Manawydan Fórum

Úplná verze: Novinky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Být krásná den agh mladá uruk bgho si říkat Ougas potkat náčelník Bumhug, která mu blah že až být silná a mít wagnag tak se moct ucházet o místo v Bumhugova klan!
[Obrázky: Pp4r.jpg]
Ougas dostat gahk úkol, donýst paroháče jelena, zubuchy buub agh gušch hnědá wagnag!


Ug vše splnit itak hnědá wagnag dát Ougas mnoha práca!
[Obrázky: 1ksw0.jpg]


Ougas goš se všema věcma mířit za uruk náčelník a doufat, že splnit všechna gahk úkol bubhosh.
[Obrázky: BPWYd.jpg]

OOC: Brak: Odměněno +
Ug Bioga.
Ug dostat ukol od Nacelnik agh prinyst dub ruk prst drap vlkacov.

Ug pak hledat vlkacov agh najit vlkacov. Kdyz ale ustrelit vlkacov gebula agh stahnout z kuza, tak nenajit drap vlkace. Ug gbol zmatena agh potkat uruk Ougas agh zeptat se na drap z vlkacov. Ougas kamarad uruk ukazat ug jak vykuchat vlkac. Pak ug lovit vlkacov a sekat jim drap az nasbirat dub ruk.

Ug doufat, ze Nacelnik prijmout drap vlkacov agh uznat Bioga!
Uruk Ougas dostat od náčelníka Bumhuga úkol a to mu donýst futh gušch z vlkoušů, jelikož Ug ráno pomáhat urukovi bgo si říkat Bioga, tak mít u seba potřebná počet gušch. Ug odevzdal gušch náčelníkovi a ten se zdát spokojená agh Ougas moct pokračovat v jeho lovu!
Mladý válečník Zorgulg dostal od velkého náčelníka Bumhug naléhavý úkol. Goblinové po večerech drze chodili ze svých úkrytů po území orků a páchali škody. Bumhug se rozhodl, že Zorgulgova pošle pobít gobliny a zahnat zpět do svých úkrytů. Několik skupinek se objevilo okolo pevnosti orků, které byli snadno pobiti. Po krátké chvilce zazněl ohlušující řev z jedné nedaleké díry na hranici orského území. Neohroženě Zorgulg vešel do oné díry a viděl několik skupinek goblinů s vůdcem, který pokřikoval po celém jeskyním labyrintu. Pomalu se probíjel až narazil na vůdce, který bojoval horlivě, ale moc mu to nepomohlo a padl. Zorgulg předhodil hlavu vůdce goblinů k nohám Bumhuga, který se chraplavým hlasem zasmál.
Heeem dnes byt hostina v cyprona u lidak Mallwin.
Na hostina blah a hrat kostucha, kde ug vyhrat stribrnak tolik co prstu na dva ruk mit dva ruk uruk!!
Pak prijit nejaka usak samica a hrat na harfa a pritom ostatni pit a zrat prasa. Prasa dobra, spek taky.
Ug vzit kus spek taky pro Kocka, ktera cekat ve staj agh pak ug jit s Kocka na lov, ale byt unavena, tak si dachnout.

Bioga
Byt zas dnucha kdy gruga načelnik Bumhug stat před pevnost agh blah k mladá uruk, když z řad mladá uruk vystoupit Ougas agh výst uražliva řeč proti gruga načelnik. Bumhug se nenechat uražet dlouho agh uvalit ougas ishi gebula až on padnout. Gom on se postavit agh otřepat se, začít zas výst ta nubhosh blah proti gruga načelnik agh zas dostat po gebula jenom bgho blah dub slovucha. Naštvaná Bumhug mu blah, že jestli to ještě ash zopakovat, tak dostat zas po gebula agh už nebejt mezi uruk vitana! Ougas dělat že neslyšet agh zas výst slovucha proti Bumhug. Gruga načelnik mak gruga řohgo, buuch po gebula agh blah. Lat nubhosh, pořád výst nubhosh slovo proti načelnik, dovolovat si pochybovat o ug! Dovolovat si blah, když ti to ug nedovolit agh dovolovat si proti muga slovucho blah nub! od teď už nebyt vitana mezi uruk agh jestli se zkusit vratit, tak dostat po gebula tak, že už nevstanout! Gom gruga načelnik skončit blah, tak nechat roznýst slovo mezi uuk uruk bojovnik, že Ougas už nebejt vitana agh jestli ho uvidět, ať ho clomp!
Heeem. Ug lovit goblinak u pevnost a najit divna kamenucha. Prvni kamenucha byt naakaa meka, tak ug vytahnout krumpacucha a zacit mlatit kamenucha. Za dlouha chvila kamenucha rozmlatit a prijit na rada drucha kamenucha, ktera byt hodne tvrda a ug o druha kamenucha zlomit krumpacucha. Ug se rozhodnout, ze se naucit poradne mlatit s krumpacucha a taaak sguh koupit nova krumpachuca a jit do dul.

