![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.04.2015 Už je líp, přestěhovali mě z jip na klasický pokoj. RE: [RT] Whitey - Talon - 03.04.2015 Nechť se náš mocný Whitey uzdraví a navrátí mezi nás! Helm! RE: [RT] Whitey - RadstaR - 03.04.2015 Tak se dej hlavne dohromady, zadnej spech. RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.04.2015 Jestli já to neudělal schválně - víte co budu mít při rekonvalescenci času na debug dokončených efektů? RE: [RT] Whitey - RadstaR - 04.04.2015 ![]() (04.04.2015 v 11:58)Whitey napsal(a): Jestli já to neudělal schválně - víte co budu mít při rekonvalescenci času na debug dokončených efektů? RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.04.2015 Ceny sms prý nejdou stlačit pod určitou hranici... hlavně že mi přišla už třetí s upozorněním že zbývá už jen X% z netu v mobilu, a že se to zpomalí, a že mi velmi rádi na adrese xyz navýší data. Myslím že na mě Vodafon brzo zkrachuje, takových sms a já je ignoruju, nic nepřikupuju... RE: [RT] Whitey - Stig - 05.04.2015 No, ti operátoři už mi lezou krkem, 30 korun za minutu do Německa při půlhodinové telekonferenci se docela prodraží.. ![]() RE: [RT] Whitey - Talon - 05.04.2015 skype... ![]() RE: [RT] Whitey - Stig - 05.04.2015 Tak u tohohle druhu hovorů je to řešení asi jako kdybych těm lidem řekl ať lognou na xchat.. ![]() Ono je to technicky řešený dobře, stačí když všichni vytočej číslo a zadaj přes klávesnici PIN, nikdo nepotřebuje přístup na Internet, nainstalovaný určitý software, ani mít u sebe notebook (skype samozřejmě nejspíš jde i přes většinu mobil OS, ale komu by se chtělo v tom UI trefovat nějaký miniaturní čudlíčky), stačí jen mobil a signál.. problém je jen v nenažranosti českých operátorů. RE: [RT] Whitey - Whitey - 06.04.2015 Zpomalení se dostavilo natolik razantně, že si myslím že kromě snížení přenosové rychlosti vypnuli i kompresi dat nebo něco - je to horší než na starém 56k modemu. RE: [RT] Whitey - RadstaR - 06.04.2015 Jojo, pisou ze to zpomaleni je na 20 kbps ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 07.04.2015 Jsem doma, ale práce bude muset ještě počkat. Sedím u PC 10 minut abych vyřídil důležité věci a už mě cuká břicho. RE: [RT] Whitey - Whitey - 09.04.2015 Pokračuji v debugu nového systému efektů + pracuji na zobrazení popisu očarování na zbrani. RE: [RT] Whitey - Stig - 10.04.2015 Jsi borec, máš můj obdiv, žes změny toho velkého rozsahu dotáhl.. "Díky moc" zní jako "odměna" asi dost směšně, vzhledem k tomu objemu prací, ale přesto říkám aspoň to. ![]() RE: [RT] Whitey - Biosek - 10.04.2015 Prozatim testovani vypada ok. Jedina drobna chybka kterou jsem objevil jsou popisky. Kdyz vykouzlim Fire shield, za to EndureFireSpell a hned za to EndureEnergySpell, tak Energy prebije Fire a vznikne popisek: "Fire Shield, Endure Energy: , Odolnost ohni: +38, Odolnost energii: +6 Tzn predpokladam, ze takovyto premazavaci kouzla asi zapominaji odmazavat carku v popisku. Edit: Tak jsem shodil server ![]() Edit2: Zkusim si to zreplikovat na lokale a dam vedet, kdyz by to bylo jinak. Edit3: Tak je to tak. Kdyz mam nestacknuty efekt. Odlognu. Efekt vyprsi. Nalognu. Tak spadne server. (Test se spellem EndureFireSpell) RE: [RT] Whitey - Whitey - 10.04.2015 Opraveno (SVN 3126, bylo restartováno) - při zobrazení buffikon po nalogování hráče došlo ke změně kolekce -> pád. Tu čárku prověřím, jestli jde jen o chybu sestavení řetězce nebo jestli tam něco chybí. Zbytek by měl být správně - ty resisty jsou součet toho co ty kouzla dávají, timer který ikona uvádí je kratší z těch kouzel. Po tom co skončí to odebere příslušné kouzlo a pustí nový timer na doběh toho dalšího, které pod ikonou je. RE: [RT] Whitey - Whitey - 10.04.2015 SVN 3127, bylo restartováno - oprava přebytečné čárky v zobrazení ikony resistencí a skillů Dík za testy! RE: [RT] Whitey - Biosek - 11.04.2015 Carky uz vypadaji v poradku. Server uz nepada pri dojeti timeru v odlogu. Zkusil jsem ted bolest a mizi spravne. Arkticka zima se mi zapla a po cca 12 minutach vypla. RE: [RT] Whitey - Whitey - 11.04.2015 Dík za test, otestované odmažu v seznamu. RE: [RT] Whitey - Biosek - 11.04.2015 Nevim jestli je to jen u me, ale po updatu mi prijde client pri pohybu vcelku zalagovany. Pozoruje to jeste nekdo? Resp. da se v SVNku dat nejakej revert na lokalu, abych to otestoval na lokalu? |