Manawydan Fórum

Úplná verze: Noob Dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Napiš mi na icq/ve hře .. mám u kováře většinu sečných
.test zbrane- prikaz By mělo fungovat
(05.08.2016 v 08:10)Aneroth napsal(a): [ -> ]Čo prosím ovlyvňuje kvalitu vajíčok, vlny a mlieka zo zvierat na farme?
Dá sa nejak zvýšiť kvalita chovaných zvierat?
A bude možnosť niekde získať lepšiu vodu?
Pěkne prosím, smutne koukám.
Kvalita se určuje podle spokojenosti zvířete a kousku náhody.
Maximálně spokojené zvíře produkuje průměrnou až mistrovskou kvalitu.
Nie je to moc velký rozsah?
+ vajíčka mi nikdy sliepky nezniesli Mistrovské a ich rozsah je hádam až od Mizerných po Výborné
+ zvieratá majú uvedené, že jedia napríklad všetko ovocie a zeleninu a keď sa idú najesť, tak fŕkajú, že to nie je k jedlu
+ zvieratá sa niekedy sťažujú, že sú hladné i keď majú v krmítkach jedlo, častokrát iba jeden jedinec z celej ohrady, akoby bol lenivý sa ísť nažrať
Zvířata hledají žrádlo do určité vzdálenosti od sebe (myslím).
Napiš jaké jídlo komu nesedí, zkontroluji zda je správně nastavené.
Šance u produkce zvířat je dost divoká, když jsem teď na ni koukal.
Myslím že ji upravím aby byla stejná jako u výroby, nebo lépe u farmaření - dovednost hráče dá kvalitu, a ta se upraví o spokojenost zvířete (u farmaření je to skill a úprava o stav rostliny).
Kdo zase vymyslel tu cenzurováno, že v dungeonech nejde získat Tvrzené plátové brnění ? Dneska cenzurováno najdeš v dungeonech a člověk je rád, že dostane jen pár cenzurováno expů za příšery. Pořád se snažíte všechno vylepšovat a spíš to cenzurováno, pak tu nikdo nehraje. Jak dlouho se dělá CS4?  a furt stojí za cenzurováno. Jednoho humana, kterého dám na 4 rány, tak v CS4 jsem se sním cenzurováno 5 minut, byl jsem rád, že ho vůbec občas strefím a něco málo mu uberu. Pořád se jen cenzurováno s craftama, protože je to nejlehčí věc. Zlaté časy, kdy tu hrálo bratrstvo s Drátem, s ním byla apsoň zábava a něco se dělo, také se hrálo.
Pláty v dungu:
Podle changelogu jsem já vyrozumněl že stále někde padají. Ze stejného místa jsem pochopil že omezení bylo vyváženo zvýšeným dropem vzácnějších ingotů (pro jejich výrobu). Nejsou lepší kvalitně vykované pláty, než ty nekvalitní kusy co padají v dungu?
Mimochodem je tu jistá šance že to hovno co najdeš bude zajímavě očarované. Nevím jak se ta skripta dostala do systému, nebo proč je dotyčný vůbec dělal, podle changelogu tam ale někde jsou. Asi aby si řemeslníci užili zvýšené poškození nebo zrychleného útoku.

CS4:
Nenapsal jsi kterého humana mlátíš pět minut, ani co máš za zbraň, ani jaké šance ti ukazuje taktika.
Jestli má ten human plátovou zbroj a ty nemáš CS4 top zbraň (kategorie 5, info je v taktice), pak se nedivím že ho mlátíš tak dlouho.
Ohledně pokroku v CS4 - skus kouknout na changelog, nebo se slušně poptat mezi GM k čemu je teď nutím.

Jebání s řemeslníky:
Nejlehčí? Si to pojď zkusit, frajere. Uvidíš co je lehké a co ne.
Za 1. Vyjadřuj se slušně
Za 2. Obecně aby padaly hotové výrobky je nechtěné, degraduje to crafty, Tvrzené pláty padaly hlavně proto že na ně nebyl návod, návod je nyní v oběhu a né jeden, dostal jsem i echo od hráče že se mu to nelíbí a že by radši, aby na to padal material, proto se taky drop materiálu zvětšil. U některých NPC je šance že dropnou ne-Mizerný item a u bossu i očarovaný, momentálně se řeší to že by hra udělala nějaky zvuk nebo efekt, pokud by něco takového droplo. Stig má rozpracováno, aby byla třeba i šance např. 1% že to z Bandity padne očarovaný item, třeba Meč +1 Ohen.