V dole kopat kopat, obcas potkat Tomas a blah s lidak. Tak byt po dnu jak na dvou ruka prst, kdy se rozhodnout, ze mlatit s krumpacucha uz umet dost.

Ug jit znova lovit goblinak u pevnost a rozmlatit prvni kamenucha. Kdyz ale prastit do druha kamenucha, tak se krumpac zase rozjebat a ug to vzdat a jit radsi strilet gebula goblinak, aby se uklidnit.

Bioga
Rashksa šguh zkontrolovat stará pevnost a podívat se co noveho. Ug potkat náčelník Bumhug a on rozkázat šguh do Galugund. Tam Bumhug říct aby Rashksa sehnat nový stůl na žrádlucha a hromadu žradlucha. Rashksa chvíli kecat, že nechtít a tak a Bomhug pohrozit, že když nejít tak rozbít Rashksa gebula.
Raskhsa dojít do města liďák a nakoupit stoly a hromadu žradlucha. Když Raskhsa dovláčet všecho do Galugund, tak hned začít pracovat tak jak Bumhug rozkázat.
Stoly dotlačit na připravené místo a začít skládat a urovnávat žrádlucha na stůl.
[Obrázky: GamePicture_20140728_171740_09960.jpg]
Když všechno připravit a myslet si že být všechno tak jak Bumhug chtít Rashksa odpočívat.
Po nějaké době se Bumhug objevit a jít si vše zkontrolovat.
[Obrázky: GamePicture_20140728_172920_69433.jpg]
Rashka ale nečekat, že Bumhug rozzlobit a začít řvát, že on nežrat tráva a že chtít pořádný kus žrádla. Rashksa se cítit dotčeně a tak vzít velká žlutá dýňucha a mrsknout jí po Bumhug. Nato Bumhug vytáhnout sekera a praštit Rasksa vší silou po hlava. Naštěstí se netrefit dobře a nezabít. Když se Rashksa probrat tak šguh a připravit pořádná hromada žrádlucha tak jak už Bumhug chtít.
Při práci Rashksa všimnou že wagnag od Bumhug jít a ukrást ze stolucha hrnek s med od včelák. Wagnag žrát tak usilovně že zastrčit čumák až na dno a nemoct pak vyndat. Rashksa se chvíli dobře bavit ale pak wagnag vysvobodit.
[Obrázky: GamePicture_20140728_173652_81152.jpg].
Když být hotovo a Bumhug přijít zase zkontrolovat tak být už spokojený. Rashksa pak dostat jako odměna novou koňuchu.
Bugak zas mlatit do šutrak, že se celá ta chajda od liďák nějak divně otřasat, když najednou jak se Bugak napřahovat na dalši buuch do šutrák, ozvat se ještě větší buuch na dveřucha od chajda kde Bugak byt, že malem ta dveřucha vyletět i s kus chajda. Bugak teda přestat mlatit do šutrák agh jit se podivat kdo to tak mlatit. Bugak teda otevřít agh ona tam stat velká Gaurus. Von jak Bugak uvidět, tak se chviláč posmívat, že bejt malá jak liďák, ale pak začit řikat proč přichazet. On řikat že potřebovat naleštit sekerucha, že prej potřebovat naleštit sekerucha tak, až se z toho stat mojo sekerucha. Bugak teda ukazat ať jit Gaurus dovnitř, že mu to teda naleštit. Když bejt hotová, Gaurus pochvalit co Bugak udělat a řikat, že jit ta sekerucha vyzkoušet na nějaka pavoukáč, co prej otravovat, tak ať Bugak blbě nečumět agh jit taky. Bugak teda vzit naleštěna kladivucha agh jit taky tam co bejt dira s pavoukač. Pavoukač bejt teda velká, ale sekerucha co si nechat Gaurus naleštit bejt větši, tak pavoukači chcipat, že Bugak ani nemuset mlatit s kladivucha co bejt naleštěna a moct sbirat ta bila co pavoukači tlačit ze zaducha. Gaurus jit dal a pořad zabijet pavoukače, až narazit na taková velká pavoukáč, co bejt velká jak jeskyňucha kde bejt. Gaurus nečekat, skočit a zarazit sekerucha přesně tam, co mit pavoukáč plno očuchá a klepeťucha a ták. Bugak chviláč nubhosh čumět co to bejt, když zjistit, že velká pavoukač se jen cukat a už nic nedělat. Gaurus bejt pak nasraná, že bejt pavoukač taková slabá a že prej to nebyt ani žadna boj. Jak Gaurus nadávat, Bugak začit čumět kolem agh najit tam velka kupa kosťucha od zviřucha, liďák a táák agh v ta kupucha najit tolik žlogťák, co bejt na dub rukucha. Bugak to posbirat agh odnýst ukazat Gaurus, která trháčovat pavoukačovi klepeťuchy. Gaurus jak uvidět žlogťák, tak přestat nadavat, hodit Bugakovi klepeťucha agh žlogťák si vzit. Pak jit Gaurus i Bugak pryč s dira od pavoukáč agh jak jit pryč, Gaurus furt čumět na žlogťák agh Bugak muset tahat ta klepeťuch co bejt větši jak Bugak...
Bumhug se svým věrným medvědem zrovna procházel kolem rozpadlé věže nedaleko orčí pevnosti, když v tom je zasypala menší salva šípů. Bumhugovi se jako zázrakem všechny šípy vyhnuly, zato jeho medvěd jimi byl doslova prošpikován a na místě pošel.

