![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.11.2012 Dik za odezvu, potesila. Dnes uz se vratila i slaba chut k jidlu, zacinam mit zas pocit ze jim jidlo a ne ze kousu neco bez chuti a zapachu co me nuti zvracet. RE: [RT] Whitey - Stig - 21.11.2012 Mami, ja uz chci Whiteyho.. ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 21.11.2012 Koukam, ze se tvuj pobyt v nemocnici nejak hnusne protahuje ... snad te tam daji doporadku. RE: [RT] Whitey - Whitey - 23.11.2012 pokud vse pujde dobre, budu po vikendu uz pryc z JIPky, na normalnim pokoji. Necham si pak privest notas a geo si nebude moct stezovat ze echodim na irc ![]() Jinak hlasim ze doktori neodolali a ustipli si minikousek jater na testy (to neumi debug za behu??), takze mam v sobe vice mista pro MW ![]() RE: [RT] Whitey - Poutnik - 23.11.2012 Super, že se lepšíš :-) RE: [RT] Whitey - Talon - 23.11.2012 můžeš být rád že nejsou tak mocni jako ty a nedokazou udělat restart servru a doplnit si sve vlastni vymysly ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 30.11.2012 Vcera si k jatrum uzuzlali i kousek zaludku a tlustyho streva. Doufam ze uz toho maj dost - ja tedy jo. Jsem uz na normalnim pokoji, ale notas sem asi nedostanu - malo mista, malo soukromi. Krucifix ja uz se tak tesim domu, uz by me mohli pustit... RE: [RT] Whitey - RadstaR - 30.11.2012 Mazec, fakt. Bejt tak dlouho v nemocnici, bez soukromi .... asi bych radsi zdechnul ![]() RE: [RT] Whitey - Poutnik - 30.11.2012 Hlavně se drž RE: [RT] Whitey - Geo - 30.11.2012 Záleží na tom, jak se cítíš. Jestli si myslíš, že bys to doma dal, tak je pošli do pryče (říká se tomu revers, tuším). A pak samozřejmě ambulantní léčba. Ale jen si tam polež a třeba zkus psát analýzy. Něco by se našlo ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.12.2012 Na dotaz kdy pujdu domu jsem dostal odpoved "jeste chvili s nama zustanete" - jeste porad se ceka na vysledky ![]() RE: [RT] Whitey - TondaKonarik - 04.12.2012 maj tam aspon pekny sestricky ? ![]() RE: [RT] Whitey - Geo - 04.12.2012 Na 90% jde Whitey domů v pátek ...huraaa! RE: [RT] Whitey - Poutnik - 04.12.2012 Hlavně se WD nezapomeň zeptat na sebemenší blbost, ať to v tobě pak nehlodá ![]() RE: [RT] Whitey - Talon - 04.12.2012 nejlépe typy otázek jako že "Nebude vadit když budu psá tak 3 hodiny v kuse na počítači s tak a tak velkou grafikou a tak a takovým rozhraním systémové věci pro tu a tu hru? ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.12.2012 Ten patek zacina vypadat stale jisteji. Uz poradne jim, takze mi konecne vytahnou z nosu krmici hadici. Taky uz nejsou naplanovany zadny vysetreni, vysledek z biopsie jater konecne dorazil... Proste se nehorazne tesim domu a na MW. RE: [RT] Whitey - Stig - 05.12.2012 Supr! MW se na Tebe tesi jeste vic, nez Ty na nej.. ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 06.12.2012 Patecni propusteni potvrzeno. Ted se ho jen dockat ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Ilicius - 06.12.2012 Tak, já bych jim raděj moc nevěřil. Naposledy když jsem byl v nemocnici tak mi asi 5 dní říkali, pokud se neobjeví komplikace tak vás zítra pustíme. RE: [RT] Whitey - Geo - 06.12.2012 Jenže ty jsi měl ban na MW, proto si tě tam nechali ![]() |