Manawydan Fórum

Úplná verze: Povidame si o orcich.
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
(15.09.2008 v 14:28)Aswell Duaner napsal(a): [ -> ]Já si myslím že orkové mají možnost ukázat světu že nejsou to co se o nich povídá......
Že nejsou jen zelení bojovníci co zabíjí pro zábavu...
Snad se u Orků najde někdo kdo to zahraje....
Já se pokusím to zahrát , samozřejmě že ja na každém aby si hrál co chce ale Orkové to dokážou.......

Orkove maji na svedomi valku, jejiz nasledky jsou jeste cerstve a jeji pametnici jsou stale mezi nami, nebo alespon do nedavna byli. Hobiti se uchylili pod ochranu lidi z Isharu prave po napadeni orky. Orkove stoji za znacnou casti stehovani narodu. Objevuji se v historii snad kazde z ras jako valecnici, kteri si pro zaminku k boji nemusi chodit daleko.

V konecnem souctu vsak pro orky valka nevysla nejlepe a dostali se do stavu, ktery byl jenom stinem jejich predchozi "slavy". Rady bojovniku proridly. Lepe vybavenym bojovnikum z rad lidi a jinych ras se podarilo osvobodit vyznamnou cast zajatcu. Nedostatek pracovnich sil a z toho vyplivajici nedostatek vseho, donutil orky, aby na cas slevili ze svych ambici na ovladnuti sveta. Za techto okolnosti nekteri z orku navazali kontakty s ostatnimi rasami, ktere by byly drive nemyslitelne. Upozornili na sebe se pri pomoci trpaslikum z Goren Zaru v jejich posledni velke valce.

Jak cas bezel, situace u orku se stabilizovala. Zdokonalili opevneni mesta, cimz ziskali bezpecne zazemi. Zacali zabezpecovat oblasti prilehle k mestu a klicove pristupove cesty k jejich uzemi. Jen maloktery dobrodruch si v poslednich letech dovolil narusit jejich uzemi.

Tak jak se pomery, zejmena po materialni strance, zlepsovaly, zacalo u orku postupne rust sebevedomi a vracelo se jim jejich vedomi nalezitosti k mocne rase, ktera ma predpoklady stat se nejenom urcujicim hybatelem dejin sveta, ale i moznym strujcem jejich konce.

Vyvoj byl prerusen Pohromou. Mnoho orku podlehlo ve snaze bojovat s nepritelem, ktereho nelze spatrit, ktereho nelze zranit sekerou ci kouzlem. Zivotaschopna skupina orku opustila mesto na lodi a podarilo se jim dostat do oblasti, kde uz je Pohroma neohrozovala na zivote. Do Isharu, kralovstvi lidi, kterym byli predurceni jednoho dne vladnout.

--------------
Pojdme si povidat, jak by meli orkove dale pokracovat.
Orkové a vladnout lidem? Hou Hou to snad ne :-).

Každopádně, co se týče BETA2, tak lidé berou Orky něco jako uprchlíky.
Co se týče fantasy,asi by mělo větší smysl pro lidsvo (i hobitstvo) je nechat svému osudu a nevpouštět je do území,
kde již Poroma odezněla, Orkové jsou přeci jen taky hráčská rasa a je předurčena k přežití.

To znamená, že třeba moje představy jsou takové, že nám lidem Orkové pomohou
(ať už s těžbou surovin, průzkum okolí, řemeslnou výrobou etc.)
a až se vybuduje to správné fungující zázemí pro Ishar a okolí,
bude řada na lidech splatit své dluhy ostatním rasám.
A to ať už s pomocí v budování jejich zázemí
nebo s přísunem surovin, jídla, výrobků etc.
Z tím docela souhlasím ...
Zbytky Orků se co nejvíc budou snažit všem vynahradit to co jim provedli a pomohou pokud bude potřeba ale jen když je ostatní rasy příjmou.....
Na urovni zpravcu sveta MW bylo rozhodnuto o zakazu PvP. Na urovni herniho sveta si jeho obyvatele odvykli vnimat orky jako bezprostredni hrozbu. K tomu prispela i Nazgelova mise u "dobrych" ras. Pochody uvnitr orkske spolecnosti, ktere jsem popsal byli do teto doby zalezitosti vnitrni komunity a lide nemeli moznost pocitit jejich dusledky, ktere se meli projevit az casem.

Pohromou se orci vratili do podminek po prohrane valce s tim rozdilem, ze to nebyla valka proti lidem a ti si k nim vypestovali urcity stupen snasenlivosti.

