Manawydan Fórum

Úplná verze: Problém se spuštěním/aktualizováním klienta
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Ahoj, mám prosím stejný problém jako Brak se spuštěným hry (Hází to tabulku s chybou) zkoušel jsem i znovu nainstalovat Direct X z odkazu, který tam dál RadstaR a nepomohlo, poradíte ?
Ahoj, pošli prosím obrázek s chybou, jako je to např. v tomto příspěvku: http://forum.manawydan.eu/showthread.php...#pid101294 Snad něco vymyslíme.
(13.11.2018 v 15:43)Stig napsal(a): [ -> ]Ahoj, pošli prosím obrázek s chybou, jako je to např. v tomto příspěvku: http://forum.manawydan.eu/showthread.php...#pid101294 Snad něco vymyslíme.

mám úplně stejný obrázek s chybou.
Kolikátky Windows? Můžeš prosím dát Ctrl + Alt + Del a Task Manager (Správce úloh) - File - Run New Task a zadat tam "dxdiag" (bez uvozovek), potvrdit všechny případné hlášky (Yes/Ok/Continue), dole v dialogu pak dát Save All Information, uložit to do textovýho souboru a ten soubor pak vložit sem na fórum do příspěvku? Vím, je to trochu krkolomný postup, radši se to snažím psát podrobněji.
Díky moc, už to jede. Zkoušel jsem instalovat DirectX z více stránek a konečně jsem našel ten správný.
Není vůbec zač, já nepřišel na důvod, proč by to mělo házet tu chybu ze screenshotu, pokud by bylo DX 10 opravdu regulérně nainstalováno.
Používejte vždy oficiální verze a oficiální web Microsoftu, jedině to je jistota, že dostanete opravdu tu správnou verzi funkční na MW. O možných bezpečnostních rizicích stahování z jiných zdrojů se asi netřeba zmiňovat.
Připomínám znovu oficiální odkaz z předchozí stránky, pro případné další hráče s problémem: https://www.microsoft.com/en-us/download...px?id=8109
Řešil jsem s hráčem znovu ten stejný problém s chybějícím DirectX na novém počítači. Před instalací DirectX z odkazu výše bylo nutné ve Windows 10 "zapnout" .NET Framework 3.5 v ovládacích panelech.

[Obrázky: MwFramework.png]
Stran: 1 2 3