Manawydan Fórum

Úplná verze: Labyrint Smrti
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
*Grifingus odvalil kámen, který mu bránil v cestě a zahleděl se do denního světla.*
Tak se do toho dáme. *promnul si ruce a vyrazil na cestu*


Slyšte vážené obyvatelstvo Isharu, malý, velcí, silní, slabí a poslouchejte i vy dobrodruhové!
Pán Grifingus přijede dne 24. Toru do města Ishar, aby všem nabídl možnost účasti v proslulém Labyrintu Smrti! *volá vyvolávač na Isharském trhu*

OOC: Event se uskuteční ve středu okolo 19:00
OOC: Koukám že vy eventy cíleně děláte v době, kdy jsem ve školeSmile
Upravil Stig
Mág v temné fialové róbě přešel kolem nástěnky. Za chvilku najednou přijde nazpátek otočený hlavou k nástěnce. "Hmmm, Labyrint Smrti, pouze pár jich přežilo. Zajímalo by mně zda bych tam mohl něco zvládnout, asi ne. Ale za pokus nic nedám, snad.

OOC: můžeme si někde odklidit věci a pak si je zase odnést?
Upravil Stig
OOC: Správné použití OOC části v příspěvku (nebo celého příspěvku):
text zamýšlený jako OOC ohraničujte TAGY ooc (tag je to, co je mezi hranatýma závorkama). Lze ohraničit jak celý text příspěvku, tak pouze jeho část. Webové stránky a konkrétně jejich sekce Novinky s tímto počítají.
Příklad správného použití:
Kód:
[ooc]Toto je správně označený OOC text.[/ooc]
Příklady NEsprávného použití:
Kód:
OOC: Toto je nesprávně označený OOC text.
OOC - Tento text je též označený nesprávně.
(ooc)Zde byly k označení nesprávně použity kulaté závorky.(/ooc)
A zde prozměnu chybí označení OOC textu zcela, což je problém, vzhledem k tomu, že jsme v RP topicu.
Správným použitím OOC tagů šetříte práci moderátorům a pomáháte správné funkčnosti fóra a webu.

Děkujeme.
Můj pane, Labyrint Smrti je opět sytý, tak jak jste si přál. Žádný ze čtyř dobrodruhů neobstál. *Poté se ozval temný smích Pána Labyrintu*
Takže jsme se pokusily zdolat Labyrint SMrti, který skončil totální katastrofou. Zúčastnily jsem se já, Marilla, Roknai a jakysí Aveiruisu nebo tak nějak. Zpočátku to vypadalo vážně zajímavě, dokonce jsme dostali úžasné ohozy, trochu jsem si i věřil. Udělal jsem první krok a skončil jsem. Kdo kdy čekal takovou silnou past hned na začátku? Labyrintem se ozívaly skřeky smrti a temný hlas ohlašoval - První odpad jako moucha, druhý spadl ze schodů, třetí se utopil a najednou jsem si uvědomil že žiju jediný. Rychle jsem se rozběh a ...
Smrt
No aspoň jsem se pokusil, slyšel jsem však že je šance to zkusit znovu pokud se sejdeme zitra, pozitří a popozítří ve 4 lidech.

OOC: Došlo místo na fotky, mam pouze 2 mb
Slyšte! Můj pán zve všechny bytosti, aby se přišli pokochat jeho novou krásnou arénou! Přijďte se pobavit a vsadit si na svého favorita!