Do zacatku lze snad pocitat s jakymsi snatkem z rozumu, jehoz vysledkem bude neurcite dlouha spoluprace.

Vira, ze vlada nad svetem byla prisouzena orkum a nepravem je jim upirana, je jedna z hlavnich doktrin, kterou hlasaji Gruumshovi samani (tj. ja Smile.
(15.09.2008 v 16:36)Aswell Duaner napsal(a): [ -> ]Z tím docela souhlasím ...
Zbytky Orků se co nejvíc budou snažit všem vynahradit to co jim provedli a pomohou pokud bude potřeba ale jen když je ostatní rasy příjmou.....

Ze ty pochazis z jedne z tech odlehlejsich orcich komunit, jako je treba ta v pousti ? Smile Nebo jsem znal jednoho, kteremu v mladi pomohli lide.

Nemuzu uverit, ze by takhle uvazoval pravy syn Uruk Goi. Nekdo s tvym naturelem by se teda u nas v Uruk Goi nedozil tretich narozenin.

Co jsem zjistoval mezi orky, jsou to po vetsinou charaktery s nejakou formou zleho presvedceni.

Orci jsou zli, ale na rozdil od intrikarskych Drowu v tom jejich uzavrenem Podtemnu, jsou orci v kontaktu s celym svetem a maji tak dostatek prilezitost vybit si svoji agresi venku na necem jinem a neobracet ji do vlastnich rad. Uvnitr orkske spolecnosti panuje prisny a zaroven prehledny rad.

Uz jen to, ze ork prezije svoje detstvi a v osmi, ci deviti letech uspesne vykona zkousku dospelosti a vstoupi do klanu mu zarucuje urcity stupen respektu mezi ostatnimi. Ork vstupem do klanu zahajuje novy zivot, do te doby pro kmen v podstate neexistuje. Dokonce i svoje jmeno dostava az pri vstupu do klanu.

Detstvi je v zivote orka tezke, pretezke obdobi. V orci spolecnosti ma detstvi ulohu sita, kterym projdou jen ti, co nejak prijdou na to, jak mezi ostatnimi soukmenovci prezit.

Jak se zda, toto sito z nejakeho duvodu mnoho soucitnych orku nepropousti.
--------------------------------

Pri psani cerpam z toho, co jsem si do teto chvile o orcich nastudoval a pokrucuju to tak, aby to sedelo na realie MW. Vse je predmetem diskuse.
Jestli někdo plánuje hrát orka a neví jak by se takovej ork mohl jmenovat tady dávám takovej odkaz kde je několik stovek orčích jmen Smile http://www.orcs.ca/orcsmain/resourcename.html ale fantasie nadevše ;-)
Co se to děje?
Poslední dobou je velká vzacnost narazit na orka.
Všude v okolí pevnosti, v lesích a městech jsou vidět lidé a elfové.
Kam se všichni orkové ztratili?

Fiona
To by mě taky zajmalo,ve hře vídám už jenom Fionu a Wurr Karg
Tak třeba já jsem si nenašel zábavu. Navíc čím méně orků, tím méně kšeftů. A co má pak farmář dělat ?
Né že bych hru opustil, spíš čekám až se to zas pohne.
Pasivne cekat je to to nejhorsi. Bohuzel to znam z vlastni zkusenosti.
*whitey se usmívá*
asejc je nějaká krize ...
Mno já vždy najdu nějakého orka... A jdeme neco vymlatit Smile... Taj logujte at je skym hrat.
Whitey nebud zas urazenej nebylo to mysleno zleSmile
nojo jednou hold bylo online deset orků a dva ušáci ted je to boužel naopak no...
Prosil bych aktivní orky, jestli by sem nemohli napsat své aktivní orčí postavy. Mám v tom nějakej zmatek...
Nejcasteji asi Gasta-alchymistka a Nurk-stopar.
Vyjmecne pak Erok-bojovniok a Fiona-remeslnik svobodnych remesel
Kněz Gobrug a farmářka Lorga
Vurg-Valečník
ted bude aktivni o vykendech Smegy-starý válečník
Kulgha-snaživý kovář :-)
Jinak orkové a orčata, nezoufejte když lognete a neuvidíte orka ve hře. Můžete chodit akce s nami, s Bratrstvem, dokud se jako komunita zase nedáte dohromady. Chodí s nami Vurg, Erok, budete jen vítani.
Stran: 1 2