*Bumhug hlasitě zařval* Nubhosh sraga clomp muga wagnag! Kde ty  bejt! Ať se ukázat muga lusk'r!

A s hlasitým řevem se rozeběhnul směrem odkud přišla salva šípů. Po chvíli spatřil celou tlupu lidí.

Vy teď chcipnout za muga wagnag. Agh ug urvat každa  liďák bgho tu bejt gebula!

Po krátkem souboji, kde končetiny a střeva lítaly vzduchem vše utichlo. Silně poraněný Bumhug se zašklebil a procedil.

Gom ug blah.. ug teď každa urvat gebula!

[Obrázky: PaNcZUH.jpg]

Načež odkráčel kamsi do lesa se silně skrvaveným pytlem přes záda.
Bumhug se skrvaveným pytlem přes záda zrovna přecházel most co vedl k liďákum, když ho zastavil nějaký pomatený liďák. Liďák tam na něj začal hulákat a máchat rukama, že okamžitě potřebuje ty gebuly které Bumhug nesl. Bumhug jen pronesl pár posměšných slov a pohodil pytel  před něj. Neustále drmolicí liďák pytel popadl a vmžiku s ním někam zmizel... Po pár dnech, kdy naštvaný Bumhug trhal hlavy koslitvcům, kteří vyrušili jeho spánek hlasitým klepotáním kostí se odnikud zjevil onen liďák s podivnou pro Bumhuga velmi vábně vonící maskou. Liďák s rychlým drmolením vecpal Bumhugovi do rukou masku a stejně rychle zmizel.

Ta liďák bejt xu každá dnůcha vic nubhosh agh nubhosh ...


Načež Bumhug opět odkráčel mezi stromy s podivnou maskou v ruce.
Bumhug zas jednou v doprovodu Zorgulga uháněl na koni směrem k severní pevnosti Galu'Gund. Ve chvíli, kdy míjeli rozestavěnou lidskou věž 
se Bumhug zastavil a znechuceně skřivil obličej.

