![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - RadstaR - 28.06.2015 Tak to je mazec, jeste ze si nevyhorel. RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.07.2015 Šel jsem dnes do práce o hodinu dřív (6:00), abych v tom vedru mohl dřív domů. Tak jsem přišel teď.... RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.07.2015 Přidal jsem do logu záznam odlogování NPC. Po nalogování bude vaše postava varována důležitou zprávou (zobrazují se po nalogování, nebo příkazem [messages) které nezaopatřené pety se nepovedlo odlogovat. [07:35:01] [Logout] Logout petů postavy Jakšmirgl (účet) [serial]: [07:35:02] [Logout] Potvoráčice (ForestOstardFemale) [serial] je moc daleko (185 polí). [07:35:02] [Logout] Odlogovaní peti: Velkejšmirgl (Brumby) [serial] Prosím nelekejte se, ale pokud sedíte na mountovi (v tomto příkladu z logu Potvoráčice) tak vám vyskočí plané varování. Opravím. RE: [RT] Whitey - Thanis - 12.07.2015 Já si všiml trošku jiného bugu když odlognu sedící na koní a pak nalognu tak se objeví druhý kůň na místě kde jsem na něj nasedl, když sesednu tak ten druhý kůň zmizí. RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.07.2015 On je to ten samý. Když se sedneš na koně tak ten zmizí a nikam se nehýbe, a tvé postavě se přidá jen animace. Opravené to je, chybí jen restart. RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.07.2015 Asi bych restartoval, než dojde k dnešním eventům - aby účastníkům záhadně nemizeli koně apod. RE: [RT] Whitey - Thanis - 13.07.2015 To odlogování petů je nějaké dotentované, přivazaní peti jednomu hráči neodlogli a medvěd ktery byl odvazany zas ted nemuže nalognout ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Přivázaný pet neodloguje a sloupek to při uvázání píše. It's not bug, it's feature. Sloupek má sloužit dočasnému odložení když jdete do banky apod. Na delší odložení je farma. Navíc sloupek s odlognutým NPC je prázdný, přesto nedovolí připoutat jiné zvíře. Na medvěda se mrknu do logu, důvody to píše. Potřebuji víc detailů, kde a jak byl. RE: [RT] Whitey - Thanis - 14.07.2015 1121 2063 20 int je ten medvěd odloglý RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Prosím den kdy nalogoval bez medvěda + jméno postavy. RE: [RT] Whitey - Thanis - 14.07.2015 13. 7. 2015 - postava Sideric RE: [RT] Whitey - Gheed - 14.07.2015 zrhuba na pozici 1835 1673 0, kde jsem odlogoval s tažným koněm "koňucha" mi po nalogovani zmizel ( ve slotech ho stale mam) taky nevím jestli to souvisí, ale cypronský jezdec na koni chodí pěšky RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Zjistím. RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Podle pozic soudím že oba ztracení byly uvázáni u sloupků? RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Asi už vím o co jde - peti kteří odlogovali u sloupků se nově nenalogují (protože se nemají odlogovávat). Oprava bude za chvíli na servru, měla by zviditelnit omylem skryté tvory. SVN 3495, bylo restartováno. RE: [RT] Whitey - Thanis - 14.07.2015 aaa zase se objevil bug s objevením druhého koně ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 14.07.2015 Protože jsem kretén, Ctr+C, Ctr+V, ale už jsem to správně neupravil. SVN 3498, bylo restartováno. Ty chybějící peti už jsou zpátky? Některé věci na lokále neotestuji. RE: [RT] Whitey - Gheed - 14.07.2015 (14.07.2015 v 16:47)Whitey napsal(a): Podle pozic soudím že oba ztracení byly uvázáni u sloupků?muj kun uvazany nebyl (mel jsem ho zapocitaneho ve slotech i kdyz byl neviditelny) a podle pozice nalogovani o proti te kde jsem odlogoval kdyz jsem to hlasil posledne za mnou jezdil v hidu :-) každopádně u mě problem vyřešen E: tak ne, na moste jsem nasel druheho raptora se stejnym jmenem ktery uz mel zadany prikaz k noze :-D RE: [RT] Whitey - Whitey - 15.07.2015 Pánové a dámy, pokud se má něco efektivně a rychle opravit, potřebuji ODEZVU! A jsou věci které si na lokálním servru opravdu nevyzkouším, nebo jen velmi těžko a zdlouhavě. Nemůžu najít témata kde se to probíralo (protože to nebylo tam kde se to probírat mělo), tak se ptám tady: 1, jak vypadá situace s pety. Už jsem konečně opravil své přehmaty? (duální mount & zmizení petů u sloupků) 2, jak vypadá situace s vývěskou na objednávky. RE: [RT] Whitey - Gheed - 16.07.2015 Whitey a Whiteovko ![]() 1. vypadá OK |