Co se týče CS4 tak viz. WDy
Uznávám, taky jsem mohl být slušnější. Mám ale za sebou pět hodin u skript (dodělávání taktiky), tak jsem trochu netykavka.
(24.08.2016 v 19:33)luckman napsal(a): [ -> ]Zlaté časy, kdy tu hrálo bratrstvo s Drátem, s ním byla apsoň zábava a něco se dělo, také se hrálo.
A tráva byla zelenější. Nojo, ale to hrálo ve špičce lidí v řádu desítek a na shardech jako DP1 okolo 350. Teď už to asi bude chtít jít tomu štěstíčku trochu naproti.
Primární problém je v tom, že někteří lidi se nedokážou ovládat. Drát by tu klidně hrát mohl, kdyby mu mmj. došlo, že nikdo není zvědavej na ty vulgární průjmy a že pubertu jste si měli odbýt na základce, kde vám za to daj poznámku do žákovský a doma to taťka v tom ideálním případě vyřeší pár fackama, v tom horším si jde stěžovat na učitele do školy. Navíc pokud je ti 18+, už to jaksi přestává být cool, ale spíš to vypadá jako dosti trapná zastydlá puberta a shazuješ tím tak max. sám sebe. Pokud je ti 18- můžem ti leda vystavit napomenutí třídního učitele, ale hádám, že doma se s tím stejně nepochlubíš. Tak nebo tak, čas hádám vše zahojí.
Drát je člověk, který dokáže lidi nadchnout a rozhýbat MW. A když už se bavíme o jeho banování, tak by bylo záhodno zeptat se proč se vztekal. Bylo to kvůli"práci" RT. Věčné klacky pod nohy, nesplněné sliby , atd.. Chvíli se to dá vydržet, ale osobně se nedivím, že mu nakonec vždy bouchly saze. Jenže tohle vy si nikdy nepřiznáte, protože se považujete za bohy a hvězdy nejjasnější.
Well, to jsme mu ty klacky házeli pod nohy asi pořád, podle počtu bouchnutých sazí.
Drát měl stejné podmínky jako ostatní, jako extra práci se mu RT věnoval kvůli Nulldenu. Stejně to dopadlo tak jak mi lidi z RT prorokovali, když jsem prosazoval druhou šanci pro něj.
Občas je to o lidech, ne o tom jak se k nim chovají ostatní.
Ano, házeli... Tady totiž jak má někdo jiný názor a nebojí se ho říct, tak je zlikvidován - zabanován, trestán, zesměšňován, je mu vyhrožováno, sníží se mu známky, atd... Zažil jsem to na vlastní kůži. Jeden příklad za všechny... Trest za kepení v dungu (polena od Mariny), když jsme s Drátem čekali až se objeví diamanty nutné k otevření dveří.
(26.08.2016 v 08:20)Alvin napsal(a): [ -> ]Drát je člověk, který dokáže lidi nadchnout a rozhýbat MW. A když už se bavíme o jeho banování, tak by bylo záhodno zeptat se proč se vztekal. Bylo to kvůli"práci" RT. Věčné klacky pod nohy, nesplněné sliby , atd.. Chvíli se to dá vydržet, ale osobně se nedivím, že mu nakonec vždy bouchly saze. Jenže tohle vy si nikdy nepřiznáte, protože se považujete za bohy a hvězdy nejjasnější.

Myslím si o Drátovy co se toho nadšení lidí a rozhýbání shardu to samé. Já si ho třeba jako hráče dost cenil a ty problémy s ním dokážu poměrně zdárně redukovat víceméně právě na tu vulgaritu. Ty vulgarity jsou přitom naprosto zbytečný (to platí obecně a implicitně) a neexistuje legitimní důvod, proč tu provozovat komunikaci tímhle stylem, postovat na fórum či přímo členům RT na ICQ či do SZ sprosťárny a zvrhlé gify.
Ale ohledně těch důvodů si myslím zbytečně spekuluješ. To je velice tendenční a omezený názor. Třeba já s ním byl v osobním kontaktu poměrně často a i z toho co mi psal jasně plyne, že měl se sebekontrolou problémy, byl si toho vědom a nesvaloval zbytečně vinu jednostranně na RT, jako to teď děláš ty "v jeho jménu". Tyhle domněnky si myslím je možný úspěšně přejít, protože nejsou směrodatný.
Ohledně toho "přiznat si" je teda hlavně nutný napřed si přiznat, do jaké míry se jedná jen o subjektivní názor a spekulaci a do jaké míry se jedná o skutečnost. Vlastní domněnky a info z jedné strany nemusí vždy odpovídat realitě a jsou lidi, kteří k tomu vědí i něco dalšího/jiného.
A klacky pod nohy a nesplněné sliby? Nevím, ale co jsem si teď tak procházel poslední komunikaci s ním, mám tam jednání o založení nového guildstonu a nevšiml jsem si, že by s tím někdo někomu dělal problémy nebo průtahy. Ta komunikace naopak byla poměrně svižná a probíhala na více témat a opravdu jsem si nevšiml, že by tam byl nějaký problém.

