Manawydan Fórum

Úplná verze: Řemeslníci Cyprony
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
*1.Toru, 372.roku*

Po bojích se každé město dlouho vzpamatovává. To je také důvod, proč my, Řemeslníci Cyprony jsme založili tento spolek. S Amandou se znám už několik let, několik domů jsme spolu pro Cypronu už postavili, naše první společná stavba byl dřevorubecký srub pro dřevorubce u Cyprony. Následoval dům pro řezbáře a nějakou dobu tu máme kovárnu. Jelikož náš spolek chce pro Cypronu to nejlepší, budeme se co nejvíce zapojovat na pracích pro Cypronu a zakázky pro ni. Naši řemeslníci tu nejsou ale jen pro Cypronu... Hodláme plnit zakázky pro každého, pro jakoukoliv rasu, pro jakékoliv povolání - budeme tu vždy pro vás.


Náš spolek vznikl nedávno, a proto nabíráme řemeslníky s jakýmkoliv zaměřením. Máte-li zájem kontaktujte Dobrta nebo Amandu.


Jako člen našeho spolku můžete využívat všechna vybavení a suroviny co najdete v domě. Nechybí nám i různé stroje, nástroje, stoly pro alchymisty nebo řezbáře a mnoho dalšího..

Ve spolku najdete i společenskou místnost na hostiny, porady a diskuze.


Jako poslední patro tu máme pokoj pro naše řemeslníky. Každý z řemeslníků dostane svou bednu na své věci.

-==Členové==-
Dobrt Sejlka
Amanda Ebennová
Oswald Straka
Morak
Derek

-==Aktuální cíle==-
•Růst cechu
•Zajistit růst Cyprony
•Plnění zakázek pro každou rasu a povolání
•Postavení nového domu pro cech

Podepsán: *Dobrt Sejlka*                     
*Amanda Ebennová*
*Již postaveno cechem Řemeslníci Cyprony*
Kovárna                                                                                    Dům pro řezbáře                                                                      Srub pro dřevorubce
Konečně jsem se setkal s Valerií, po obchůzce našeho domu jsme usedli k vínu a začali jsme řešit věci ohledně Cyprony. S každým se jistě shodnu, že ve městě je toho na práci hodně... Čím tak začít? Tak třeba dodělat Cypronský sklad do takové podoby, aby zde mohla být i banka to znamená aby byla budova skladu a banky bezpečnější, výměna oken, dveří....
S Valerií jsme se také domluvili na rekonstrukci hřbitova který je přímo ve městě kde mimo jiné dáme kolem něj krásný plot aby nebyl devastován od lumpů. Jako další na řadě tu byl Cypronský kostel/chrám, no jo.. To se budu muset pobavit s ostatními členy, protože o našich bozích nevím vůbec nic.. 
S výstavbou začneme co nejdříve, aby město opět vypadalo jako nové.


[attachment=2005]

OOC: Stig: Dík za oba zápisky a obnovení hospody. Dal jsem ti drobnou XP odměnu.