Manawydan Fórum

Úplná verze: Sněm trpaslíků a gnómů - Děti Moradina
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Dveře U Zpívajícího Korbelu se prudce otevřely a objevil se v nich trpaslík nesoucí nějaké listy."Á..Zdravíčko, Halli. Co to dneska bude?" s úsměvem prohodil hospodský Erek."Dnes tu nejsem kvůli pití a jídlu, ale když už jsem tady, že? Nalij mí do poháru vína!" opáčil Halli usedajíc na stoličku.
"Táák, tady to je." Erek se podíval na listy ležící na pultu a tázavě se podíval na Halliho: "Co sis to přinesl?"
"Chodím po okolí a rozvěšuju tyhle vyhlášky. Už jich zbývá jen pár a tvoje hospoda je ideální místo pro jednu z nich," řekl Halli a usrkl vína. Erek utírajíc korbel přikývl: "Můžu se podívat?"
"Jistě. Jde vlastně o to, že trpaslíci už nedrží tolik při sobě. Mnoho z nás jakoby ještě žilo v Pohromě a utíkalo před Bolestí. Goren-Zar na dosah ruky a nikdo nic nedělá, ale tomu bude brzy konec," dořekl Halli a dopil obsah poháru.
Erek položil listinu na pult a pokračoval v utírání korbelů. "No a já se snažím svolat ostatní trpaslíky na sněm. Ten poslední nebyl úspěšný, ale v tomhle jsem já neústupný. Nevyjde-li první sněm, vyjde druhý a pokud ani ten ne, tak ten další a další a další," Halli doprovodil svůj projev jemnými údery do pultu. "To víš, trpaslíci mladší než já, ani neví, čeho naši druzi a předchůdci dosáhli. Potřebují důvod bojovat a ten dostanou právě na sněmu, kde se mimoto seznámí s ostatními trpaslíky... a gnómy."
Erek pokýval hlavou a odpověděl: "Tak nech jeden ten list tady na pultu a druhej při odchodu připevni na dveře." Halli se usmál a s poklonou poděkoval.


Na listu stojí:
Trpaslíci a gnómové, mladí i staří, shromážděte se, neboť my jsme Děti Moradina!

OOC: Prosím všechny trpaslíky a gnómy, aby hlasovali. V anketě je možné vybrat více možností. Na čase se dohodneme.
OOC: Rozhodl jsem se konat sněm v Pondělí 26.8. od 19:30. Byl bych rád, kdybyste se vyjádřili, zda vám to vyhovuje (ať už jste hlasovali v anketě nebo ne). Děkuji.
OOC: Nevyhovuje, od pondělka do úterka jsem pryč, víc by to vyhovovalo dneska nebo zítra večer. A nebo ve středu.