![]() |
"Berit" i v Cyproně? - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Návrhy (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=18) +--- Téma: "Berit" i v Cyproně? (/showthread.php?tid=3234) |
RE: "Berit" i v Cyproně? - Gheed - 04.07.2015 Koupil jsem si za 2 st epic helmu strazce s trvalym ocarovanim RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 04.07.2015 Prostředník prodává pouze věci, NPC neumí. "Bezcenné věci" = věci s nulovou cenou v databázi ( [ID ). Róba s kapucí atd. - nutno prověřit záznam v ID. Věci které mají být neprodejné musí mít nulovou cenu. Tady to vypadá i na problém v ID, který cenu stále přebíjí na minimální - opravím. Dočasně zablokuji prodej předmětů bez receptů (= surovin). Jak, proboha? RE: "Berit" i v Cyproně? - Gheed - 04.07.2015 To jak proboha je na mě ? .. jestli ano tak: Berit kde koupím stráž RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 04.07.2015 ![]() Kromě optimizace cen podle výrobních návodů půjde zatím prodávat pouze to co jde vyrobit, nebo se to na výrobu potřebuje (tj. surovina). RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 04.07.2015 Průměrnou róbu s kapucí mi nabízí přes 2 zlatky (systémová cena 510), koukal jsi dobře? Asi ti to hodilo některou jinou, která nemá být v prodeji (Stigovy speciality). RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 04.07.2015 SVN 3451 (bylo restartováno) opět umožní nákupy u prostředníka. Koupit půjde pouze věci které se dají vyrobit (a nemá skrytý návod), nebo se používají do výroby jako surovina. RE: "Berit" i v Cyproně? - Glum007 - 04.07.2015 Chtěl jsem „robu s kapucí“. Dostal jsme robu s přesným názvem „Roba s kapucí erbem Cyprony“. Jsem přesvědčen, že cena byla okolo 5st. Postava Boronel ji má stále v batohu. RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 04.07.2015 To odpovídá, pokud není název přesný tak to hádá na základě podobnosti. To už by se teď nemělo stávat, v prodeji jsou jen výrobky a suroviny. RE: "Berit" i v Cyproně? - Pilgrim - 05.07.2015 Napadlo mě, nešlo by z výběru obchodníků vyloučit ty, kteří jsou pro hráče nedostupní? Jde především o obchodnici Alani u Eržiky v Cyproně a obchodníka Freda v Isharském skladu. Oba jsou velmi dobře zásobení věcmi, které nejsou dostupné, proto taky Berit potom nenabízí dané věci k prodeji, ale pošle hráče za nimi. Celkem to omezuje možnosti shánění věcí. Díky. RE: "Berit" i v Cyproně? - Glum007 - 05.07.2015 (05.07.2015 v 07:40)Pilgrim napsal(a): Napadlo mě, nešlo by z výběru obchodníků vyloučit ty, kteří jsou pro hráče nedostupní? Jde především o obchodnici Alani u Eržiky v Cyproně a obchodníka Freda v Isharském skladu. Oba jsou velmi dobře zásobení věcmi, které nejsou dostupné, proto taky Berit potom nenabízí dané věci k prodeji, ale pošle hráče za nimi. Celkem to omezuje možnosti shánění věcí. Díky. S tímto návrhem jednoznačně souhlasím. Nedostupní prodejci představují problém, na který jsem již upozorňoval. RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 05.07.2015 Bohužel, těžko mohu systémově posuzovat který vendor je pro kterého hráče dostupný. Pokud jsou v domovní zóně s omezeným přístupem, to by testovat asi šlo. Druhá možnost je dát vendorům nastavení "inzerovat zboží", defaultně vypnuté. Teprve jeho zapnutím by se vendor začal ukazovat u prostředníka. RE: "Berit" i v Cyproně? - Galran - 05.07.2015 Narazilo se na další problém a tou jsou kapaliny. Když chce člověk například "jedlý olej", tak mu to dá item "jedlý olej", ale s ním nejde už nic dál dělat. RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 05.07.2015 To jsou výrobní itemy. Mrknu na ně. RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 05.07.2015 Bude ošetřeno, pokusí se je nalít do nádob. SVN 3462, bylo restartováno. Tady je trochu problém - pokud dáte vyhledat "Jedlý olej", tak to nic nenajde protože skriptově u vendorů nic takového není. Tzn. vendor může mít na skladě spoustu Sudů jedlého oleje, Džbánů jedlého oleje, Pohárů jedlého oleje atd. ale na dotaz "Jedlý olej" nic nenajde a nabídne zprostředkování. RE: "Berit" i v Cyproně? - Gheed - 06.07.2015 dal jsem koupit dveře, penize si npc vzalo, avšak dveře jsem přimo nedostal .. mam je pry v baglu (smazat nejdou), ale já jako hráč je nevidím RE: "Berit" i v Cyproně? - Thanis - 06.07.2015 za GM v jeho báglu vidim předmět s grafikou UNUSED, ktery jakoby neexistoval, nefunguje na to delete ani props RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 06.07.2015 Dveře? Které dveře mají výrobní návod??? Mrknu se, dík za testy. U které postavy? Zatím jsem našel jen 2x decilitr nějakého nápoje jako unused - smazáno. ([viewequip na kontejner v kterém to je -> najít v menu, dvouklik -> smazat) To je po chybě v nakupování tekutin, i když ty lektvary ještě mrknu. Při pokusu kupovat dveře (jméno, chci dveře) mi píše jen Cože? (nerozeznaný předmět) RE: "Berit" i v Cyproně? - Gheed - 06.07.2015 Postava: Bugak -> bernard kde koupím dveře - 1ks - mizerná - koupeno Edit Galran: Zkoušel jsem, a koupit mi to též nejde. RE: "Berit" i v Cyproně? - Whitey - 06.07.2015 Dveře jsem u tebe nikde nenašel. Je možné že jsi nedokončil předchozí smlouvání, tj. dotaz na dveře jsi vznesl ve fázi počet/kvalita/souhlas. Vypadá to že se nezkompilovala nová data, protože na lokále mi to ty rozlévané věci normálně rozlévá. A fórum ukazuje místo SVN jen -1. Každopádně nákup tekutin u prostředníka zablokuji, z důvodu že neumí rozeznat jestli danou tekutinu někdo má nebo ne. RE: "Berit" i v Cyproně? - Gheed - 06.07.2015 Peníze mi to normálně vzalo(2md :-D) a Thanis tvrdil, že je tam vidí. E: teď už mi to taky nejde :-D ... asi jsme měli moc houbiček |