Manawydan Fórum

Úplná verze: Rod de Aloriniel
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Oznamující svitek od Ifrina :
"Před pár týdny se objevil můj syn Lation. Kvůli své nemoci mu tímto přenechávám veškerý majetek našeho Rodu."

_________________________________
(OOC: Svitek k přečtení na vývěsce)
Já Lation de Aloriniel konám na Jarmarku. Jara 2.Toru, 296. roku soubojové klání, abych našel kouzelníka a velitele mých stráží a bojovníků. Přijít může každý kdo by o jedno z míst stál.
_________________________________
(OOC: 2.1.2011 v 18:00 [zítra] Velitel stráží - Každý krom mága a kněze)

Elyea

1.Toru 296.roku

Lord Ifrin de Aloriniel zemřel po těžké nemoci, několik dní potom, co se vrátil jeho syn Lation, kterému předal svůj majetek.
Ještě ten den, kdy dcera Ifrina Lorean oznámila svému bratrovi, že jeho otec je již po smrti, poslal Lation de Aloriniel své služebnictvo, aby zajistilo kněze z řad Helmitů, kteří by vystrojili pohřeb hodný šlechtici.
Pohřeb byl vystrojen ještě ten den, kdy se na Isharském hřbitově rozloučilo s Lordem Ifrinem de Aloriniel několik lidí, hobitů a jeden trpaslík. Tento Trpaslík by byl nejspíše později vyveden stráží za to, jak v nevhodnou dobu nad hrobem lorda Ifrina začal urážet jeho čest..
Ať už byl lord Ifrin jakýkoliv, přišli se s ním rozloučit lidé, kteří ho znali, nebo o něm slyšeli... přátelé, nepřátelé, pocestní ..
Nechť Lord Ifrin odpočívá v pokoji ..
Jeho tělo bylo uloženo na Isharském hřbitově, vpravo v rohu..
Vážený pane Latione de Aloriniel
s nekonečným smutkem a zármutkem jsem přijal zprávu o smrti vašeho otce, na obřad jsem se však bohuže nemohl dostvit kvuli překážkám na cestě do města, které zde nebudu rozebírat. Ruku v ruce s mou sousrastí vám chci oznámit, že dokud byl váš otec činny v kraji Isharském, byl jsem mu věrným služebníkem za všech okolností, a že pokud mi dáte jen náznakem znát zájem o mou osobu, stejně vřele budu složit i vám.

Elyea

Čím dál více zájemců, se přidává do služby de Aloriniel .. někteří jsou rekruti.. co nikdy předtím neviděli meč.. někteří jsou ostřílení bojovníci .. ať už jsou jejich dovednosti jakékkoliv, jsou připraveni sloužit de Aloriniel, zabíjet, umírat, jak přísahali.
V posledních dnech bylo v sídle de Aloriniel opravdu rušno ..
Návštěva vůdce bratrstva Dratharta.. který byl "pozván" lordem Lationem, tato návštěva se projevila jako nesmyslná a bezvýznamná, pokud chtěl vůdce Bratrstva něčeho dosáhnout.. tak nedosáhl..
A hlavně .. návštěva Lady Luciany z Kareldu .. která po chvilce své přitomnosti, začala urážet a obviňovat lorda Lationa ze všeho možného a všemi možnými výrazy.
Po chvíli odešla dobrovolně, neboť lord Lation již šahal po blízké dvojici stráží., aby ji doprovodila ke dveřím...
mnoho událostí se za poslední dny udály.. uvidíme.. co přinesou další dny..
[Obrázky: 84718471aloriniel.jpg]