Manawydan Fórum

Úplná verze: Tažení za svitkem
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,už dlouho jsme nešly pro žádný ze svitků. Lektvarů a kytek máme víc než dost tak nevim proč jsme už někam nevyrazily ? Tak se teda ptám co s tím uděláme,vyrazíme někam nebo si jen budeme válet šunky ?
Napis jmena ktery by molhi jit pochybuju ze je orku dost aby mohli ziskat svitek xD
tak pokud toho urkene máš lektvarů a kytek dost tak nemám problém někam jít
Já se taky hlásím k orkské výpravě Smile Ale spis jako nosic veci. Biggrin
Dnes ve 20 : 00 pred trpaslici svatyni v tu dobu se jde pro svitek kdo prej chce tak muze
jo tak v sobotu sem zrovna nemoh předělával sem pokoj ( komplet tapety , malovat , složit nábytek , nový lino položit , práce na dva dny a to sem to ani dneska všechno nestih)
zdar lidi, probehla ta vyprava za svitkem? Rad bych sel.
Jinak jsem pripraveny udelat dalsi varku lektvaru proti bolesti potrebuju jen doprovod do isaru abych mohl namichat dalsi lektvary. Budu tady tyden pak jedu zase na tyden pryc.

Fiona-remeslnik
Gasta-alchymista
Erok-valecnik
nejsou stejne lidi.....
vím minimálně o jednom svitku, kde by na počtu lidí nemělo nijak zvlášť záležet... Wink
oprava: neni dost sehranych lidi co by se sesli naraz Wink...muze nas byt padesat ale stejne se umlatime navzajem (viz posledni pokus o ziskani svitku kdy mi pokazde nejaky blb prerusil kouzlo svou pritomnosti)
to jo monty nekdo si tam looti vidle a luky,zatim tam chtel monty udelat zed aby po nas nesili lucesnici ale samozdrejme ze tam jeden vlitne a zed byla jen pres 2 pole..
Byly jste na TS či Ventrilu? Pokud ne, tak se nedivim. Pri takovych vypravach to velmi pomuze, jeden veli a vsichni jedou podle něj. Nezdrzujete se hlavne psanim do hry. Stále mi prijde, ze zde tuto vymozenost moc lidi nevyuziva.
Pokud ano, tak to ten co mel velet, nezvladl ;-)
pokud sis nevsiml ze tady to je trocha vic rp Smile tady se prave musi psat o sto 6 Smile
No hele..my dokážeme akceptovat, když někde v dungu, kde máte fofry si nepíšete emote *uchopil tětivu a silně natáhl luk* Smile . Don't worry about this ..

Jestli vám komunikační program pomůže, tak jedině dobře Smile .. ostatně kdybychom takhel silně dbali důraz na RP, tak vám neumožníme ani to psaní v partě ne.. Smile
Jenže Myrsho, tim, že všichni budou na VT a do hry se během dungu nenapíše ani slovo, se připravujou trošku pečlivější hráči o dost velkou část zábavy... Skupina, která se nikdy před tim neviděla, se nemůže divit, že v dungu vychcípe, když se PŘED a během boje nedomlouvá a každej si jede tak, jak chce. A právě ono PŘED by čistě teoreticky měla bejt nejzábavnější část z celýho dungu...
Však ano.. vždyť se bavte i takto.. já jen poznamenal, že v tomhle vám RT nebrání.. i my uvidíme dungeon + zabavné RP, ale stejně tak nám nebude vadit, když ve frmolu v dungonu neuvidíme nikoho ani pípnout..(stejně nevěřím že budete po celou dobu úplně zticha.. Smile )