[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Ilicius - 06.12.2012 Tak jako v tu dobu jsem ho neměl... RE: [RT] Whitey - Geo - 07.12.2012 Vtip, Ilicie. Nic ti to neříká? HA-HA. HA. HA-HA. RE: [RT] Whitey - Geo - 07.12.2012 Vezu Whiteyho domů RE: [RT] Whitey - Stig - 07.12.2012 Hlavne ho dovez vcelku a moc nam ho po ceste nenatrasej..! RE: [RT] Whitey - Poutnik - 07.12.2012 Ty náš Whitey, vítej doma, však to byla drahná doba! Server chřadl, RT spalo, hráčské srdce skomíralo. Geo plakal, Stig zas kňučel, Radstar neplnil svůj účel. S tvým návratem přijde jaro, v hospodách bude bujaro. Status online vyletí, když skončilo tvé zajetí. Sic se s tebou často přeme, jen pro tebe tu testujeme. RE: [RT] Whitey - Whitey - 07.12.2012 Dík Trochu se rozkoukám, Geo nastínil pár věcí co je třeba, a pustíme se zase do práce. RE: [RT] Whitey - Talon - 07.12.2012 cg ( potichu mu šptá do ucha - perky an necro summiiiky) ja takzi uz zacnu hrat jenom je ted pocitac uplna novinka v mem zivote, takze nejdriv odehraju par solo her RE: [RT] Whitey - Whitey - 07.12.2012 Pro nekra mám zajímavou myšlenku vzniklou z návrhu Golemů, mohli by si své služebníky podobným postupem vyrábět. Podle toho možná dojde k úpravě naposled navržené sady perků pro nekra. Musím se nejdřív trochu rozkoukat a vrátit do rytmu RE: [RT] Whitey - RadstaR - 07.12.2012 Vitej konecne zpet RE: [RT] Whitey - Stig - 07.12.2012 Hmm, to taky nezni vubec spatne.. "kousek shnilyho masa sem, prisit k tomuhle, zapichat do toho pet kosti, nahoru dat lebku a ozivit kamenem dusi". Uplne to ziskava obrysy silenyho doktora co sbira lidsky ostatky aby na nich delal pokusy. Hlavne se mi libi jak u golema, tak u tech nemrtvych moznost vyuzit craft system, ktery uz je dost vychytany a nabizel by spoustu vyhod. Eventuelne i opravovani za suroviny.. Vlastne by se pak akorat naskriptovalo to oziveni sutrem dusi (spawnuti peta). Jsem zkratka pro vsema deseti a s cim bude ve hre potreba, tak pomuzu. Klidne i nejaky novy grafiky, itemy do ID atd. RE: [RT] Whitey - Talon - 07.12.2012 muselo by se toho hodne upravit, narocnost perku, kameny dusi ( delaji se z brousenych drahokamu coz je dost tezky sehnat) váha lebek, kosti atd atd atd, no ale nechame to na geniovi, ze Whitey? RE: [RT] Whitey - Stig - 07.12.2012 Brouseny drahokamy neni dost tezky sehnat, je to otazka pouheho lognuti Sperkare.. Kamenu pada dostatek a brouseni je pomerne nenarocny. Za tema dropama a vyrobnima postupama si urcite stojim, mam to podlozene statistickyma datama, jediny problem je, ze tu hraje malo kovaru patricne urovne. Pro me osobne je jedina prekazka, ze mam perk teprve na prvnim stupni, ale jinak mam vse vcetne bodu na dalsi stupne. Nejhorsi varianta pro me je, ze ty drahokamy bude krom hracu brousit i NPC za velky penize, coz bude zachrana v nouzi a nedostatku. Ale to zatim nepovazuju za nutny. Navic - neni nic snazsiho nez pak hodit na par mist do pokladu zrovna brouseny drahokamy. Minimalne s tema kamenama dusi bych nehybal vubec - jen bych zmenil druh tech kamenu, protoze jsou tam samy levny cetky (malachit je tusim "top".. hodil bych tam treba rubin, safir a jako top bych dal diamant). S vahou kosti uz se hybalo. Navic - nemusis prece mit stovky lebek a kosti, hadal bych ze na jednoho "peta" bude potreba jedna lebka a kolik asi tak budes moct tahnout petu najednou, vzhledem ke slotum? Asi moc ne.. Navic tyhle peti asi budou o neco silnejsi nez standartni nekro summy, vzhledem k tomu kolik to asi bude stat materialu/penez, takze i budou zabirat slusny pocet slotu. Takze myslim, ze kosti a lebky na jednoho nebo dva pety bys mel unest i na low levelu, nehlede na to, ze tohle asi nebude primarne urceno pro cilovou skupinu "low level". Podle me toho teda zas tolik k upraveni neni, ty perky (zvlast Zlodej dusi by se mel rozsirit, aby mohl sutry nabijet i nekdo krom nekra) jsou asi to hlavni. Upravit vahu nebo vyrobni postup cehokoliv je pro nas aktualne zalezitost na pet sekund, krom toho to nejspis ani nebude treba. RE: [RT] Whitey - Talon - 07.12.2012 uvidime tedy ono by taky slo ve forme osobniho artefaktu ( vzdycky jsem si predstavval nekra s lebkou a na ni takova ta svice coz mi pripomnelo, ze jsem se te mel Whitey zeptat na graficky efekt perku Kuze mrtveho - ma byt z nej bila kuze, na zacatku beta testu to tak bylo a ted ne, tento perk je celkem riskovni ( proto mam pouze jeden bod v nem) a to hlavne kvuli efektu kuze ktera se ale nedostavila RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.04.2013 Mám teď dost rozběháno, nepojedu na 100%. Nalezené chyby zatím zapisujte do Mantisu, nebo o nich za týden nebude nikdo vědět. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.03.2014 Nebojte se, nejsem mrtvý. Bohužel ani na ničem nepracuji, ale řeším reálné problémy (mámu v nemocnici a koupi auta). Rozhodně jsem se na MW (ani na vás) nevykašlal! RE: [RT] Whitey - Whitey - 26.04.2014 Obnovíme toto téma. Aktuálně pracuji na knihách. Ne, nejsou to nikterak důležitá skripta (snad mimo RP pohledu na věc), ale do práce mě motivuje spolupráce hráče který mi otestuje co je třeba. RE: [RT] Whitey - Whitey - 26.04.2014 Vypadá to že se přece jen dočkáte jisté formy "Knihy na zakázky". Při práci na knihách mě napadlo "Pouzdro na svitky" - klasický kontejner, který po poklepání otevře mimo kontejneru i speciální gump. Ten bude obsahovat výčet svitků vložených v pouzdře, s tlačítky podle typu svitku: seslání kouzla (kouzelné svitky), přečtení textu (textové svitky) a zobrazení zakázky (zakázky). RE: [RT] Whitey - Whitey - 08.06.2014 Krucifix nic nestíhám a nic mě nebaví. Slibuji že konečně aspoň opravím ty kytky (šance v bylinkaření). Z dlouhodobějších věcí pracuji na designéru zbrojí (jednoduché zadávání parametrů zbroje pro rychlé změny + celková úprava systému zbrojí). RE: [RT] Whitey - Whitey - 10.06.2014 Hrabal jsem se v kytkách, asi půl hodiny. Ještě to není ale už mám zhruba představu jak to bude fungovat. RE: [RT] Whitey - Talon - 12.06.2014 klid |