Manawydan Fórum
[RT] Whitey - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.02.2012

Neumřel jsem, ale mám doma nějaké trable.
Nebojte, bčas něco skriptnu (hlavně opravy) - ostatně to vidíte v changelogu tady na fóru.

RE: [RT] Whitey - Geo - 29.02.2012

Pro informaci, nová metoda Mobile.DebugMessage(...)

Argumenty stejné jako SendMessage, ale hráč/klient tyto zprávy může filtrovat, když je vidět nechce.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.03.2012

Ok, budeme postupně upravovat.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 25.08.2012

Slíbil jsem vypracovat vendora na kouzelné svitky, ale malinko jsem narazil na jeden nedodělek u AdvancedVendora. Slíbený termín už nestíhám, ale bude brzy Smile

RE: [RT] Whitey - Geo - 26.08.2012

Takže se hrabeš v advancedvendorovi?
Ups... ok, dej mi vědět, až budeš mít hotovo.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 26.08.2012

Oki.

Pomalu ale jistě dokončuji úpravu vendorů pro systémový prodej - tj. aby generovali zboží a aby "spotřebovávali" koupené zboží. Toto byla nutnost ke slíbenému vendorovi se svitky na kouzlení.
Apropo, žádný kouzelník neprodává své výtvory?

RE: [RT] Whitey - Ilicius - 26.08.2012

Tak většina mágů na mw je negramotnáSmile

Při rozumné ceně mohli mít odbyt, jednoho z hráčů lákají pokus se svitky...
Takhle bohužel musí počkat až dorazím toho vendora. Myslel jsem si že to bude na chviličku, slíbil ho hned přidat - a prdlajz, už jsem zahrabanej šest hodin ve skriptech.
Už mi to ale začíná fungovat, dokonce jsem donutil vendora rozeznávat mapy, svitky s návody, trofeje...

RE: [RT] Whitey - Aerienne - 27.08.2012

Já tak před dvěma měsíci jela s mágem písemnictví a měla vendora plného svitků, bohužel zkrachoval a utekl mi, důvody:
Nebyl tu žádný bard co by měl perk na kouzlení ze svitků
Mágové svitky nekupovali, protože se nedá konkurovat ceně za regy - k výrobě většiny svitků je potřeba 3x tolik regů než na kouzlení bez svitku(např. kouzlo blesk), navíc je třeba připočíst cenu čistého svitku a inkoustu + občasný fizz. Mágům to navíc neposkytuje žádnou výhodu - spotřeba many je stejná jako při použití regů a žádný bonus to neposkytuje..
Návodů je směšně málo, ty zajímavější kouzla, které by se možná prodávaly (napadají mě nekro summony, kde by teoreticky byly svitky výhodnější kvůli váze kostí nebo třeba sunburst, který spotřebuje tolik many, že to mága stejně zabije, pokud nemá všechny regy) jsem neuměla opsat, protože neznám potřebné regy

RE: [RT] Whitey - Whitey - 27.08.2012

Slíbený obchodník je v mágovské knihovně - NPC Marmara.
Prosím o bedlivé sledování jeho chování - je to upravený AdvancedVendor, který by měl každý herní den generovat nové svitky do maxima 20 svitků. Generování je dynamické, tj. nepřiskočí 20 svitků každou půlnoc, ale 360/20 = 1 svitek každých 18 minut.

RE: [RT] Whitey - Aine - 27.08.2012

Díky, jsem s tím spokojen Smile

RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.10.2012

Navenek to tak nevypadá (nulová aktivita v changelogu), ale nejsem mrtvý!
Jen se teď vrtám v části skript kde jsem zatím nebyl, tak musím zjistit co a jak tam funguje, než se pohnu dál.

RE: [RT] Whitey - Geo - 04.10.2012

... a není sám, kdo se vrtá ve skriptech, ve kterých už dlouho nikdo nebyl Biggrin

RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.11.2012

Pozdrav pro MW z nemocnice nekde na Karlaku v Praze!
Lituji ze jsem se fandum MW neozval driv, ale rozvahy mezi krmnou sondou do nosu a biopsii ledvin skriptovani nesvedci. Vse se ale k dobremu obraci, pockejte jak zacnu raaadit pri rekonvalescenci!
Tesim se na kazdou radku kodu kterou jeste pokazim (teda predelam). Muzete pachat ritualy za muj navrat, ja si je pak v galerii zkontroluju, jestli ta prace s uzdravenim mela cenu!
Vas (a Manawydanu) Whitey.

RE: [RT] Whitey - RadstaR - 12.11.2012

Hlavne se dej doporadku.

RE: [RT] Whitey - Galran - 12.11.2012

[Obrázky: uo2012111219500255995.jpg]

Přeji brzké uzdravení Smile

RE: [RT] Whitey - Stig - 12.11.2012

Držim palce, ať si brzo zdráv doma!

RE: [RT] Whitey - Keringer - 12.11.2012

Také přeji brzké uzdravení. Hlavně pryč z nemocnice... a tím myslím ve zdravém živoucím stavu. Smile

RE: [RT] Whitey - Poutnik - 12.11.2012

Sondu do nosu taky nesnáším, tak drž se Whitey. Budem tu na tebe čekat s milionem nedotažených nápadů.