Manawydan Fórum

Úplná verze: Mestská Rada
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Na vedomosť sa dáva že dňa 16. toru o polnoci sa zíde mestská rada.

Body programu:
1. Ujednanie o stavbe lodi.
2. Určenie nástupcu pána Jedličku, alebo vyhlásenie nových volieb. Kľúčovým bodom je pridelovanie nájmov.
3. Uvedenie do funkcie novej sudkyne.
4. Jednania o mestkých stajniach a zákaze jazdy na koni v meste.
*na ocouzene radnicni zdi visi vzkaz*
Navrhuji, aby se dne 19. Toru o pulnoci sesla rada pred touto budovou. Byla by potreba ucast co nejvetsiho poctu radnich.. vzhledem k tomu, ze v poctu asi dvou clenu neni mozno provest hlasovani po pravu.
Pokud vam vyhovuje jiny cas, pripiste ho prosim pod muj navrh.
Valerie
(dnes od 4 do 8 (+-) budu pryc...priste to prosim hlaste minimalne den dopreduMad)
(v poradku, navrhovany cas a datum je az v nedeli)
(tedy: navrhuju nedeli 18:00)
Prosim vsechny cleny rady, aby se dne 3. Toru 276. Roku o pulnoci dostavili pred radnicni budovu. Nasledne se presuneme na vhodne misto, na kterem se bude konat porada.
---
(nedele 3.kvetna v 18:00. Pokud vam nevyhovuje cas, napiste prosim vase casove moznosti pokud mozno primo sem, prizpusobim se.)
Vážení členové rady!

Buďte pozdraveni. Ráda bych vás požádala o účast na schůzi městské rady dne 31. Toru v půl třetí v noci. Vím, že je to nezvyklá hodina, ovšem čas mě tlačí. Pokud máte k termínu schůze nějaké výhrady, dejte mi prosím včas vědět. O účast samozřejmě žádám i nového velitele stráží Qortimora. Připravte si témata k projednání. Děkuji.

S úctou
Valerie
(neděle 31.5. ve 20:30, jako vždy návrhům jiného času se nebráním, ale o moc dřív by to - co se mě týče - asi nešlo)
(z duvodu vypadku presunuto na nedeli 7.6. 20:30)
Vážená Starostko, Vážená rado.

Protože se mi nedaří zastihnout vás na radnici, používám tuto cestu. (Starostka nereaguje ani na SZ).

Rád bych znal status dolu u Vilhelmovic. Komu vlastně patří. Jsem opakovaně a nevybíravě vyháněn Orky. Dnes mi bylo vyhrožováno smrtí, pokud z dolu neodejdu (rád bych věděl, kterému GM tak hrozně vadím, že mi dělá samé naschvály, loguje NPC orků, atd....). Již jsem se starostkou o tomto mluvil a bylo mi JASNĚ řečeno, že důl Orkům nepatří a že se na celou věc podívá. Výsledek žádný.

Dále bych rád urgoval schválené přiřazení ohrádek k sídlu cechu G.O.R.A. jakož i domluvenou úpravu výše nájemného. Ač slíbeno, nestalo se nic. Nájemné je stále stejné, ohrádky stále oddělené.

Jako další bod bych rád požádal radu o zvláštní zasedání. Myslím, že nastala doba, kdy je pro další fungování našeho světa nutné vyřešit jeden ožehavý problém týkající se v důsledku každé inteligentní bytosti.

Děkuji za pozornost

Alvin

Edit by Erik: Nevim jak ted Terka funguje, ale dul je kraluv stejne jako ten v kterem jsou trpaslici...
Po vcerejsim jednani s Mirem jiz neni potreba svolavat mimoradne zasedani. Dostalo se nam odpovedi na vse co nas trapilo.

Dekuji

Alvin
OOC: Omlouvám se Alvinovi a všem za svou sníženou aktivitu, poslední dobou nestíhám víc věcí než jen ultimu.
(21.01.2010 v 17:45)Beddy napsal(a): [ -> ]OOC: Omlouvám se Alvinovi a všem za svou sníženou aktivitu, poslední dobou nestíhám víc věcí než jen ultimu.

OOC: Stale jeste nemame ty ohradky a upraveny najem. Bude na to trochu cas prosim?
Jakékoliv úpravy regionů a/nebo statiky spadají pod pravomoc GM, starosta s tím moc nezmůže. Jsem si jistý že si někdo z RT najde chvilku, ale bohužel jsou to jen lidi.
Na vedomosť sa dáva že mestská rada v Ishare má záujem o preskúmanie okolia mesta Ishar aj za hranicami Bolesti. Pre tento účel mesto hľadá bojovníkov schopných naučiť sa jazde na koni a tiež schopných a ochotných zlepšiť sa v rôznych formách boja. Tiež sa touto formou chcem obrátiť na kňazov Helma alebo Jondaly aby nám v tejto úlohe pomohli.

Každý kto má záujem nech sa mi zanechá odkaz v sídle cechu Arcanum alebo na Radnici.

(Non-RP doplnok. Kvest je určený hlavne hráčom s povolaním bojovník, hraničiar, alebo klerik s božstvami Helm alebo Jondala. Odporúčaný level je 10-15 prípadne menej. Kontaktovať ma najlepšie in-game.)
(rád bych požádal, aby se podobné věci vypisovaly primárně in-game například na vývěsku před radnicí)
(rádi bysme, nefunguje)
(Ve hře jsou funkční vyrobitelné vývěsky, ne?)
(funkční jsou jen ty který byly vyrobeny až po restartu jejich opravení)
(nestíham absorbovať všetky technologické novinky ktoré sa na MW vykonajú, takže som o tomto ani nevedel. Ničmenej určitú výhodu má aj takéto riešenie - možnosť správu doplniť aj bez vstupu do hry. Dnes o 20:00 +- lognem do hry a ak bude po ruke nejaké GM tak ho skúsim kontaktovať ohladne tohoto.

Pozriem sa na funkčnosť a eventuelne urobím nejaký report)
Vážení občané Isharionu,
dnes 18.Luny roku 332. se Rada Isharu rozhodla dočasně zakázat vstup všem příslušníkům orkské rasy do města i přilehlé vesnice VIlhelmovice. Všichni orkové přistiženi u městských hradeb budou bez výjimky usmrceni. Dále se nabízí vysoká odměna za dopadení orka jménem Bumhug, dle popisu průměrně vysoký, bojující sekerami, ve společnosti velkého medvěda.

Horian Voren