[Obrázky: VmOwhCe.png]

Pote se vydali dál až dorazili k cíli.

*zněchuceně ukázal k bráně pevnosti"
Takhle vypadat waagh pevnost od uruk?! Ash uruk xu kigg ?!

[Obrázky: JOj4WOy.png]

Poté vešli dovnitř a vylezli na hradby, aby měli lepší přehled nad věcí.

[Obrázky: BZhmF9B.png]

Načež začali horlivě přemýšlet, co s tím udělají.

[Obrázky: ZbH5Tjd.png]

Po probrání vrcholně důležitých věci, sešli z hradeb, usedli k ohni a začli projednávat ještě důležitější věci.

[Obrázky: 8rEngvy.png]

Poté se rozešli za svými samicemi, aby mohli dumat nad dalšími budoucími skutky ..
HU!

Bugak zas trhat kytka od bubhosh po nubhosh, michat mojo voda že gbol pro uuk uruk. Když už gbol dost, tak chtit šguh za jiná michálista zjistit jestli neznat něco bgho Bugak neznat, ale u uruk nenajit jina michálista.

"hééém"
*protřel si nos*
"Gbol tadyk jiná michálista?"
*Tázavě pohlédl na Bucha*

Buch jenom zavrčet.

"šguh otravovat jiná, ug nezajimat nějaka mojo voda, ug zajimat jenom nogagh a samicá"
*zazubil se*

Bugak tedá šguh hledat mezi uruk, šmejdit na mista bgho ani nevědět že bejt. Koukat po pevnost bgho u Ishar gbol, koukat v pevnost bgho Galu'Gund gbol, dokonce koukat i tam bgho liďák bejt. Ale žadna bubhosh uruk michálista nenajit. Bugak teda hledat dal, třeba nějaka moudra michálista, bgho už bejt po gopuk zimucha najit na jiná misťucho.

OOC: žádost o orčího učitele alchymistu, orkove mají jen válečnika a lovce(hraničáře)
Karguk začal každému orkovi co prošel kolem pevnosti vykládat:

"Lat poslouchat! Karguk práce pro každá uruk mít ale teď potřebovat píchnout od jinej uruk!"
*Karguk se dramaticky odmlčel*
"Bejt to už čtyři ruka prstůch čtyřdnůch co samice Kargukova nevrátit do pelech ke Karguk! Naposled sbírat kytka na severozápadák od pevnost na mast co dělat Kargukovi buubhosh, když on nemoct chrnět!
Ty teda podívat po ní a když najít, Karguk říct samica, aby ona podělit o tajemství jak dělat taková masť a jiná mojo věc!"

OOC: Event na učitele alchymistu. Je třeba se sejít v co největším počtu a ne dřív, než bude zápis o posledním nog nogagh.
Karguk neustále bědoval a na okolní orky pořvával, jak se mu ztratila samice. Procházející orkové se kolem něj začli scházet a shlukovat
do menšího uskupení. Najednou hlouček rozrazil urostlý ork se sekerou v červeném plášti a hlasitě zařval.

"Bgho to tu gbol! Jak to že nubmak!"

Karguk s pokoru sklonil hlavu a začal znovu opakovat jak se mu ztratila samice a že jí určitě unesli lidé co žijí
severozápadně od pevnosti. Načež náčelník jen se skřiveným obličejem odvětil

"Liďák odtahnout uruk samicá?! Takhle to teda nenechat! Každa bgho tu gbol vzit lusk'r agh šguh!"

Následně se několik orků přidalo k náčelnikovi a vyrazili k pevnosti "Brutus". Nemilosrdně vtrhli dovnitř.
Krev skropila každou mísnost, střeva zůstavaly viset na schodech, useklé hlavy se pletly pod nohy. Po boji našli v nejspodnějším patře těžce zuboženou Wangu zavřenou v cele. Avšak po boji rozdivočené orky nemohly nějaké mříže zatavit žádného orka.