Ono je to velice snadný hodit všechny problémy na druhou stranu, ale minimálně na tu komunikaci jsou potřeba dvě strany. Způsob a průběh komunikace nikdy nezávisí jen na jedné straně, natož aby to ještě někdo třetí nezúčastněný mohl stoprocentně spolehlivě "dekódovat".
Já osobně jsem teda ještě poměrně splachovací a pokud mi někdo píše vulgarity soukromě, nějak to ani dál neřeším (teď jen doufám, že se to po přečtení téhle zprávy nestane normou a že nebudu fungovat někomu jakožto latrína Biggrin ).
Problém nastává, pokud tohle někdo píše veřejně na fórum nebo do hry, kam chodí potenciálně i nezletilci a děti. Asi nikdo jen trochu normální nemůže chtít, aby tohle četli, že ne..
Zjevně si s každým z nás psal něco jiného.... Neobhajuju jeho vulgaritu. To mi prosím nepodstrkuj. Jen to, že byl z práce RT hodně něšťastný. Stejně jako nakonci i já.
Hehe, víš co? Já z tý práce RT jsem nešťastný průběžně od začátku. Někdo kvůli tomu odejde a někdo naopak tím spíš zůstane. Každopádně možností jak zůstat a něco udělat s MW je i za hráče spousta. Když vidím, že na hráčem vyhlášený event mi kdysi přišlo cca 11 lidí a to se tam v podstatě jen vymlacovaly spawny, tak vím, že to má smysl.
Jen nesmíš vnímat členy RT jako "druhou stranu", i když máš pocit, že ti někdo ukřivdil. Přitom v mnoha případech to je vyloženě třeba "jen" dání přednosti jiné hráčské straně (pokud si myslím, že má větší nárok) nebo jinému názoru nebo technický rozhodnutí, který hráče může bolet, ale existuje názor, že by mohlo být ku prospěchu..
Myslíš, že z druhé strany to neplatí, že RT je z hráčů nebo "jejich práce" vždy šťastné?
Fakt je ten, že do MW už jsme většina z nás investovali tolik hodin a stále je co dělat a furt někdo bude mít pocit, že se mu hrozně křivdí a vždycky tu budou nedokonalosti, na kterých je třeba pracovat. Přitom ta zábava a správný nastavení systémů se neobejde bez lidí. A lidi jsou jen různý názory, osobnosti, priority, způsoby uvažování, přístupy k řešení problémů. Takže ať je v RT kdokoliv, vždycky podle někoho bude ten špatnej, protože RT není banda rytířů na bílém koni nebo skupinka bohů, ale jen lidi jako vy. Pokud nás někdo proklíná, proklíná člověka, který tu valnou většinou začínal za hráče a pak chtěl dělat něco víc.
Je to teda jako kdybys tu vyčinil sám sobě nebo třeba Gheedovi, akorát my máme tu smůlu, že z vlastní blbosti nebo nějakýho zvrácenýho masochismu musíme dělat rozhodnutí za který dostaneme většinou jen vynadáno (protože pochvaly se píšou míň než kritika) a jsme víc na ráně. Ještě bych tu závěrem mohl jako správný mučedník poprosit o ban, abych už to měl za sebou, ale ani po tom řečeném to neudělám a budu doufat, že ta tráva se aspoň chvílema bude zelenat a budu se pro to snažit něco dělat, tak nějak podle sebe a toho co moje omezené možnosti dovolí. Smile
Alvine, Drát nebyl znovu zabanován kvůli tomu že byl nešťastný.
Pokud mám stav jeho štěstí posuzovat podle stížností které mi jako vedení RT od něj (ne)přišly, tak musel být šťastný jak sluníčko.
Je sice pěkné pokud to ventiloval někde ve hře nebo vám na ICQ, ale ke mě nedorazilo nic. Ani na fórum, ani do mailu.
Buď ho ani nenapadlo si stěžovat a pak si za stav své mysli může sám, nebo to co vám psal nebyla pravda.
Pokud si to pamatuju dobře, tak Drát měl spíš problém s hráči.
(26.08.2016 v 08:20)Alvin napsal(a): [ -> ]................. Jenže tohle vy si nikdy nepřiznáte, protože se považujete za bohy a hvězdy nejjasnější.