[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 08.02.2015 A to jsem asi tak ve třetině, je toho fůra co šlo skrz efekty. Teď začínám narážet na efekty hudby, odvozené z normálních efektů. Navíc při zpracování do SOE řeším některé věci které se ignorovaly nebo jsou zastaralé - správné sčítání hodnot nezávisle na tom co je vyvolalo, jiné zobrazování buffikon. V SOE když máš prsten +5 síly tak vidíš ikonu Síly s popiskem "Prsten síly: síla +5". Vypiješ Lektvar obří síly, dostaneš +20, a ikona jen změní popisek na "Prsten síly, Lektvar obří síly: síla +25" a zobrazí odpočet. Po vypršení se vrátí původní popisek. Takhle to teď bude se vším, místo jedné ikony symbolizující jeden efekt budou pouze ikony symbolizující vliv efektů. Je to protože klient rozlišuje ikony jen podle gumpu, a pokud se použije pro dvě různá kouzla tak se přebíjí stará hodnota novější. Pak mizí předčasně ikony apod. RE: [RT] Whitey - Whitey - 11.02.2015 Hehe, zase jsem smazal dvě stránky kódu, nahradil to třema řádkama a dělá to to samé RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Hraju si s myšlenkou na nakreslení vlastních buffikon. Současný počet a grafika jsou prostě nedostatečné.... Kdo se do toho pustíte ? RE: [RT] Whitey - Brak - 14.02.2015 Když tady Česnek loboval za Cyrica, jednu buffikonu jsem udělal. Další by neměli bejt problém . RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Ok, dík za nabídku. Zatím tam naházím co mám a pak to promyslíme co je třeba. Oni by asi nemusely být ani složité, ale třeba rozpůlená symbolická zbroj jako postih obrany apod. Problém je právě to že v novém pojetí mám zelené ikony pro bonus (Str+) a červené pro postih (Str-), takže se buď bude muset vyrobit sada po dvou kusech, nebo přesvědčit Gea aby udělal buffikony obarvitelné. A taky jich kvůli tomu bude potřeba víc, v UO to bylo jen kouzlo=ikona. RE: [RT] Whitey - Stig - 14.02.2015 Jojo, myslím, že tyhle ikony jsou obvykle zelené, červené či modré.. Já používám jako referenční zdroj tohle, ale myslím, že tady na MW snad ani všechny ty grafiky nemáme v souborech, nevím jistě. Tuším, že jsem něco z toho hledal a nenašel. http://uo2.stratics.com/miscellaneous/buff-and-debuff-icons Každopádně jako inspirace asi dobrý, některý jsou docela hezký.. RE: [RT] Whitey - Brak - 14.02.2015 Tak ty ikony se můžou udělat i barevné. V tom nevidím problém, to je v PS pár kliknutí . RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Budou holt z novějších ofiko klientů. RE: [RT] Whitey - Stig - 14.02.2015 (14.02.2015 v 15:41)Whitey napsal(a): Budou holt z novějších ofiko klientů. Hum... Zkusím se doptat RadstaRa, když by se nám podařilo zjistit, jaký grafiky máme a jaký ne, třeba bych si nahodil nejnovější UO se vším a nějak to z toho vypreparoval (o ty ikony mi ani tak nejde, když je budem předělávat, ale třeba by tam byly jiný zajímavosti). RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Já nejdřív musím zjistit které ikony používáme, ony v datech jsou tak tři nebo čtyři sady. Do klienta teď bohužel nemůžu, protože ho Geo povýšil na novou verzi C#. Dokud nedodělám ty efekty a nepovýšíme na novou verzi i server tak se tam nepodívám. A pro naše hráče, ať ví že něco dělám: Dnes zase nějaký ten čas nad efekty, zabrousil jsem do ochrany před efekty nemocí a jedů. Věci už jsou o něco rychleji, protože většinu potřebných věcí mám napsanou a už jen nahrazuju staré efekty novými. RE: [RT] Whitey - Gheed - 14.02.2015 Nádhera .. hráči vědět že whitey se neflakat, hrači byt spokojen. A teď abych zde nezakladal zbytečny flame v topicu kde se to nehodí, ono pokračování otevřu zde: http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=3206 RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Yenhle rok nám snad po dvou letech konečně dokončí instalaci elektriky na zahradě. Vzhledem k tomu že za tuto zimu mi už někdo zase 2x vykopnul dveře chaty, o prostříheném plotu nemluvě, uvažuji o instalaci GSM kamery - tj. kamery odesílající obrázek na mail nebo jako MMS přes vloženou SIM kartu. Máte někdo zkušenost? RE: [RT] Whitey - Gheed - 14.02.2015 Pořádně vypasené dogy, to je má zkušenost E: prosím tě jak to je s hnojivy, zhouby škudcu a zvířecimi léky v sudech? už to jde nalévat do sudů ? RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.02.2015 Já jsem spíš na jezevčíky... ale vypasený ten náš je, na tom se shodnem Ne, zatím jen nápoje. Nečekal jsem že u efektů narazím na tolik problémů. A dokud nedodělám efekty, nemůžu ani u sebe zkompilovat skripta... momentálně mi to hlásí cca 40 chyb + nějaká ta varování. S každým smazaným kusem starého kódu vyskočí nové RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.03.2015 Vyhlašuji den smutku, Terry Pratchet to má za sebou RE: [RT] Whitey - Whitey - 30.03.2015 Zase z nemocnice. Ve čtvrtek cca 19:00 jsem se stal hrdým otcem 10cm zaníceného tlustého střeva. Zatím na jip, ale jde to dobře. RE: [RT] Whitey - Gheed - 30.03.2015 Blahopřeji tatínku! 8-) RE: [RT] Whitey - RadstaR - 30.03.2015 No ty vado. Ty taky musis mit stale neco extra RE: [RT] Whitey - Poutnik - 30.03.2015 Nechut :-) RE: [RT] Whitey - Aneroth - 30.03.2015 Ešte zistiť kto je maminka... |