[Obrázky: s48Ua9q.jpg]

Po vysvobození Kargukovy samice, se vydali zpátky. U pevnosti se až příliš lidsky emotivní Wagna vrhla do Kargukovy náruče. Oba divoce děkovali
náčelníkovi, že se osobně postaral o její záchranu. Wanga za vysvobození slíbila, že každému, kdo se podílel na její záchraně namíchá nějaké lektvary a
zároveň pokud bude nějaký ork chtít, tak ho ráda naučí, jak všelijaké lektvary namíchat. Chvíli poté, náčelnik zavelel a vše se opět vrátilo do orčího normálu.

[Obrázky: XIb4AdQ.png]
Obvyklým zimním podvečerem se ozval hlasitý řev. Velký náčelník Zorgulg běhal po pevností jak smyslu zbavený, nadával, klel a občas i uzemnil nějakého orka nebo orčicí silnou ránou do obličeje jen proto, že stáli příliš blízko. Jakmile se trochu uklidnil a přestal vidět červeně, svolal k sobě Šamana Gornaga a na pár okamžiků se s ním postavil bokem.

Poté se rozohněný náčelník v šamanově doprovodu vytratil do tmy přiléhající k pevnosti. V ohništi jež plál uprostřed pevnosti ještě nestačilo odhořet ani jedno další polínko, když se vrátili. Supící náčelník s šamanem s podivným úšklebkem se v naprosté tichosti vrátili do pevnosti.

Následující den již vypadalo, že je vše v pořádku. Náčelník vypadal docela klidný, nefuněl víc než obvykle a jen šaman v černé róbě se vydal brzo ráno rychlým krokem kamsi směrem k lidskému městu Ishar. Další následující den se začalo napříč celým Isharionem šuškat něco o ztraceném drahokamu samotného náčelníka orků a že samotnému nálezci by připadla nejen peněžitá odměna, ale i respekt samotného náčelníka, který se získává jen velmi obtížně. Připadané další informace lze údajně získat od šamana, který se potuluje někde mezi orčí pevností a Isharem.
Kdesi v orčí pevnosti ...

Urostlý hromotluk s obří železnou palicí ze sebe hrká slova dunivým hlasem

Už to byt hodně zima co se načelnik neukazat. Byt slabá agh někde chcipnout! Uruk nemit za co výst boj, nechat si od liďák agh ušák všechno libit! Ug teď byt načelnik!

*Načež vycenil zuby*

Co ty kecat!

Ze stínu vyšel robustní ork s obouruční sekerou

Ug byt silnějši, ug byt načelnik! Taková prigg sraga jak ty ug porazit vždycky!

Zaleskla se ocel, zaduněl střet zbraní, vyletělo několik jisker a oba orky to odhodilo.

Nubohosh sraga přijit o gebulu!

Hromotluk se zuřivě vrhnul na soupeře. Ozvalo se silné křupnutí, hlasitý švih a šplouchnuti jako když někdo vykydá kýbl hnoje do trávy. Orčí hromotluk chvíli nehnutě koukal jak se před něj vysypal obsah jeho hrudníku a svalil se do prachu. Po dechu těžce lapající druhý ork se svalil do rohu.

Ug teď byt načelnik!

*hlasitě zavrčel robustní ork s rozdrceným hrudníkem*

Z protější chodby vyšel ork v černé róbě se strnulým příšklebkem ve tváři

Ty chtit byt načelnik héém? Agh co dělat jako načelnik héém? Zase běhat kolem pevnost agh sekat gebule jak ta nubhosh načelnik Zorgulg nebo ta na gebulu nubhosh Bumhug? Nedívat se přitom co z toho plynout pro uruk a poštvat všechna proti uruk ikdyž byt slabá jak se pořad mezi sebou mlatit?!

Robustní ork jen zabublal jak mu již nyní krev vytékala ústy ven.

Žadna načelnik tu nebejt agh gbol to pro teď bubhosh. Načelnikem muset byt jen dost silná agh chytrá uruk, co vědět co si moct dovolit agh bgho z toho plynout. Nub takova pitomá nubhosh jak ty!

