Manawydan Fórum

Úplná verze: Galeje
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Pokud jste se octli poprve na galejich, muze to pro vas byt celkem zmatene, ale pravdou je opak, je to velice jednoduche.

GM vam sdeli vysi vaseho trestu, odpovidajici prohresku, ktereho jste se dopustili, teleportuje vas na galeje a tam jen staci 2x kliknout na Galejnika a vse uz jde samo. Zakladni veci jsou vysvetlene v knize vedle galejnika. To i jine veci se dozvite zde:

Co musim udelat?
Odnes nalezity pocet polen od galejnika do prislusneho skladu. Galejnik vam napriklad da jasanove poleno (pouze textově) a to musite odnest do skladu pro jasanova polena. Tam kliknete na skladnika oznaceneho jasanovymi poleny a mate 1 poleno z krku. 1 poleno trva cca 1 minutu (nikdy ne mene - da se to zvladnout za 45s mozna i mene, ale dalsi poleno dostanete az za 1 minutu od predchoziho). Az toto splnite, budete z galeji propusteni. Pokud spatne odnesete poleno (do jineho skladu) bude vam pricteno dalsich 10 polen. Tato uprava je z duvodu makrovani. Pokud se pokusite nejak narusit system, nenahlasite bug, budete systemu zneuzivat nebo budete makrovat ci afkovat na galejich, bude vam pricten nalezity pocet polem, pripadne dostanete ban. Dalsi veci je, ze pokud jedna vase postava ma trest na galejich, nemuzete lognout zadnou jinou. Na galejich vam samozrejme neporostou expy za online hru. Pokud mate s sebou kone na galejich, jednoduse z nej sesednete - trva to s nim dele. Pokud jste pretizeni, odlozte/zahodte veci.

Proc galeje?
Tresty typu vezeni, dny bez expu a podobne jsou celkem neucinne. Tohle je celkem fajn metoda, jak neporusovat pravidla. 4 hodiny stravene zvytecne u PC delanim te same veci stale dokola s moznosti se splest vas od toho muze odradit. Pokud pocitate s tim, ze se budete s kamaradama delit o trest, tak vam zajistuji, ze logovani z jine IP nebude tolerovano a bude to brano jako snaha system obejit. Trest je pro jednotlivce.

Co je na galejich zakazano
AFKovat - jakkoli
Makrovat - jakkoli
Utocit - jakkoli
Zneuzivat systemu
Obchazet system - jakkoli
Logovat z jine IP nez je IP, ze ktere logujete bezne
Vykonavat trest za nekoho jineho
+ plati vseobecna pravidla MW

Jine dotazy
Na SZ nebo ICQ - Marina.

VASI POVINNOSTI JE HLASIT BUGY!

+

Galeje je nutno splnit do 3 tydnu od zadani trestu, jinak se trest automaticky zdvojnasobuje. V takovem pripade mate dalsi 2 tydny na splneni. Jestli nesplnite galeje ani v tomto terminu, pak dostavate automaticky ban. Pokud jste v casove tisni nebo treba jedete na dovolenou, je mozne si nechat tuto dobu prodlouzit pres SZ na me jmeno.
Jeste male upozorneni: Pokud nekdo hodlate zkouset makra a scripty na galeje, tak si to hodne rychle rozmyslete. Jestli uvidim jen jeden naznak takoveho pokusu, budou galeje vypadat o hodne hure. Tato forma co je ted, je hratelnejsi oproti te, kterou zamyslim udelat, pokud se stane jiz zminena vec (stridani skladniku, stejne obleceni, pohyblive kostky, afk kontroly kazdou minutu, tezsi texty typu: "dones, vlastne nedones jasanove, teda dubove, vis co dones ebenove a nebo radsi dubove a nebo radsi to prvni co sem ti rikal" + nahodne kontroly od GM). Nevyhrozuju, myslim to naprosto vazne.
Nove pravidlo galeji

Galeje je nutno splnit do 3 tydnu od zadani trestu, jinak se trest automaticky zdvojnasobuje. V takovem pripade mate dalsi 2 tydny na splneni. Jestli nesplnite galeje ani v tomto terminu, pak dostavate automaticky ban. Pokud jste v casove tisni nebo treba jedete na dovolenou, je mozne si nechat tuto dobu prodlouzit pres SZ na me jmeno.

Toto pravidlo vstupuje v platnost od dneska (vsechny zapocate tresty maji tedy cas do 4.2.2010)