Manawydan Fórum
Hlášení prohřešků k prošetření - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Fórum: Pravidla a prohřešky (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Téma: Hlášení prohřešků k prošetření (/showthread.php?tid=346)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Kara - 09.06.2009

Mas snad neco proti nekomu z bratrstva? ejstli jo rekni to me :-D

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - monty - 10.06.2009

vzhledem k tomu ze to bylo vetsina OOC tak nechapu ze tady vubec resis ze to byl nekdo z bratrstva...

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 15.06.2009

Hafiku neser me a svoje dodatky si strc do prd.....
Ostatnim se omlouvam za peprnejsi vyrazivo.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Winitar - 15.06.2009

Rade, ale on ten dodatek z vetsi miry nebyl az tak od veci, kdyz pomines to rejpani. Kdyz si z toho vezmes jen ty vecne pripominky, tak ma pravdu, sry.
RadstaR: Uz dost. GMs nejsou nesvepravni lidi a umi cist (kdyz si nahodou nezapamatujou kompletni pravidla). Trest jeste nepadl, tak neni o cem diskutovat!

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 15.06.2009

Huh?

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 15.06.2009

(15.06.2009 v 22:24)Whitey napsal(a): Huh?
http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=1107

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - HaF - 16.06.2009

Tak to je hezky, hrace ma nekdo trestat kdo vlastne nezna ani vlastni pravidla. To je jako kdyby te zastavila silnicni hlidka, prevrtala ti auto svlikla te a teprve pote si vytahla prirucku o zakonech a zacala v ni listovat. Kdyby to ti pitomci nechali u prvniho killu, tak byste na ne v tom topicu rvali zbytecne a na co presne narazim? Nekdo kdo nezna pravidla vyhrozuje hracum za neco co normalne podle pravidel je...viz citace nize.

Radstar napsal(a):Jen doufam, ze ste ho nenapadly, protoze jestli jo, budete mit problem vy.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Myrsha - 16.06.2009

Elerro, v prvé řadě važ slov -> nedávají smysl a jen agresivně působí!

Jestli tu mluvíš o pravidlech, tak ty jsou na webu -> doporučuji si je pročíst, najdeš tam pravdilo o pvp, že může být pouze se souhlasem obou stran. Haerin očividně nesouhlasil....

Je tam také pravidlo o pruzení -> zabíjení jízdních zvířat -> Haerin jízdní zvíře nikomu z nich nezabil, Karlos ano...

Mám pokračovat..?

Předem upozorňuju, že jestli se tu strhne nějaká větší diskuze, začnu rozmýšlet věci trochu jiným směrem, než je teď plánuju (bude to pro vás velká škoda...)

Radím, respektujte tenhle rozsudek, do kterého vy sami nevidíte rozhodně víc, než GM, co má přístup do logů, sleduje vaši hru když vy to ani nevíte atd..a neodrazujte tím ještě tým GMs, kteří teď mají práce víc než si umíte představit a nemají čas ani náladu řešit vaše IG a IR spory...

Konec...!

Ano ale na foru jsou dodatkova pravidla o pvp kde se jasne pise ze na provokaci muze provokovany odpvoedet utokem nebo provokace je brana jako souhlas s pvp.

Vychazim z toho ze detalnejsi pravidla na foru maji prednost pred webem, v opacnem pripade by totiz ze zde uvedenych pravidel neplatila polovina co na webovych strankach neni.

A vsak ano, utok na mounta je pravidlo o pruzeni. Utok na Haerina byl po provokaci v poradku, ale pripadny loot nikoliv (dava tim souhlas k pvp, ne lootu).

A kdyz uz po me nekdo chce abych znal pravidla a jednal podle nich, predpokladam ze on je zna take.
Je to naprosto logicke, mamcin pritel co dela napr. ve vezenske sluzbe musi kazdy rok ke zkouskam zakonu.

Jak muze gm ktere me sleduje vedet ze porusuji pravidla kdyz je samo nezna? Misto toho muze dojit k pripadu kdy bude zasahovat do hry ackoliv to bude v poradku.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Myrsha - 16.06.2009

Jsem si jistý, že GMs pravidla znají.

Co je provokace? RP pošťuchování, nebo nadávání do **** na chatu?

Myslím, že tyhle dodatky vznikly v době, kdy tu byl Segoves...

Porovnej chování Segovese (jeho pruzení) s chováním Haerina. Já osobně mám Haerina za dobrého RP hráče a moc nevěřím, že jeho chování by bylo nějakého opravdu prudícího tipu.

Co vím, pruzení RP charakteru (u Karlose s agresivnější razancí) bylo na obou stranách, s tím rozdílem, že Karlos má PVP zaplé a Haerin ne..

Je tedy v pořádku, že byl Haerin napaden? Určitě ne...(jestli ti to pomůže, ber situaci tak, že Haerin se bránil RP provokaci RP provokací..).

Další fakt je ten, že krom zabití Haerina, jde cítít silná zaujatost vůči jeho osobě ze strany útočníků. Zábití koně, výzva na povolení PVP i po jeho zabití (na foru) atd...

Jestli chceš Elerro situaci Karlosovi a Horianovi ještě ztěžovat, budiž...ale myslím, že oni ti pak budou taky tuze vděčný...

Jejich vdecnost me nijak nezajima. Haerina znam jeste z dob me elfky. Krome toho jsi byl svedkem nasi nazorove vymeny ve hre, kdyby si tam nebyl, zrejme by nasledovalo pvp coz by bylo logickym vyustenim-presne toto spada do kategorie o provokaci. Kdyby jedna strana nechtela do pvp, ma slovne ustoupit (odejit, prestat reagovat).

