Manawydan Fórum

Úplná verze: Diskuze o prohřešcích a trestech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Tentokrat s Rygosem souhlasim. Prestan nicit nase babovicky a nase sny!Tongue
(12.02.2011 v 22:42)Cessnek napsal(a): [ -> ]
(11.02.2011 v 17:13)Rygos napsal(a): [ -> ]Tonik konarik
Ona je Hra a hra. Od UO RP shardu očekávám něco víc než jen míst kde můžu chodit dungy nebo mastit PvP, to nebudu hrát tak starou hru jako je UO, ale něco novýho v krásný líbivý grafice. UO nabízí i přes své stáří možností daleko víc než většina moderních online her. Tak proč mrhat největším potenciálem starý hry jako UO a dělat z toho tuctovou online mlátičku? Smile
Zapojit se do rozvoje prostředí, politiky, rozvíjet postavu a její reputaci, možnost hrát i za nebojové hrdinské charaktery atd. atd.

prober se z toho sna. Takhle to tady nefunguje a fungovat nidky nebude.

a s tím potenciálem bych taky brzdil XD

To že ty ten potenciál nevidíš nebo nechápeš neznamená že tu neni. To že tu je asi většina hráčů co si vystačí s nefunkčním RP prostředím (nebo spíš účelové RP), kde se odnikud vyrojí hromada NPC co je třeba zabít a akce nepřinášejí reakci, to je bohužel smutnej fakt kterej si uvědomuju. Ale pořád doufám že by se to mohlo změnit, tohle nadšemí mi sice vydrží čím dál kratší dobu, než si musím dát několikaměsíční oraz od MW, ale to se nedá nic dělat. Jiná online hra než UO bohužel tolik prostoru nenabízí, kde nejde jen o boj a expení a honbou za lepším a lepším equipem, ale dá se hrát i naprosto nebojovou postavu plnohodnotná hra.
Je fakt že pro tebe bylo plně funkční RP prostředí hrob, protože nedokážeš odhadnout co tvoje akce přinese za reakci a nebo jsi klasickej vyčůránek co když do někoho strčí a on se nebrání, tak ho kopne a když se někdo nedívá tak ho i obere a když se ani po tom nic neděje tak se tím začne chlubit a stavět si na tom image drňáka Smile
Takže se nedivim že se tomu bráníš Smile
Nefunkční RP prostředí:
Opakuji donekonečna: pište akce vyžadující reakci v krátké rozumné formě na fórum.
To co si vyříkáte s jedním GM ingame, nebo s druhým po ICQ je další den zapomenuto a nikdo o tom neví. To samé platí (bohužel) o věcech zahrnutých do dvoustránkové RP zprávy, kterou bohužel nemám čas číst.
Je tu na to dokonce řídce využívané téma: http://forum.manawydan.cz/showthread.php...548&page=3
Až se mi tam objeví zpráva "týden jsme vybíjeli vlky na pozici XY - zrušte tam prosím jejich spawnery" pak si ji u RT ověřím a domluvíme se na rozumné reakci.
Bojim se že toho je tolik a v takovým rozsahu na základní úrovni že to ani nejde stručně a jasně popsat.
Počínaje nelogickým rozmístěním spawnů zvěře (které se už předělává, ale je to provázeno remcáním nespokojeností a nadávkama), přes nefunkčí NPC na klíčových postech co neprosazují své zájmy z pohledu sebe samých, ale jednají až v kritické situaci účelově v zájmu RT) až po nelogické zákazy ze strany RT proti herním (RP) snahám přímo v samotné hře.
Většinou jsem slyšel vždy Ne, Nejde, Nebudu nikomu nic dávat byl by to support. Namísto Proč? Jak to chceš udělat? Tak si to zkus sehrát a uvidíme.
Otázka Proč? je první a pokud hráč nedokáže smysluplně udat důvody proč to chce a proč by mu to mělo být umožněno, nemá smysl se o tom dál bavit.
Otázka Jak? tam jde o o to jestli si nevzal velký sousto a má na to personálně, materiálně a finančně a v neposlední řadě by odpověď měla obsahovat alespoň základní plán toho jak toho chce dosáhnout. Každý požadavek je jiný a vyžaduje jiné nároky.
A nakonec, LOGIKA, na MW je logika pokládána za sprostý slovo, který je přímým rozporu s hratelností. To vidím asi jako největší problém na MW absence logiky v téměř čemkoli - nejde pak někam něco dát a čekat že to vyvolá reakci na základě toho že se hráč/postava zamyslí a začne jednat na základě toho že se zamyslí co tu tohle dělá když by to tu být nemělo.
RT to má nařízené jednoznačně:
1, Pokud to nejde in game, tak to nejde.
2, Pokud to nejde, může to Whitey povolit.

