Manawydan Fórum
Diskuze o prohřešcích a trestech - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Fórum: Pravidla a prohřešky (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Téma: Diskuze o prohřešcích a trestech (/showthread.php?tid=1269)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Tonik konarik - 06.03.2011

ja neresim to ze sem byl afk to je v pohode stigu afk jsem byl jen mi vadi vysoke tresty :o) a kdyz musim v praci vstat od compu tak nemam vazne ani tu vterinu na zapnuti afk to je cely a pak dostanu mega trest coz pri 4 prohrescih za 8 mesicu mi prijde jako nesmysl :o) nereknu kdybych dostval tresty obden :o)

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Whitey - 06.03.2011

4 prohřešky za 8 měsíců & megatrest: Pokud vím, Marina prohřešky za určitých pravidel odmazává.
Hraní z práce: Není omluvou, v práci se mají dělat jiné věci. Ideální řešení je autoafk při neaktivním okně, ten klik mimo okno UO (nebo stisk windowsové klávesy) tolik času nezabere. (nemluvě o makru "say [afk")

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Stig - 06.03.2011

Vsak kdyz clovek nema tu vterinu na prepnuti AFK.. Prislusnik URNA si tu asi pri vyjezdu moc nezahraje, to je fakt. Smile Ale s tim se asi ani nepocitalo.

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Alvin - 06.03.2011

Ty tresty jsou skutecne moc brutalni. Nez zastavit expy na neurcito, pridat galeje. Napr 3 dny bez expu + 60 - 120 - 180 - .... polinek.

A to ze tu AFK kontroly litaj jako o zivot jsem uz psal. Ze litaji i kdyz clovek neco dela je taky fakt. Nechapu lenost GM, kteri se nepodivaji na hrace a bez rozmyslu to pusti plosne a nezajima je nic. Kdyby nas tu hralo 100, da se to omluvit. Ale kolikrat je tu vic GM nez hracu. 2x jsem dostal AFK kdyz jsem opravdu prokazatelne nemohl byt afk a byl jsem v prvni pripade na serveru jediny a v druhem pripade tu byli 4 hraci. Nekdy me to pripada, ze se hracu chcete zbavit a jak jednou jeden clen RT rekl, ze by byl rad, kdyby cele MW uz skoncilo.

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Marina - 06.03.2011

Alvine..jak mam poznat, ze nemas makro? Muzes mit makro na mluveni, na vyrobu, na tezbu...na vse. Hazim AFK vsem co nebojuji a evidentne nemluvi bez makra (coz je vetsinou vzdy).

Tvrde AFK tresty? Ano...jednou za 2 mesice si muzete dovolit byt AFK a trest si odmazat. To ze to nedelate je vase hloupost.

Jasne.. v sachte mam makro na boj s vlky a urcite mam makro na farmareni na poli, ktere zapnu a prijdu za hodinu pustit nove.

Rikam, ze v boji AFKy nedavam...maximalne kdyz se ukliknu.

A vubec...proc ti tolik vadi AFK kontrola kdyz si u PC...Zabere asi tak 2 vteriny...nekdo ji zvladne i za 1. Kde je teda problem?

Proc se divite, ze GM vadi, kdyz si nepravem nabirate expy...kdyby ste v jine hre mohli ziskavat expy za to, ze jste online, tak to bud ihned zrusi a nebo se provadi kontroly.

Marino... nevadi, ale musi se davat s rozmyslem.

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Tulgyr - 06.03.2011

Biggrin afk kontrola zabere 2 vteřiny? nekdo ji zvladne za 1? Biggrin a nebo v boji AFKy nedavam...maximalne kdyz se ukliknu. Biggrin blazen. Mě už to je všechno k smíchu co se tady děje, Tondo nic si z toho nedělej já byl údajně potrestanej 5x ale jak hledám v prohřeškách najdu jenom 3 tresty z toho druhej prohřešek ze dne 24.11.2009(první moh bejt tak 2008?) třetí prohřešek je opět pohřešovanej a potom přijde až čtvrtej vánoční na 21.12.2010. Pátej prohřešek neřešim...člověk může pobíhat, psát na chat, odpovědět špatně na afk kontrolu ale stejně je údajně AFK. Řikám, neřešim, nehraju a taky žiju bez buzerace...

Ano spousta lidi odklikava AFK kontroly po 1-2 vterinach...a ano, obcas se ukliknu. Ty ne? Tak to si asi Buh.

Nevim proc nemas zapsane prohresky, ale asi na to nekdo zapomel. Kazdopadne v systemu to je a podle neho se to ridi.

