Manawydan Fórum

Úplná verze: Chybné lokace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Tkz. "Radioaktivní zóna", jak jsem to sám pojmenoval Blush... v techto oblastech mi mizí všechny nabídky, texty, jména, prostě vše...

V příloze jsou screeny...
Neví někdo co s tím?
Já ne, uvidíme co Geo.
Nic s tim neudelas, Geo musi prijit na to, co tuhle chybu zpusobuje.
Takhle: Já přesně vím, co se děje, ještě nevím, co to způsobuje. Zkuste přiložit [where (i když z tohoto screenshotu poznávám, kde přesně to je, zkusím to u sebe nasimulovat)
Jinak já teď byl pár dní téměř 100% vytížený, takže mi schází tak 24h odpočinku a až alespoň polovinu z toho prospím (a druhou polovinu prosedím v práci), budu se moci znovu vrhnout na MW...
Tak na 100% je problém v počtu objektů na screenu, z nějakého důvodu (možná kvůli zachování minimálního FPS) nevykreslí všechny objekty.
Aktuálně to nebudu opravovat, protože nevím jak... Ale stačí snížit velikost herního okna (nikoliv okna UO)
Heh to je asi pravda, vzpominam si, ze na tomhle miste mi kdysi vzdycky strasne klesly fps na minimum.
Huh .. no to je teda pekna debilita Smile Kvuli slabim PC musime my se standardnima tedka trpet Biggrin
trosku nechapu, ze v dnesni dobe ma jeste nekdo slabej pocitac, kdy se da standart poridit za par supu
(21.08.2010 v 13:32)Stín napsal(a): [ -> ]trosku nechapu, ze v dnesni dobe ma jeste nekdo slabej pocitac, kdy se da standart poridit za par supu
Ne kazdy ma pocitac primarne na hry. Smile A co se tyce pracovnich zalezitosti, tak tam mi samozrejme PC naprosto dostacuje. Krom toho na mem PC slapou hry jako STALKER, Fear a Oblivion vcelku ok, mw klient o neco hur, stary klient vyborne, ale ten je zas jen pro hrace (a stejne bude driv nebo pozdeji asi znemoznena hra na nem).
Jinak nikdo si nestezoval primarne na pozadavky mw klienta.. jen sem chtel potvrdit tu zalezitost ohledne fps.
PS: Krom toho ten tvuj dnesni standard ma trvanlivost a zarazeni standard asi tak par mesicu nebo rok. Smile Pak je uplne zcestne se divit tomu, ze si nekdo v dnesni dobe nekupuje standard za par supu, kdyz je to tak kratkodoba (a pro vetsinu lidi nenavratna) investice.
tak to mi teda řekněte jaký jsou minimální nároky, protože mám iten dual core 2,66GHz, 2GB RAM DDR2(+-1066MHz), NVidia GeForce 9800 512MB RAM..... v pohode jsem rozslapal i cod:mw2 na středně vysoké detaily, tak mi neříkejte že váš klient bere ještě víc ..
No, asi tak..zatím jsem nehrál hru, co by se mi nepodařilo rozchodit na max detaili...ale nejstarší verze mw klienta se mi sekalaSmile
Ja bych rekl, ze MW klient i kdyz zatim neni optimalizovanej, tak je v pohode. Delal jsem testy origo klienta a MW klienta na AMD 1GHz s 512 MB Ram a GF400MX a FPS byly jen o trosku mensi nez prave u original klienta.. Takze nechapu, ze na dnesnich podprumernych pocitacich nekomu nejede MW klient v pohode (nebavim se o srotech na kterem jsem to testoval ja). Nicmene urcite se pozadavky klienta na PC budou dost menit a predpokladam, ze az bude jednou Geo resit optimalizaci, tak i k lepsimu.