Pokud to nejde a GM vám to přesto zařídí, jde o jeho dobru vůli a obcházení mého nařízení. V těchto případech mhouřím oko (pokud si nikdo nestěžuje), nemluvě o tom že se o tom z větší části nedozvím.
Pro případy kdy to "nejde" je tu zmíněné téma, které preferuji před PM nebo ICQ. Pokud do něj nahlédnete, zjistíte že většinou tam došlo ke kladnému vyřízení.
Něco málo k zabanování Dratharta, jasne asi nejsme nejlepší RP hrači kteří se dokáží 3 hodiny "RP" bavit vyrobou luků nebo nevím čeho, ale ja osobně se za RP hrače považuji už jen tím, že jsem si pěstoval karmu a to určitě né tím že bych všechno pojížděl, to je lež a všichni nezaujatí lidi to potvrdí, nic jako PK se tady nedělo nikdy, vždy to bylo skrz RP spory a po umožnení PvP flagu se to řešilo přes pvp flag. Nevím jak vy HC RP hráči snášíte technickou stránku hry, ale my kterýmž nezaleží pouze na te RP časti, nás to už vyvadí trochu z míry, uvedu svůj příklad. Začal jsme tady hrát někdy v listopadu roku 2008, měl jsem spolu se segovezem velké sny o tom jak je MW uzasny, jak budeme mit vlastni mesto a vytvorime sobestacnou guildu jmenem bratrstvo, prvni se z lesu dostanema az nahoru, systemy povysovani, strasne propracovane RP naseho cechu a vedeli jsme ze na mw je tohle mozne, nejen mit majetek a rikat si ze jsme IMBA a ja nevim co, ale mit tady urcitou povest cechu co se osamostatnil a zije kdesi pryc od ostatnich a není radno si s nim zahravat prvních par mesicu me naprosto pohltilo a nepustilo ani za mák, těšil jsme se znova na vanoce jako tehdy kdy jsem ještě věřil na ježíška že bude ostrá verze a naše vize se zacne pomalu naplnovat...pred dvema mesici to byli uz dva roky a technicka stranka hry se vubec nepohla - aspon z meho pohledu, CS3 ktere bylo slibovane na prazdniny roku 2009 je stále nekde dole a ted ctete pozorne timhle NENARAZIM na whiteyho a spol protoze je mi jasne ze je to velky kus prace ovšem asi jste si utrhli moc velké sousto. Jasně jsou tady hráči, ale jak to tak pozoruju tak temer jen ti co jsou tu od zacatku a porad nejak veri ze to dopadne, ja uz neverim a proto ma cinnost zde je již naprosto minimální a mnohokrat mi to bylo velmi líto, že me to tu tak postupem času zklamalo jelikož už jsem neměl víru v to, že se mi zde splni jednou ten sen který jsme měli na začátku a to hlavně kvuli technicke strance hry, dkyž sem přijde někdo nový tak zde moc dlouho vetsinou nevydrzi protoze ho unavuje nefunkcni system a proto chápu, že když nekomu mizi veci z domu jen tak a hlavní gm mu na to nic nerekne, že se proste nasere, každy by se nasral a nerikejte mi ze ne...to je asi tak vše k obhajobě... a ano vím že sme sám pro mw udělal hovno a umim jen kecat, ale radsi reknu na rovinu co si myslim
Ano, MW je velké sousto. Mnoho lidí co ho nakouslo odešlo, bohužel i většina skriptařů. Spousta věcí se vleče, spousta věcí se slibuje.
Se mnou se to má stejně jako s vámi, hráči - občas na něco mám chuť, občas nemám. Někdy jsem aktivní, někdy bych si dal radši "půl roku jinde". Nemůžu mluvit za zbytek RT, ale myslím že je to stejné.
Přesto jsem tu, přesto na tom dělám. Snažím se skriptovat to co je slíbené, dělat věci postupně. Pak náhodou narazím na vážnou chybu, která (opět) není hlášená, hned z kraje např. bug s úniky z vězení. Všeho nechám, jdu opravit aspoň to co už je a co má fungovat. Při tom to podělám jako dneska. A už nevím kde zas jsem, bloumám od jedné prkotiny k druhé, a vůbec nemám chuť vracet se k rozdělanému.
Pokud vás o něco poprosím (konkrétní testu), udělejte to. Pokud o něco poprosíte, udělám to.