Načež pozvedl pravou ruku s dlouhými nehty, zamumlal něco nesrozumitelného a z pozvednuté ruky mu vyletěl projektil, který proťal robustnímu orkovi hlavu. Den poté se začla mezi orky šířit zpráva, že se objevil nový mocný šaman jménem Gornag, jemuž propůjčil svou sílu samotný Gruumsh a bude dohlížet na orky, dokud se neobjeví stávající nebo nový náčelník dost silný na to, aby byl schopný vést orky. Každého troufalce, jež údajně pochyboval o jeho slovech stihla strašlivá Gruusmhova zloba seslána samotným šamanem.
Nezvaný host

Šaman v černé róbě zrovna procházel kolem obřího ohniště plajicího uprostřed jeskyně, když se silně začla zvedat okolní teplota. Celou jeskyni zalilo rudé tlumené světlo, načež uprostřed ohně se zjevilo obrovské monstrum se třemi páry rukou, kde v každé z rukou drželo obrovskou zbraň za kterou by se nemusel stydět ani náčelník orků.

[Obrázky: QWdFOnM.png]

*Monstrum vydalo syčivý hlas*

Tak ty jsi ten kdo se tady chvástá velkou moci bohů?

*Monstrum se hlasitě zasmálo*

Šaman téměř omámen dusivým horkem se zmohl jen na těžké opření o hůl a zlostně směřovaný výraz k nezvanému hostu.

*Obr opět zasyčel*

Vidím, že jsi stejně slabý jako celá vaše rasa jež je předurčena jen k otroctví.  Jsi-li opravdu tak mocný jak o sobě tvrdíš, přijď mě navštívit do mého chrámu dáleko na východě, ať poznáš jak moc se mýlíš. Přeci jen už je to dlouhá doba .. co jsem se naposled bavila ...

Najednou se prudce ochladilo, vše se vrátilo do normálu. Šaman se úlevou a vysílením svezl na kolena křečovítě se držející hole ...



Podivná  návaznost

Několik dní po zjevení se ze sveho pelechu vynořil Zorgulg. Srovnal pár hlav a ukázal všem, že je stále hoden náčelníka. Další týden po obnovení a utvrzení jeho pozice byl spatřen s šamanem v černé róbě a několika lidmi ve žlutých pláštích jak sestupují do Goren-Zarský dolů ... víc není známo ...
Severním Isharionem a přilehlými oblastmi se nesou zvěsti...



V místech kde stoji orčí pevnost Galu'Gund se před bránou sešlo několik orků. Po krátkém rozhovoru stráží k výše postavenému orkovi se několik z nich vydalo na sever.

O několik hodin později bylo spatřeno několik orků na severní cestě mezi pevností Galu'Gund a pevností u Isharu, jak zastavují a surově vyslýchají všechny, jež nejsou orčími příslušniky.
Někteří z nich údajně dokonce skončili s rozmázlou hlavou, u isharské pevnosti se něco děje.

Po krutých výsleších mohou kolemjdoucí kolem vlčí šachty slyšet hlasitý ryk, švihání seker a hlasité rány. Vzduchem se line pach čerstvé krve a spáleného kožichu.

Následně se před severní pevnosti Galu'Gund v doprovodu dvou orků objevil válečník v rudém brnění.


OOC: Kdo hraje ten ví, kdo se ve hře o RP dění zajímá je v obraze.... kdo nehraje, ten hádá a na foru flame zakládá....
Někde za severní hranicí Isharionu


HU goth!

HU!

Ug mit kus papirucha od nějaka nubhosh pro gruga načelnik! Ug mu chtit rozvalit gebula bgho tu očumovat, ale prej přinýst dar pro goth agh podat mit tadle divná.

Ukazat tedá bgho to gbol!



Načež náčelník převzal kus pergamenu, chvili na něj koukal a s naštvaným výrazem ho podal šamanovi, jež stál kousek od něj. Chvili tam spolu debatovali o obsahu, načež vyrazili na jihozápad podel pohoří Adrab.



O něco později, na neznámem míste se sešla podivná sebranka složená z orků a něčeho jiného ....

[Obrázky: fEMsyJi.png]


O den později byl v Isharu spatřen orčí šaman hledající nějaké informace, dokonce se říká, že snad hledal něco o černém elfovi? Po jeho odchodu z Isharu nastal údajně v magické akademii rozruch.
Stran: 1 2 3 4