OOC: 25.10. opět od 19:00
OOC: Neskutečně vymakaná akce, někdo nad tim musel strávit hodiny a hodiny. Všechna čest.
Haha, to byl boj.Dneska jsme se nadšeně těšil na boj v Aréně. Dostal jsme se až k Labyrintu Smrti a tam si podivné dvě postavy šuškaly. Pomalinku jsem je vyrušil a ony ukázali do chodby, takže jsem se tam pomalu vydal. Jaké mé překvapení, když jsem tam již našel slečnu Marillu usazenou a pozorujíce dva pekelné psy. Prohodily jsme spolu pár slov ale brzy se začali nudit. Trochu jsme si zakouzlili a v aréně se rozjel turnaj na smrt a smrt po smrti mezi mědvědem a tunou kostlivců. Každopádně se brzy objevil i Gundrik a poté Grifingus. Grifingus prohodil pár slov a najednou do arény vstoupil Areius, který spolu se mnou byl minulý den v Labyrintu. Areius si došel naznačku s halapartnou v ruce a zvedli se mříže. Dost vymakané to tu mají. Na druhé straně byla i vysouvající se plošina. Areius hrdě bojoval s nepřáteli. Začalo to Vrkem a postupně se docházelo k údajně silnějším příšerám. Od Vrka k Mědvědu, k bojovníku Yuan-Ti, k náčelníku divochů, škorpíka, podivného chrobáka ke krysodlakovi, který měl být extrémně silný ale byl extrémně slabý. Asi je popletli v zákulisí. Kdo je má taky od sebe rozeznat, že? Následoval Lední medvěd, kde už Areius začínal mít jako se škorpíkem velké problémy. Dáe byl hloupý Ogr na počest mého skandování ( já chtěl ale ogra mága). Byla tam i jakýsi horský troll. Ke konci se Aureius utkal s bandity a bersekrem ale úplný konec byl celkem děsivý. Do arény si to napochodovala upírka. Brr, ještě teď mám husí kůži. Naštěstí měl u sebe uchazeč česnek a tak upírku rozdrtil a úspěšně zdolal Arénu. Nakonec se ji pokusila zdolat i Marilla, chtěla získat zpět své věci. Ale chudák narazila u Náčelníka divochů u pěstního souboje. Kdo chce taky od čarodějky pěstní souboj? Ale ten neandrtálec pak ještě do ni kopal, hmm. Rád bych se s ním jednou utkal, ale bohužel vím že jsem celkem slabý. Najde se snad další hrdina, který se utká s Arénou?
Grifingusi! Labyrint je opět hladový. Běž a přiveď další!
Ano, můj pane, ihned se vydám na cestu.

OOC:
Kdy: v sobotu od 19:00
Kde: severní brána Isharu
Kdo: zúčastnist se může úplně každý
Znovu nadešel čas, abys přivedl další dobrodruhy Grifingusi. Labyrint Smrti už na ně čeká.
A též přiveď ty, jenž mi tu něco zanechaly. *následuje temný smích Pána Labyrintu*
Ano můj pane, ještě, že tu mám jejich seznam...

*jména na seznamu*
Gasel
Vurg
Fortis
Edwin
Marilla
Raknai

OOC:
Kdy: v sobotu od 19:00
Kde: severní brána Isharu
Kdo: zúčastnist se může úplně každý
OOC: Bohuzel se nebudu moct züčastnit, počítač stále v opravně, kazdopadne az ho budu mit zase se je pokusim ziskat, i když to bude těžké a poněkud nad rámec mého lvlBiggrin
OOC: Hezké. Ať baví.

Jinak všem držákům na tomhle shardu držím palce.

Mějte se
OOC: Tak se snažte, nebylo to tak těžké zdolat Tongue
Konečně se podařilo dalšímu dobrodruhovi zdolat proslulý Labyrint Smrti! Tímto se stává 4., kdo živý vyšel. (Pouze 4.? *Řekl Pán Labyrintu a začal se smát*)
Na vývěsce se objevila tato zpráva:
Můj pán zve každou bytost do své arény!
Nechť každý, kdo chce bohatství a slávu ochutnat,
se přijde zúčastnit, ale i pouzí diváci jsou vítáni.
Podepsán: Grifingus


OOC:
Kdy: ve středu od 19:45
Kde: křižovatka pod elfím srubem
Kdo: zúčastnit se může úplně každý
Můj Pán vás zve do své domácnosti, neboť si pro vás připravil nový druh zábavy! Přijďte, vy víte kam, a pokud nevíte, tak se ptejte!
Podepsán: Grifingus


OOC: Dnes v sobotu a zítra v neděli, vždy od 20:00.