K Cessnekovo zabanování nehodlám moc diskutovat.
Vulgární vyjadřování na chatu, moje napomenutí. Pokračoval, ban na chatu ode mne. Následně se objeví téma nadepsané "kradez nabytku od dobytku" z kterého minimálně mě vyplynulo že jediný kdo onen nábytek mohl odstranit je někdo z RT. Upravil jsem název, znovu Cessneka varoval. Dvě hodiny procházel logy, skripta, mapu, jestli se podle Mirovo náhledu nábytek jen "nezatoulal" do výšky apod. Vystydnul mi oběd, štěknul jsem se kvůli tomu s mámou. Následné Cessnekovi reakce mě přesvědčili že je to opravdu typ člověka o kterého tady nestojím.

Může mít dobré RP (a několik členů RT to o něm i tvrdilo), nebude ale ani mě, ani nikomu z RT srát na hlavu.
Kdo tu chce hrát ten se nebude opakovaně navážet do RT, do Manawydanu ani do mne. Ne bez toho aby si to právo zasloužil.
ja si jen myslim ze v tomto pripade jsi mohl bejt nad veci a proste to ignorovat ............bud rad ze se s tim neparal a rekl vsecko tak jak si mysli nez ez by ti jen tupe lezl do zadku protoze je to tip lidi co se nerad nekoho doprosuje sice je mi jasny ze pravdepodobne ho uz na milost nevemes ale stejne .......zkus nad tim chvili premyslet :O)
Ja vlastne nechtel ani obhajovat to, aby jsi mu ban zrusil, jen jsem chtel poukazat na to co stve nas hrace a v cem se tu utapime my, ale vidim ze jsi to pochopil skvele, je skoda ze hold skripteri nejsou na trhu a ve dvou to nejspis nejde...
2Kara: Chápu i hledisko hráčů, vím že jsi nediskutoval o banu. Já mám dvě volby - buď na MW dělat, nebo MW končí. Hráč má víc voleb - hrát, nehrát, jít na chvíli jinam a pak se mrknout jestli se něco změnilo. Minimálně vám je MW pro zábavu, tj. pro věc na kterou totálně nemám nárok, protože podílet se aktivně na hře tak neudělám vůbec nic.