Jestli si mysli, ze se tresty mazou, kdyz tu rok nehrajes, tak to si na spatnem svr.

V podpisu mas Děkujeme hráči MW. Jestli ty si vsichni hraci MW...

Nehrajes, nepis, nereaguj a jak rikas, neres. Zij bez buzerace, ja to budu s tebou prozivat podobne. Sbohem.

Proc kazdeho kdo ma odlisny nazor od tveho posilas do prdele?????

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Stig - 06.03.2011

Tohle neni odlisny nazor, tohle je normalni pruda. Ja tam tedy nevidim jediny argument.. Kdyz je to tady takova buzerace a jeste ten clovek vubec nehraje, tak je mu forum stejne k nicemu (a pro nas zas neni smerodatny jeho "nazor").
Hraji tu i lidi, kteri maji za devet let hrani Ultimy nula prohresku. Tak nevim, proc by to nekdo nemohl zvladnout a proc se tu kvuli tomu dohadovat. A kdyz uz si nadelam prohresky, tak radsi soupu nohama. Stejne tak po nejakych dvou letech je celkem zbytecne se divit, ze kdysi nekdo neco nezapsal nebo jak to vlastne bylo, to uz ted nikdo nezjisti, od toho je tu system ktery to pocita.

Omlouvam se za offtopic.

Ja mu z milosti zrusila ban na foru. Dostal ode me sanci. A ted se mi vysmiva. To je duvod, proc mu rikam sbohem...slusne receno.

Sprosty slova si prosim odpust, ja to taky dokazu.

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Geo - 06.03.2011

Ad Tonik konarik:
- viz. pravidla na wiki, prohřešky se mažou, mně trvalo celých 15 vteřin, než jsem to tam našel... (po dvou měsících hraní bez prohřešku). Zde je tedy Tvá šance.
- za všech okolností k vašim prohřeškům přistupujeme věcně, bez předsudků a mnohdy ještě přivíráme obě oči.
- pokud byste chtěli po novém klientovi nějakou zvláštní funkčnost (napadá mne třeba "nahodit AFK když minutu nepohnu myší nebo nestisknu klávesu"), stačí napsat na fóru.

(06.03.2011 v 09:59)Whitey napsal(a): 4 prohřešky za 8 měsíců & megatrest: Pokud vím, Marina prohřešky za určitých pravidel odmazává.
Hraní z práce: Není omluvou, v práci se mají dělat jiné věci. Ideální řešení je autoafk při neaktivním okně, ten klik mimo okno UO (nebo stisk windowsové klávesy) tolik času nezabere. (nemluvě o makru "say [afk")

To ze se odmazavaj prohresky po 2 mesich to je tady asi zavedeno zhruba 2 mesice takze asi tak

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Whitey - 06.03.2011

Nemyslel jsem že po 8mi měsících už nemáš mít žádný trest. Napsal jsem že máš šanci tresty umazávat.

Chtěl bych upozornit že zastavené jsou pouze OnlineXP, nepovažuji tuto formu trestu za tvrdou, jen za přísně logickou. (AFK = zneužívání OnlineXP -> vypnutí OnlineXP pro vás)
Veškeré ostatní formy expování stále jedou.

Uz to zamkni dalsi diskuze je v tomhle smeru nepodstatna stejne si porad mektate svoji pravdu :o)))

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Geo - 07.03.2011

Me-e-e-e! Meee-e-ee! Biggrin

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Tonik konarik - 07.03.2011

no vsak to rikam :o)

RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - Dommi - 08.03.2011

Nu když něco kritizovat na pravidlech (vim vim..), tak galeje. Já vám nevim, ale táhne mi na pětadvacet (ona vůbec scéna stráne se mnou) a nebezpečí, že za mnou příjde někdo ve stylu učitelky ze základky a předhodí "100x opsat a podepsat od rodičů", mi v žaludku dobře nedělá. Jsme tu prakticky všichni už nějakej ten pátek dospelí, galeje by mohla být spíš jen tak nějaká alternativa pro závisláky, co špatně přežíval jail nebo hraní bez OnlineXP.

Říkejte si o mě, že mám nos nahoru (ale tak nelžeme si do kapsy), ale já bychle nikdy nepřijal, to radši dostat na tejden ban a dělat něco užitečnýho, než přepisování. Je tu samozřejmě i faktor toho, kdo vám to zadává, to je fakt. Jsou lidi, co na vás zpoza bezpečí elektronický komunikace nevrhaj hromy a blesky, to se pak všechno lepčejc překousne.

No nic, to jen tak něco k zamyšlení na téma galeje - od člověka, co tu má snad jen jeden ztrest z dob, když si dělal srandu z Braka Smile