Nezastavam se timto Horiana ani Karlose, oba mco dobre vedi ze utok na mounty je zakazan uz od zacatku bety1, stejne tak tu jsou celou tu dobu vcetne doby zavedeni pvp flagu a upresneni pravidel.

Misto postihu hracu bych ale uvital duraznejsi herni postup, protoze zatim to vypada ze si nahore muze delat kdo chce co chce...ale proti gustu zadnej disputat Biggrin

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 16.06.2009

Hafiku ses curak a jinak to nereknu. Pouzivat citace vytrzene z kontextu to by ti slo pekne (nic o tom pripadu nevim a ona citace je jen upozroneni pro dotycneho, ze se klidne mohl dopustit sam prohresku).
Jinak stale nechapu, proc stale vytahujes pravidla, kdyz ani neznas trest pro ty, co byly ucastniky konfliktu.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Ilicius - 16.06.2009

Radstare, nevím přesné znění Hafikova smazaného příspěvku, ale co mi přišlo tak říkal možná neuctivě, ale slušně svůj názor, takže tyhle tvé nadávky už jsou podle mě trošku moc. Klidně spolu nesouhlaste, klidně se o tom hádejte, ale jde to dělat rozumě a slušně.

Jinak můj názor na pvp pravidla, ooc a ig tresty asi znáte, takže ho tu znovu opakovat nebudu, už jen protože konkrétnosti tohohle případu neznám.

On je problem, ze Hafik je provokater a ..... do veci do kterych mu nic neni. Obzvlaste, kdyz zadnej trest ani nic jinyho zatim nepadlo a tak nema zadny pravo s GMs jednat jako s tema nejvetsima ......

No nejsem si jistý, ale jestli pro tebe jedna citace pravidel, či co to napsal má být prohlášení gm týmu za ****. Tak mi to přijde dost přehnaný. Lidi zkuste to tu brát, trochu vklidu a s nadhledem, je to jen hra...A 90% problému to podle mě je z toho, že lidi neposlouchají co druhý říká, ale zaměří se na pár bodů, který se daj chápat jako provokace (i když tak často nejsou míněny). Prostě jeden ze základních problémů komunikací tohoto tipu...

Kdyz budes delat policajta, taky se ti nebude libit, kdyz chytnes zlodeje a sotva stacis neco udelat, tak k tobe pribehne soused a zacne ti hustit do hlavy, co muzes a co nemuzes, jako by si o tobe myslel ze si nesvepravnej a svoji praci nerozumis. Tak asi tak.

Takze konec debat. Az padne rozsudek, kterej se nebude nektere ze stran konfliktu libit, at si pak treba zalozi tema a resi to (ale pouze oni a ne nejaci pricmrdavaci). Vic se prosim k tomu nikdo nevyjadrujte. Diky.

No zrovna já, jsem dost velkej šílenec, abych se pousmál nad tím, co si lidé nevymyslí a poklidně mu vysvětlit co můžu a co ne. Pokud mi tedy nezačne rovnou nadávat... pak se takžéš pousměji nad nesmyslností světa,ale budu ho ignorovat.

Ale to je poslední co tady příspěvek co sem na tohle téma píšu, protože hádat se o tom, proč se nehádat je největší blbost s jakou jde přijítBiggrin.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Stig - 16.06.2009

(16.06.2009 v 08:03)Elerra napsal(a): zatim to vypada ze si nahore muze delat kdo chce co chce...ale proti gustu zadnej disputat Biggrin
Co to tady povidas? Vzdyt to jsou naproste lzi, nebo nemas o situaci nahore naprosto paru. Rolleyes Nebudu to dal resit, tohle je maximalne tak pro zasmani.. pred pul rokem bych to od tebe bral, ale ted mam spis pocit, ze si tam dole zaspal dobu a o deni nahore nemas az tolik povedomi (zkus si to proverit v praxi, mnoho lidi v posledni dobe proste za pet minut nebo okamzite po zlocinu dostava tresty.. cili tohle prohlaseni mi prijde pouze jako shazovani zejmena hracske samospravy. A pokud jde o urazky? Nikdo si nestezoval, takze rp neni sance to zjistit. To zavrazdeni zkratka nebylo po pravu, bylo to naprosto zbytecne a hlavne i nepromyslene provedene - kdyby napr. vedeli jak na to, tak maji moznost se vyhnout alespon rp trestu).
Omlouvam se Radstarovi, nedalo mi to.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Kara - 16.06.2009

No, rad bych se ohradil vuči par vecem - žadneho mounta sem nezabil. attackoval sem ho, ale on attackoval meho.
Co vim, tak pokud mne nedko provokuje, dava mi automaticke svoleni k pvp. A loot zadny neprobehl.

RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Talon - 16.06.2009

hlasím karlos zas prudil.Utocil an Haeirne který nemá věci v kobkach vim ez to uz není měsot ale nemnel zapnutý flag a ignoroval ho .Tak jak píšete čili Kalros by mnemněl utočit a zase útočil
KOBKA před pastma a na pastech - karlos ho dozabil a asi 14:35
a následné pronásledování karlose a pokus o zabítí gervina v 14:53 abyhcom uhli ez dverich coz zapříčinilo že jsme v pasti Tongue s tím se musí něco dělat v dungu nas killi