2Tonik: Cessnekův BAN není jen za poslední prohřešek. Visel nad ním dva roky, dva roky jsem hledal důvod proč mu ho ještě nedávat. Nemajíc respekt k ostatním ale ztratil můj respekt. Nechci po nikom aby mi lezl do pozadí, chci obyčejnou slušnost. Pokud nedokáže mluvit jako normální člověk, pokud musí na fóru i ingame urážet Manawydan, pokud se nedovede krotit ani před vedoucím projektu - nemá tu co dělat.
A pokud je pravda co se šušká, tedy že Cessnek je Segoves - tak Segoves má permici už několik let.
doufam ze se RT konecne vzpamatuje z tech stupidnich trestu za AFK nebo tady za chvili budou delat GM jen sami sobe :o);
Ja v tom nevidim problem. Nechat si srat na hlavu jen proto, aby server mel hrace ... ne dekuju.
ja docela jo ...mam napriklad na UO cas jen v praci obcas se stane ze od pc musim dobehnout a sup kontrola fakt se do minuty nevratim a hraju cca 8 mesicu a mam dohromady 4 prohresky to je 1 prohresek na 2 mesice a ted za ten 4 jsem dostal defakto stop na 2 mesice expu a vzhledem k tomu ze expy jsou jednou z nejdulezitejsich veci tak je to docela tristni
Nevím, ale já když potřebuji odběhnout od počítače, tak spustím [afk. Což mám na macro alt+P, jak to zadám tak zkontroluji než odejdu jestli se objevila hláška "Jsi odpojen ze hry" (nebo tak podobně zní ta hláška). Také se mi povedlo prošvihnout kontrolu , ale z jiného důvodu. Spíš nesplnit, ale to patří jinam.
tak ja na to kolikrat nemam ani cas to je ten problem .....ale me jde spis o ty tresty ted si vlastne 2 mesice nemusim uo ani zapinat kdyz prijdu o expy a hromadit majetek me nebavi
Ale to je tvuj problem, ze neumis hrat a musis byt AFK. Pro me jsou tohle jen vymluvy ... sam jsem hral denne 3 a pul roku a bez jedineho prohresku. Takze ono to jde, jen clovek nesmi bejt linej a myslet si, ze mu vsechno projde.
Radstare prosimte precti si co jsem psal ve 3 prispevku a pak prosimte neco komentuj .......kdyz sem v praci hold na to nemam tolik casu a kolikrat nestacim dat ani afk ja se na nic vymlouvat nemusim to bych musel myslet jako ty zrejme protoze podle sebe soudim tebe ze ano
Ale me je uplne jedno odkud hrajes. Bud na to hrani cas mas a hrajes normalne a nebo nemas a pak to nehraj. Tech moznost jak predejit tomu, aby si byl AFK je nekolik a pokud to mas povypinane nebo pouzivas origo klienta a nestihas si to zapnout sam, tak to uz je ale tvuj problem.
Prijde me, ze si hlavne stezujou honici expu.

Napada me maxinalne zridit prikaz, kterej umozni byt AFK, ale zaroven uplne vypne online expy, takze kazdej si bude moc odchazet od PC jak chce, kdyz nema ani sekundu na zapnuty AFK, ale hodl nedostane expy za nic nedelani. To zni fer ne ?
kazdej nema cas vysedavat denne u pc jako ty a kdyz uz si tu chvilku na hru vecer vysetrim tak dostavam afk kontroly jednu za druhou a to nestojim ale neco delam takze asi tak .........honici expu asi tezko a tvuj argument tak to nehraj je docela ubohej nezlob se na me :o))) spis to zkuste resit jinak !!!
Ja te videl jen stat. Ale kontrolu sem dal "hodne" lidem, vcetne tech co treba zrovna sekali u stromu nebo buhvico. Precijen sekat ze stromu dokazu i ja na novem klientu automatizovane, takze se moc nechci ohlizet na to, co kdo dela.
Tady muzu jen poradit nechat zapnute "afk po minute pri neaktivnim okne". Prepnout do jineho okna, kdyz odchazis pryc je zalezitost asi tak pul vteriny. A toto ti poskytuje totalni imunitu vuci afk kontrole, protoze jen prepnes do jineho okna a muzes jit a i kdybych ti dal okamzite kontrolu, tak trest proste nedostanes, protoze pri tom prechodu do [afk do minuty se ta kontrola deaktivuje jako neproveditelna tesne pred vyprsenim casoveho limitu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21