Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Pokud by to nevadilo,klidně tu pec odstraňte pokud mi vrátíte co me to stalo.At s tim nejsou zbytecne problémy.Každopadně vám děkuji
A co zvětšit zónu více do záporných hodnot?
Ahoj,Rád bych se zeptal jaké perky pro farmaře jsou funkční ,zatím jsem se dozvěděl jen smíšené informace a rád bych to měl ucelené at se neučím něco zbytečně.Předem díky za odpověď
Zdejší zdroje informací mají do ideálu daleko, já osobně na perky používám tohle - http://forum.manawydan.cz/forumdisplay.php?fid=73 v "popis perků" by mělo být vše aktuální. Možná je to i na wiki, ale já jsem si vždycky vystačil se vším na fóru. Ty hlavní pro tebe budou nejspíš Zahradník, kořenář, šéfkuchař, možná chovatel a další dle uvážení.

Celkem by mě zajímalo jakou funkci má perk - Šlechtitelství (pasivní) – farmář může díky této schopnosti vyšlechtit novou odrůdu rostliny. Nová odrůda rostliny má obvykle vyšší produktivitu, délku růstu a lepší vlastnosti jako původní druh... Tím je myšlená šance, že když zasadím třeba mizerné semínko, tak sklidím třeba dobré nebo mistrovské? Nebo to kompletně zlepší nějaké jiné skryté hodnoty? Pokud to zlepšuje jen tu kvalitu semínek, tak bych to teda moc nedoporučoval.
Díky za odpověď a za radu,ale to je prave ten problém na wiki se pise ze nektere nefungují,a na forku o tom nic není.Dále perky které by fungovat mely udajně nefungují (postrehy od hráču).Jinak perky pro farmáře mam nastudované,jen bych rád veděl zda jsou funkční.Protože je to vše dost zmateční.Např,nefunguje prý chovatel,ale na forku a wiki se tváří že funguje.Kořenář na wiki se píše že je bez využítí,na forku vypada že funguje.Proste nevím co si o tom myslet.
No bohužel, z mé zkušenosti vím že zahradník funguje a sklizeň je opravdu vyšší. Kořenář a šéfkuchař asi taky, protože mám pocit zpřístupňují nějaké recepty na které je musíš mít. Jinak je to spíš otázka na lidi co perky navrhli, vytvořili a pak o tom sepsali info. Třeba se tu k tomu někdo rozepíše. Wiki bude asi "aktualnější", ale já jsem stará škola a jsem zvyklý tahat si věci z fóra.
Díky za info.Zahradníka mam a funguje,mam i šefkuchaře u toho si nejsem jistý.Kořenáře tedy zkusím. Doufám že se dozvím i o dalších.
No já jsem si myslel, že abys mohl mít šéfkuchař na 1 tak musíš první mít i kořenář 1.
"Šéfkuchař - tento perk se může naučit pouze farmář a musí mít perk "Kořenář" a dovednost "Vaření" na 40 %"
Měl by to být prostě předstupeň pro šéfkuchaře.
Takhle ten šéfkuchař ti nic nedá jako ve smyslu zahradníka.... tam si akorát všimni že u nějakého receptu je psané že musíš být třeba šefkuchař 2 nebo 3. Myslím že třeba alkohol to tam má. Prostě ti to jen umožní udělat nějaké recepty, nic jiného to nedělá.
Taky jsem si to myslel.Proto hledám info o tom co je funkční
Chci se zeptat .. jak to je s prodlevami mezi lektvary? Dneska jsem si testoval 2 druhy letvaru .. první byl

Lektvar mimořádného léčení - obnoví 40-60 bodů zdraví
třída lektvaru : L1
prodleva po použití : 60 sekund

Kde mi prodlevy seděly přesně. vypil jsem lektvar, počkal až začne účinkovat a stopoval 65s .. vypil jsem další a pohoda .. jenže pak jsem testoval

Lektvar regenerace - Po vypití a zahájení efektu se regeneruje zdraví rychlostí 1 bod za 1 sekundu
třída lektvaru : L1
doba působení : 120 sekund
prodleva po použití : 90 sekund

a tam mě to už vůbec nesedělo .. vypiju jeden regen, čekám až začne účinkovat, začnu stopovat 95s, následně do sebe loknu další a hopla jsem předávkovaný .. nemluvě o tom že prodleva mezi vypitím a účinkem u regenu je dalších 30s .. tedy tam byla pauza +- 125s a stejně mě to předávkovalo. Smile
Během těch 95s jsi pil nějaké další lektvary, nebo nic?
nic, prostě čekal
Lektvar regenerace: Prodleva 90s.
Lektvar mimořádného léčení: Prodleva 30s.

Podle skript "prodleva" následuje až po vypršení efektu nápoje. Tj. u regenerace se sečte 120+90s a po ty nelze pít jiný nápoj z této skupiny. Těch 90s je tam ještě upravováno náhodnou 1-1,5xl
áha, problem solved Biggrin
Na ty předávkování bude stejně nutno se podívat, dost podle mě blokují užívání nápojů.
Jup, minimalne u lecivek se vyplaci pit jen lektvary leceni (pomydlim par harpii, jsem tezce domlaceny, lupnu si lektvar a jdu mydlit dal) .. ty regenerace jsou dobre tak proti nejakemu bossovi, ale vzhledemk tomu, ze bossici vetsinou davaji takove rany, ze ani nepoznas ze nejaky regen mas, tak jsou dost mozna i zbytecny Biggrin Minimalne u bojovych povolani, kdyz se stretnou "dva silni" (hrac vs boss), tak je to souboj na par vterin, buď já nebo on (pokud jdu sam tak vetsinou logicky on Biggrin ), takze ten regen tam fakt moc nepomuze, resp. vubec .. Jo a jeste se regen hodi, kdyz si chcete s lvl 35 hrat na barbara conana, vlitnou mezi kotel skretu a mydlit to tam hlava nehlava Biggrin Toliko k pohledu hráče Smile
Mám u lektvarů určitý nápad, uvidíme jestli na něj budu mít čas.
Teď je vše natvrdo ve skriptech a nelze to jednoduše měnit, já bych to rád viděl v XML + možnost kombinovat efekty nápojů v jednom.
zlatíčka, miláčci, cukrouškové a orkové ..můj dotaz dnes zní: Můžu jakožto hráč (alchysmista) ve světě MW najít Tilaronpus Alinus? Jedná se o květinu potřebnou do Shuuranuva lektvaru.
(07.12.2014 v 02:16)Gheed napsal(a): [ -> ]zlatíčka, miláčci, cukrouškové a orkové ..můj dotaz dnes zní: Můžu jakožto hráč (alchysmista) ve světě MW najít Tilaronpus Alinus? Jedná se o květinu potřebnou do Shuuranuva lektvaru.

http://forum.manawydan.cz/showthread.php...n=lastpost
Je normálne, že keď priviažem zvery, tak sa mi v Společníkoch objaví 0 namiesto čísla, podľa toho koľko zaberajú.
A to, že môžem svoje zvieratá pozvať do party a tie prijmú?