Manawydan Fórum

Úplná verze: Chyby klienta ve verzi 10.4.4
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Byla vydána nová verze obsahující úpravy kvůli maskování a dále opravu chybného zobrazování krajiny a statiky a chyby způsobující pád klienta při vykreslování mapy.

Pište sem chyby, aktuálně mám hlášeny tři záležitosti, kterým se budu věnovat:

- fullscreen
- sesedání z koně a nasedání na koně
- kopírování na vývěsku

P.S. do další verze už je připravena oprava logovací obrazovky (výběru postav) - chování při kliknutí (singleclick) a poklepání (doubleclick), chování při kliknutí na jedinou postavu na účtu.
Mimochodem uvítám, pokud sem napíšete, že byly chyby předchozí verze opraveny (pád klienta kvůli mapě, chybně vykreslovaný terén).
Předpokládám, že se to ukáže cca do 24 hodin ( absence chyby se potvrzuje hůře, než její výskyt Biggrin ), ale tahle informace by mi udělala radost...
Nevim jestli se to tu uz nejak resilo, ale stale se nezobrazuji mrtvoly ptaku, zmiji kraliku atd.
Na starym klientu to funguje normalne, na MWclientu se zobrazi jen jmeno v levem hornim rohu obrazovky.

Response by Geo: Děkuji za připomínku, tuhle archaickou chybu opravíme do další verze!
neni to chyba ale hodilo by se makro na opendoor jako je na staryn klientu, a pridat do maker na pouziti predmetu krome bandazi i zakladni lecivy lektvary

Response by Geo: Zapsáno do požadavků na verzi 1.5.0
Mno tak jsem zas nasel neco s mapou.
Ukazuje se mi spatne pozice lidi v parte. Kdyz stoji vedle me tak sou na mape uplne nekde jindy.. viz screeny.
[Obrázky: uo2010072814033879275.th.png]
[Obrázky: uo2010072814042974066.th.png]

Btw v journalu mi nefunguje spodni sipka na posouvani se textem a cas od casu se mi stane ze se posuvnik "uvolni" z konce journalu a zustane kousek nad koncem, tudiz v journalu se mi pak objevuji veci as se spozdenim. Musim pak porad manevrovat posuvnikem abych byl vzdy na konci ..
Potvrzuju,ze spodni sipka obcas blbne a i kdyz na ni clovek klika jak ..... tak nereaguje (taky nereaguje, kdyz na ni kliknu a tlacitko drzim)
Špatně funguje nastavení Velikosti Průhledné Oblasti(VPO). Pokud spustím MW klient, kde mám nasteveno pro VPO hodnotu 0, tak nastavení průhlednosti nefunguje. Musím nastavit nějakou nenulovou hodnotu a restartovat celý klient, aby začal zobrazovat průhlednost podle nastavení VPO. Pak vše funguje až do té chvíle, kdy ukončím klient s VPO nastavenou na 0.
(01.08.2010 v 08:09)Nevrin napsal(a): [ -> ]Špatně funguje nastavení Velikosti Průhledné Oblasti(VPO). Pokud spustím MW klient, kde mám nasteveno pro VPO hodnotu 0, tak nastavení průhlednosti nefunguje. Musím nastavit nějakou nenulovou hodnotu a restartovat celý klient, aby začal zobrazovat průhlednost podle nastavení VPO. Pak vše funguje až do té chvíle, kdy ukončím klient s VPO nastavenou na 0.
Tak přesný popis problému bych asi nezvládl, ale potvrzuji. Smile
Verze 10.4.4.103
Problem s minimapou a kartografii, spatne se v minimape zobrazuji popisky, jednu dobu to myslim fungovalo spravne.
Obrázek

RadstaR: Obrazek nejde zobrazit. Pouzivejte na obrazky imageshack.us
To s tou minimapou a popisky, o tom vím, opravím v nejbližší verzi.
Když kopíruju text do knihy, tak po jejím zavření se text smaže. Psaní do ní funguje normálně -> nesmaže se.
Prosiim poradte mi co stim :-)))
Mas spatne opatchovane soubory UO (na 95%).
takze tva rada zni preinstal komplet ?
ze normalni client mi jde v poho
Jinej problem me nenapada ... ted jsem si galeje probehnul a zadny chyby v grafice nepozoruju. Mozna jestli s nejakou dalsi moznosti neprijde Geo.
Jinak by platilo, ze je nutne reinstalovat a postupovat pri instalaci podle navodu
delal sem to presne a zastavil sem to na vetsim cisle nez je tam napsano..(v tom navodu)
Jo to klidne muze byt problem.
Podobna graficka chyba se mi uz stala nekolikrat.. Divne je, ze instalaci mam stale stejnou, ale objevilo se to u me az ted.
Dotaz, ve dne nebo v noci? Jestli ten problém nezpůsobuje efekt tmy a světel...
- takhle, když na to koukám, vůbec netuším, proč to nastává. Potřebuji podrobnější popis = děje se to vždy nebo jen někde? Je to závislé na čase? (prostě napište, v kolik se to stalo)...
- Máte otevřenou mapu (radar)? Když ji zavřete, problém přetrvává?
- Hodilo by se video...
Az se mi to priste stane, tak informace doplnim.
Ale mam jeste dalsi problem a nevim, kde je chyba, napred sem myslel, ze mi odchazi neco v PC, ale projevuje se mi to jen pri spusteni MW Clienta. Jakmile zapnu klienta, postupne mi narusta vytizeni CPU u procesu System. Skonci to tak, ze System zere treba 40% CPU nebo i vic, v te chvili uz na PC nemuzu prakticky nic a vsechno je hrozne pomale. Kdyz vypnu klienta, System zere porad stejne. Pomuze jen restart. U niceho jineho se mi to nestava.. Pomuze jen restart, pak je zas vse v norme. Kdyz nespoustim MW Clienta, ale treba filmy, jine hry, tak mam vytizeni CPU normalni a pocitac muze byt spusteny treba den dva v kuse. Pro zacatek sem zkusil reinstalovat directy. Ma nekdo nejaky napad, jak zjistit kde je chyba? Ve vylepsenem process explorer sem nedokazal urcit, ktera komponenta ze System zere tolik, proste z tech, co tam mely konkretni hodnoty vytizeni to nebyla zadna..
EDIT: Win XP SP2, stare PC.
Stran: 1 2