Manawydan Fórum

Úplná verze: Smazání postavy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj nejde mi smazat stará postava, sice k Aovi se dostanu ale v tom spektru se nejde hýbat, takže se nedostanu do brány kam chci.
Pokud se to zde již někde nachází omlouvám se, několik let jsem nehrál nebo hrál na jiných shardech.
V místnosti s AO se nic neměnilo a měl by stále fungovat správně.
U Aa se tuším nelze hýbat, vše je tam řešeno poklepáním na postavy (= volba rasy) atd..
Mazání postav je omezeno tuším jejich levelem (min 5 level) nebo stářím (několik dnů). Vzniklo to jako obrana proti zakládání nových postav, syslení počátečního majetku a zase smazání.
(09.10.2021 v 10:01)Whitey napsal(a): [ -> ]U Aa se tuším nelze hýbat, vše je tam řešeno poklepáním na postavy (= volba rasy) atd..
Mazání postav je omezeno tuším jejich levelem (min 5 level) nebo stářím (několik dnů). Vzniklo to jako obrana proti zakládání nových postav, syslení počátečního majetku a zase smazání.

Ano tomu rozumím, ale to je postava, kterou jsem založil před x lety a ani jsem za ni pořádně nehrál....no nebudu to řešit snad se to někdy povede
Co to píše při pokusu o smazání?
(09.10.2021 v 10:36)Whitey napsal(a): [ -> ]Co to píše při pokusu o smazání?

Ao říká, že mám jít do portálu za ním ale tam se nedostanu
Dvojklik na portálu by měl stačit.