrat tak, ze mu to je bud jedno a nebo proste mu jde hlavne o expy nez o hru samotnou.

Bohuzel jak uz si napsal, tak v tomhle pripade proste to beru tak, ze "podle sebe, soudim tebe". Protoze proc ja jako blbec bych se mel snazit hrat bez prohresku a nekdo jinej na to mohl kaslat jen proto, ze mu vlastne nic nehrozi.

Mimochodem tohle me sere i v realnem zivote, ale na MW mam tu vyhodu, ze to jako jednotlivec muzu ovlivnit Smile
tak v pripade tech 500 klad si to muze odsouzenej rozvrhnout sam za jak dlouho to udela coz mi prijde jako logicke ......ano dostal jsem tres musim pocitat z nasledkama odpracuju si to plus do hry zakomponavat trest za nejakej fiktivni prohresek :o)) aby to bylo IG
jinak 500 klad je nesmysl :o) s mym 3-4 hodinovym hranim by to bylo tak pul roku :o)))
(09.03.2011 v 16:55)Elerra napsal(a): [ -> ]At si rika kdo chce co chce, online exs jsou hlavni zdroj expu na tomto servru. Stopnuti na dva mesice znamena prakticky zastaveni levelovani, nevim jak Arten ale ja bych nemel nervy na to kazdej den koleckovat dungy abych si udelal 1 000 expu z 15 000+ potrebnych.

Citace:Mě osobně se tedy galeje líbí víc. Pokud to s těma polénkama není nějak přehnané, tak člověk alespoň má nějakou vidinu "Odpracuji si tohle a hurá zpátky do hry". Zatímco s jakýmkoliv jiným trestem už nelze nijak pohnout. Jak tu bylo řečeno, člověk jednoduše nelogne... a za tu dobu zjistí, že mu to ani nechybělo.

Ano presne, zvlaste posledni veta. To ze nekdo ma problemy s afk kontrolama neznamena ze jako hrac neni prinos nebo stoji za prd.

A to ze nekdo hraje z prace? A co, to je jeho vec. Meli byste si uvedomit ze existuji zamestnani v kterych dotycny musi sedet dvanact az 24 hodin a jen cekat (napriklad vratnice, etc) az ho nekdo nekam zavola, nebo kde ma danou praci a kdyz ji dokonci musi cekat na konec pravocni doby. Jako priklad uvedu statni zamestnance-poradkove slozky, kteri drzi pohotovost 12 hodin, tzn ze jsou v kasarnach a cekaji jen na to jestli se neco nekde neposereSmile

PALEC NAHORU !!!!!
500 klad = 500 minut.

Ano, do toho, kde pracujes, je mi houby...taky sem se na to neptala a ani me to nezajima. Jen jsem se k tomu vyjadrila.
(09.03.2011 v 23:00)RadstaR napsal(a): [ -> ]a nechci slyset, ze MW klienta nepouzivas (ani od nikoho jinyho). To je opet jen vas problem, jasne uz nekolikrat bylo napsano, ze s original klientem uz nepocitame a tudis ho pouzivate na vlastni riziko Smile

Kdyby MW klient nepadal (errory s pameti) tak by me tento odstavec nevadil. Ale napsat tuto hovadinu ve stavu kdy casti lidi MW klient proste nefunguje je vysmech.
Elerra: Mno sem rad, ze sis to zase prekroutil po svem, ale nic co by me nejak prekvapilo.
Částečně ještě bereme frázi "s MW klientem nehraji kvůli erroru s pamětí". A u řemeslníků absenci několika důležitých maker (na nichž se právě intenzivně pracuje).
Ale v tomto tématu to opět nemá co dělat. Držte se tématu, prosím... snažím se ho sledovat a různá odbočení jen znehodnocují informační hodnotu tohoto tématu!
Jediné, čeho tím můžete dosáhnout, je moje neochota zde číst příspěvky...
(09.03.2011 v 22:52)Tonik konarik napsal(a): [ -> ].........pracuju jako vyhazovac a zaroven provozni ve dvou barech

Presne vim o cem mluvis. Biggrin neni sance ani na stisk klavesy Biggrin... To muzu potvrdit z vlastni zkusenosti pane kolego (ted uz byvaly). Biggrin
Uvítali byste v mwklientovi funkci AutoAFK na neaktivitu myši a klávesnice?
- samozřejmě volitelné
- pokud do minuty nepohnete myší, nebo nestisknete klávesu, nahodí se AFK

Pro GMka - myslíte, že by měla existovat možnost, že řemeslník pustí makro na výrobu, chce od toho odejít, tak zapne XPSTOP, ale vyrábí dál?
... tedy, že postava není označena afk symbolem, ale má zastavený růst expů za online hru?
Myslim, ze by ta moznost existovat nemela, protoze financni obohaceni beru podobne jako Online XP, tedy neco na co by mel clovek aktivne investovat cas (i kdyby to znamenalo proste jen ze u toho bude sedet).
To já zase považuji za "zbytečné otravování".

Schopnost hráče napsat dobré řemeslné makro (alespoň dokud vyžadujeme po řemeslnících, aby opakovaně vykonávali automatickou činnost) je podle mého názoru také kvalita.

Podle mého názoru je spíše cesta, aby řemeslný postup vyžadoval aktivní účast řemeslníka (což ovlivní úspěšnost výroby, dobu výroby, atd), než nutit řemeslníky sedět u kompu a čučet na obrazovku, zatímco jim tam běží hodinové makro...

P.S. a něco jiného je, kdy si hráč pustí dva klienty, v jednom řemeslníka a v druhém mága, řemeslník provádí makro a s mágem jde dung... ale pořád - otázkou je, při současném i plánovaném počtu hráčů online: WTF?
Souhlasím s tím, že by pak rovnou mohli přibývat peníze, když hráč odlogne.
Lepší cesta, než aby byli hráči nuceni "sedět u kompu a čučet na obrazovku, zatímco jim tam běží hodinové makro" je podle mě optimalizace výtěžnosti a podobné změny.

Jinak k tomu autoafk nestačilo by přímo v nastavení mít možnost nastavit počet sekund po kterých se aktivuje, než řešit nějaké kejkle s myší? Smile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21