Manawydan Fórum

Úplná verze: Pravidelné trhy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Dovoluji si vyzvat všechny, kdo nakupují, prodávají, nebo vyrábí, aby přišli a zúčastnili se pravidelných trhů.

První z nich se uskuteční před Pevností orků u Isharu už v neděli 28.2. od 20h. Další se bude konat o den později v pondělí 29.2. v 18h.

Ať tento event slouží jako záminka k setkání  hráčů. K navazování nových kontaktů, k sjednávání obchodů tváří v tvář, a dalším činnostem, které podobné setkání umožňuje.

Po dobu konání bude Pevnost přístupná veřejnosti a v ní i služby, jako je místní banka ,propojená s tou Nulldenskou, a sklad(pouze lokální) a v místě dostupné výrobní prostředky.

Mějte na paměti, kde se nacházíte a nedělejte nic bez přímého svolení orků z Pevnosti.

Za svoje postavy můžu nabídnout služby Kněze, farmáře a začínajícího alchymisty.

Pište dotazy, připadně nabízejte služby.
Shanim kovare, ktery umi vyrobit dvojity kosy a vyztuzeny kozeny brneni. Nejlip vyborny/mistrovsky. Vzal bych tak 2-3 kosy a tak 2-3 sety podle ceny.
Nejak nemuzu prijit na to jak fungujou zakazky, tak pisu sem...
Orkská farmářka Lorga Poptává:

Chovný pár (samce a samici) koní plemene Brumby.
Dřevěné sudy výborné/mistrovské kvality.
Ryby všech druhů.
Výrobce/dodavatele nádob na nápoje a tekutiny. Džbány, lahve, flakónky, poháry, hrnky atd.
Dodavatele křemenného písku.
Investora, který by chtěl finančně vypomoci rozvoji obchodu.


Bližší domluva skrze osobní setkání ve hře při příležitosti pravidelných trhů, jak jsou popsáný v úvodním postu tohoto topicu.
Do kalendáře přidám čas a do hry pozvání na vývěskách.
Pro následující čtyři týdny vyhlásím na víkendové dny čtyřikrát pravidelné trhy. Představa je tentokráte taková, že pro každý týden bude vybráno jiné místo konání. První bude orkská pevnost u Isharu, protože je to místo, které mám možnost nějak sám připravit. Druhá bude Cyprona, třetí Ishar a čtvrtý Nullden. Při současném statusu nemám žádná velká očekávání, ale kdyby se s vyhlašováním jakýchkoliv akcí čekalo až budou lidi, taky bysme se nemuseli dočkat nikdy.
Ahoj, díky za aktivitu. Rád Ti pomůžu s organizačníma a případně i dalšíma věcma v Cyproně, pokud bys potřeboval. Nelíbilo by se vám třeba místo u východní brány? Je tam taková plocha ohraničená v rozích plotem a nájem tam lze udělat i krátkodobě (ne na celý měsíc) a je to přesně pro takovéhle akce jako dělané. Nájem by byl samozřejmě odpuštěn. Mohlo by se to spojit i s malým pohoštěním zdarma, kdo dřív přijde, ten dřív žere (a pije) - v případě zájmu zajistím. Pokud by bylo potřeba postavit tam nějaké stánky, měli bychom mít dost nábytku apod. ve skladech.
Co myslíš? Kdyžtak dej vědět, ale i kdyby Ti moje návrhy nevyhovovaly, chci jen vyjádřit díky a podporu a doufám, že se snad konečně i setkáme na trzích.
Orkská farmářka Lorga Poptává:
Chovný pár (samce a samici) koní plemene Brumby.
Ohnivý lišej, Houbové výtrusy a houby.
U východní brány v Cyproně jsem skrze postavu Lorga pronajal veřejné prostranství. Komu se zachce postavit si stánek, ať na sebe upozorní na chatu ve hře, nebo IRC a přidám ho jako spoluvlastníka prostranství. I bez nutnosti RP interakce s postavou Lorgy.
(08.07.2017 v 13:05)Nevrin napsal(a): [ -> ]U východní brány v Cyproně jsem skrze postavu Lorga pronajal veřejné prostranství. Komu se zachce postavit si stánek, ať na sebe upozorní na chatu ve hře, nebo IRC a přidám ho jako spoluvlastníka prostranství. I bez nutnosti RP interakce s postavou Lorgy.
Má cenu pořádat trh pro pár hráčů?
V době trhu bylo online až 9 lidí. Koupil jsem věci, které jsem dlouho nemohl sehnat. Zahrál si s lidma, se kterýma běžně nepřicházím do styku. Jo, stálo to za to.
Za povedené včerejší trhy musím ještě jednou poděkovat Valerii, která se projevila jako skvělý hostitel a všem, kteří zavítali.

