![]() |
Malá úprava sběru bylinek - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Návrhy (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=18) +--- Téma: Malá úprava sběru bylinek (/showthread.php?tid=3161) |
RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 23.11.2014 Btw ted jsem si psal s Brundibarkou ktera dnes pracuje dlouho do vecera, tak ze ti strasne moc dekuje a hned zitra jak vstane na to skoci a bude testovat. ![]() ![]() ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 23.11.2014 Tak já jsem se zasekl hned při prvním pokusu, vybraná věc hromada natěženého kameni, cil nosná lama (její batoh) ... natěžím hromady a nic se neděje(zustavaji v baglu mě) .. Dal jsem chtěl nastavit aby se hlínaa jiné vytříděné suroviny hazely do bedny, kterou má v batohu jiní nosná lama, jenže když dám jako cílový kontejner tu truhlu v jejím báglu, tak mě to napíše tato "věc není dostupaná". RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 23.11.2014 Když já se vždycky tak strašně těším že mě za práci někdo pochválí, a on většinou nikdo ![]() Byla ta lama do 2 kroků od tebe? Kontejner v batohu lamy ošetřím. RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 23.11.2014 (23.11.2014 v 15:24)Whitey napsal(a): Když já se vždycky tak strašně těším že mě za práci někdo pochválí, a on většinou nikdo Jj měla příkaz k noze, dokonce jsem pak i popošel blíž,..abych byl na 1 políčko RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 23.11.2014 A lopatu jsi při těžbě měl? Bez lopaty ti padá hlína vždy pod nohy. S lopatou se to pokusí umísti item u postavy - nyní v pořadí test třídičky, test batohu, test ostatních kontejnerů (váček u pasu atd). Úpravy a oprava pádu: bylo restartováno. Opravil jsem zacílení kontejneru u té lamy, zacílení kontejnerů které neumíte odemknout a pád při opakovaném pokusu něco zacílit. RE: Malá úprava sběru bylinek - Brundibárka - 23.11.2014 Citace:Gheed: Btw ted jsem si psal s Brundibarkou ktera dnes pracuje dlouho do vecera, tak ze ti strasne moc dekuje a hned zitra jak vstane na to skoci a bude testovat. Si děláš legraci, ale obávám se, že když udělá Whitey radost nám dvěma, tak v současnosti potěší prakticky celý shard... ![]() Jinak moc a moc děkuji, nejpozději zejtra na to skočím! RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 23.11.2014 Citace:A lopatu jsi při těžbě měl?Já osobně bez lopaty ani ránu. Citace:Si děláš legraci, ale obávám se, že když udělá Whitey radost nám dvěma, tak v současnosti potěší prakticky celý shard... Dovolím si nesouhlasit. zrovna dneska jsem potkal ve hře další 3 lidi. ![]() ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 23.11.2014 Uvidíme po restartu, na lokále mi to běželo správně. RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 23.11.2014 grum grum, hlavně nečekat, že to otestovat dřiv jak ve 2 odpoledne ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 24.11.2014 Je možný, že dělam něco špatně? Nastavím si sorter následovně: ![]() Poté vemu krumpáč a kopu, hroudy mi zůstávají v batohu. Zkouším teda dál třídit, bohužel i vytříděné suroviny mi zůstávají v báglu. E: byl jsem od zvířat na 1-2 políčka RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 24.11.2014 Stáhnu si save a uvidím. RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 24.11.2014 Save se stahuje. Zkoušel jsi jestli to funguje alespoň v rámci postavy? Tj. pokud přesměruješ hromadu např. na pytlík v batohu postavy, jestli to hází tam. Napadá mě ještě jedna věc, ale asi nesmyslná - nemáš tu potvoru přetíženou? ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 24.11.2014 No lama určitě přetížena není, ta na ty hroudy je úplně prázdná a ta na přetříděny materiál tam má jen pár kousků. Jinak zkoušel jsem to čistě u sebe se stříbrňáky a buhůžel ani u mě to nějak nefunguje. ![]() E: oprava .. u mě to funguje.. ![]() EE: tak nefunguje, jsem z toho fakt jelen ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 24.11.2014 Pokud chceš vyzkoušet třídění ručně, musíš tu věc hodit na postavu. Při pohybu věci v batohu nebo ručním vložení do batohu to netřídí. Mám save a jdu na to kouknout. RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 24.11.2014 To jsem blázen, mě to tu funguje... Další věc co mě napadla - pozice přepínačů v gumpu se uloží až po zavření gumpu. Tj. pokud klikneš nahoře zaškrtávátko "automaticky" apod. , tak nastavení systému proběhne až po zavření gumpu. RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 24.11.2014 Citace:nastavení systému proběhne až po zavření gumpu.main problem solved xD ... ja měl za to, že to právě musí byt "zaplé" .. ani nevím proč :] E: No myslím, že tohle se bude opravdu hodně využívat, hlavně u kovářu nebo alchu, kde toho "bordela" je fakt hodně a člověka to pořád musí jak blbec přetahovat tam kam to potřebuje.. super diky moc! ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 24.11.2014 Zapnutí probíhá tím "Automatic", jinak to funguje pouze "na vyžádání" - tj. čudel "Spustit na kontejneru" který vytřídí obsah cílového kontejneru. Koukal jsem že s nastavením Chalkopyrit&podobné -> lamě jde technicky přebírat u lamy ![]() Dík za dík. Přidám tam nějaký "Apply" button aby to bylo jasné. Já říkal že mě gumpy nebaví ![]() Pokud by chtěl někdo udělat lepší, ať použije Gumpstudio a hodí sem výsledek - já ho rád zapracuji. A ještě chci ošetřit aby nešlo dát "a jemu podobné" pokud je přesouvaný item základní - jinak by to přesouvalo všechno. RE: Malá úprava sběru bylinek - Gheed - 24.11.2014 No škoda, že nejde nastavit sledovani zasob těch hroud co jsou u lamy a nastavit si na to rovnou makro ![]() ![]() E: ale ne .. to už by bylo moc lažo plažo ![]() RE: Malá úprava sběru bylinek - Brundibárka - 30.11.2014 Tak jsem tu s několik poznatky ohledně třídiče. Peníze to bere jako druh reagence a dává to do stejného pytlíku s nimi. (Alespoň mě). Když zadám který druh rudy má dávat do kterého pytlíku, krásně to funguje až s těmito výjimkami: marcinit a galenit. Takže ty to neroztři´duje. Tak to je asi všechno V KAŽDÉM PŘÍPADĚ ALE MOC DĚKUJI!!!!! RE: Malá úprava sběru bylinek - Whitey - 30.11.2014 Hoď mi sem prosím obrázek jak vypadá tvoje nastavení. Na to lze použít např. windowsovskou utility Výstřižky. Problém může být v tom že některá věc má základní třídu "Item", a u té pokud dáš "a všechno podobné" tak ti to bude házet na dané místo většinu věcí. |