Manawydan Fórum

Úplná verze: Sněm elfů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Já, zastupující velitel Saary Tirnor Wanvalion svolávám na dnešní večer ve 21:00 sněm elfů. Dostavte se prosím do našeho srubu. Bude se dnes hlasovat o novém veliteli a také bych s Vámi ráda probrala situaci v Eflí komunitě. Děkuji za Vaši účast.
Hmm, no ono by nebyle spatne nedavat o tom vedet v ten den, ale trochu driv jinak bych prisel...dalsi snem asi bude az za hodne dlouho, ale co uz
Nebyl to můj nápad. Žádost vzneslo několik elfů udělat to ten den. Takže se omlouvám, těm co to kvůli tomu nestihli.
Jinak prosím všechny elfy co jsou členy Saary Tirnor Wanvalion aby se postupně tento týden dostavili do srubu a zaznamenali svůj hlas pro zvolení nového velitele, do knihy k tomu určené. Nachází se na stole dobře připevněná, aby nám jí nějaký snaživec nechtěl odnést. :-)

P.S.: Kdo z Vás ještě nemá nový přístup do cechu napište mi na komunikační krystal jak budete online a já Vám ho přidělím.

Děkuji.
No, pokud nikdo nemá námitky (návrh lepšího data) tak ve čtvrtek začnu RP svolávat sněm na sobotní večer. Poprosil bych aby se tu k tomu kdyžtak lidi trochu vyjádřili...tzn oznámili, jestli mají v plánu přijít, případně že se jim datum nehodí.
Tímto vyhlašuju, že na na ráno 4.Toru (sobata 19:00) svolávám elfský sněm, projednávat se bude volba nového vůdce Saary, stejně jako posílení obrany srubu a plány na osvobození Eldamaru.
Avellion
Lonianus - Rád se dostavím Smile
Ilicius, plati ta dohoda ze kdyz lognu a budem jen dva ze me odhlasujes za krale Eldemaru? Biggrin
trošku zbytečnej spam sem ne ?
Smažte to někdo Smile
Jen overuju jestli se mi vyplati na ten snem prijitSmile)
Raknai se snad i staví, zvlášť, když přijde Maya 8-) A pokud nezapomenu a bude to v kalendáři.
Maya davno neexistuje
Dík za sněm Ave, už jsem skoro zapomněl, jaká je s váma sranda :-)
Jako nový skladník Saary pověřený uklizením skladu. Dávám všem Elfům co mají osobní truhly ve skladu čas do 12.12. aby napsali mě nebo Avellionovy nebo aby daly vědět která z jakých truhel je jeho. V případě, že tak neučiníte bude vaší bedně vypačen zámek a věci dány do majetku Saary.
[ne nechceme vás okrást ale těch truhel nehrajícich hráčů je prostě moc] Děkuju Smile
Další sněm je vyhlášen na ráno 16. Toru (čvrtek 19:00).
Avellion, vůdce Saary Tirnor Wanvalion

OOC: Dal bych to s větším předstihem, ale tlačí mě čas (Kristián)
Tímto zvu všechny elfy na sněm, který se bude konat dne 13. Toru v 1 hodinu ráno (sobota 19:00) a na kterém, budou probírány plány na osvobození Eldamaru
Avellion, vůdce Saary Tirnor Vanwalion
Bojím se že nestíhám, takže sněm se o hodinu posouvá.
Děkuji za hojnou účast na včerejším sněmu.
Tímto bych rád omluvil svou neúčast.. Nestíhal jsem ( už asi dva dny jsem nelognul z dobrých důvodů v tomhle.. Divném světě, jenž nazýváme realitou) ......
Na sněmu byla naplánována výprava za mágem, vzhledem k tomu, že by to podle všeho chtělo větší množství lidí, tak se prosím zapojte do tohoto hlasování o čase. http://doodle.com/piqcuw9qhbxb3emw
A teď mi řekněte, kdo je Elfik, mohli by jste tam prosím psát jména postav, eventuelně aspoň nějaké dost známé přezdívky (např. to co máte na fóru)?