V Cyproně se náramně osvědčil ten pronajímatelný prostor. Skoro si teď neumím představit pokračování na jiném místě bez zéto vymoženosti. Jak obtížné by bylo podobné zóny vybudovat i v jiných městech? Příští trh by měl být v prostorách Isharského jarmarku a následující týden v Nulldenu, protože jsem to kdysi Nulldenským slíbil.
Otázka pěti minut na zřízení nájmu, pokud je volný prostor... Zkusím se podívat, jestli se najde dost velká plocha v jarmarku. Mohlo by to být klidně i členitější, než jeden prostý obdélník, v tom problém není, jen by v nepronajatém stavu neměly být uvnitř žádné itemy ani NPC na herním serveru.
V Nulldenu se kdyžtak taky mrknu.
(09.07.2017 v 22:23)Nevrin napsal(a): [ -> ]Za povedené včerejší trhy musím ještě jednou poděkovat Valerii, která se projevila jako skvělý hostitel a všem, kteří zavítali.

Díky patří hlavně Tobě, ta iniciativa a vytrvalost je na tom to klíčové... Smile
Já musím souhlasit, že i kdyby jsme se tam potkali třeba jen ve třech, tak si tam pravděpodobně během té chvíle vyřídíme víc obchodů a uděláme víc interakce, než se děje po zbytek měsíce. Že se tam sešlo o poznání víc lidí a nemělo to naprosto žádná hluchá místa, to už je spíš třešnička na dortu.
Z pozice hráče bych chtěl i poděkovat GMs, kteří správně vytušili příležitost a nabalili na to další zajímavý děj. Pro mě po dlouhé době opravdu nad očekávání vydařená akce a budu se snažit nemeškat ani příště. Smile
Podobně jako v Cyproně jsou nyní na Isharském jarmarku pronajímatelné plochy pro umístění vlastních stánků. Jsou pronajaté skrze postavu Lorga, tak si stačí říct o spoluvlastnictví ve hře, nebo na IRC.
V Nulldenu je připravený prostor pro stánky. Nacházý se hned u přístavu na náměstíčku s fontánou. Pokud si chcete postavit stánek, ozvěte se. Mně, nebo Stigovi, který prostor připravil. Budu na IRC, nebo ve hře.

Momentka z předchozího týdne v Isharu:
[Obrázky: jarmark07.jpg]

Save
Pred Pevností orků je připravený prostor pro stánky.
Ohlédnutí za trhy v Nulldenu.

Neklidné zimní moře připravilo účastníkům zážitky, na které suchozemec jen tak nezapomene. Námaha ale stála za to. Svoje stánky přivezl elfský alchymista Ivor, kovářka Valerie a farmářka Lorga. Především Lorga si mohla mnout ruce, protože jimi ten den prošlo z nákupů a prodejů přes 30 zlatých mincí.

Díky všem za účast.

[Obrázky: jarmark04.jpg]


Save
Prostory u východní brány v Cyproně jsou připravené pro stavbu stánků. Plochu pronajímá Lorga. Řekněte si OOC o spoluvlastnictví.
[Obrázky: j1PKSm6.jpg]

V Goren-záru bylo zase jednou živo. Poprvé v novodobých dějinách se ve městě odehráli pravidelné Trhy. Zájem byl veliký a přilákal mnoho dobrého lidu, všech ras a vyznání.
Orkská farmářka Lorga Poptává:

Chovný pár (samce a samici) Lam a koní plemene Norik a Morgan
Ohnivý lišej
Násady
Ochočovatele zvěře všech úrovní dovednosti.
Prázdné mapy
Co by se asi tak mohlo stát, kdyby se následující trhy konaly v Kitonu? Smile

[Obrázky: kitontrh.jpg]
Save
Save
Stran: 1 2