[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 16.07.2015 Dík za zprávu. RE: [RT] Whitey - Gheed - 16.07.2015 bod 2, pri vyberu objedávnky mezi mesty - zadavatel v cyprone, dodavka zbozi v isharu, vyber zbozi v cyprone jsme asi shodili server EDIT Neuromancer: Jojo, všiml jsem si že to itemy doručilo, ale hned pak to spadlo. Čas 13:28. Objednávka Cyprona - Cyprona byla ok. RE: [RT] Whitey - Whitey - 16.07.2015 Dík za test, jdu se drbat na hlavě a hledat chybu. RE: [RT] Whitey - Whitey - 16.07.2015 Podle debugu byla cílová destinace kontejner, který jsi měl u sebe - ano? Pokud ano tak se to do něj nezdařilo dát a padlo to při poslání zprávy že to máš v batohu místo v kontejneru. Opravuji, SVN 3503, bylo restartováno. Ještě jednou děkuji za oba testy! RE: [RT] Whitey - Neuromancer - 16.07.2015 Udělali jsme pár testů s Montym a nebyl žádný problém. Zkoušeli jsme zboží jak do batohu, tak do měšce.... s pevnou cenou i s "navrženou" cenou. Obchod Cyprona Ishar a bez pádu. Takže nejspíš to bude opravené. Palec nahoru. Už jen aby se to začalo víc používat RE: [RT] Whitey - Whitey - 16.07.2015 UF! Díky za testy, konečně je to snad funkční. Řemeslníky tam naučíme chodit... bude to umět dávat zakázky jako NPC. RE: [RT] Whitey - Whitey - 21.07.2015 Mám na Steamu kupóny na hry co už mám: 75% SLEVA na Warhammer 40,000: Dawn of War I 75% SLEVA na Warhammer 40,000: Dawn of War II tak pokud máte někdo zájem? RE: [RT] Whitey - RadstaR - 21.07.2015 Mam taky pripadne jeden, protoze uz tu hru mam 75% OFF Warhammer 40,000: Dawn of War II RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.07.2015 Pokračuji v CS4. Do XML zaneseny 1H a 2H sekery. Fakt nesnáším vyplňování tabulek. RE: [RT] Whitey - Gheed - 29.07.2015 Abych nezapomněl.. odemě palec nahoru za úpravu délky trvání boostujicích lektvarů. Jsou teď mnohem využitelnější. :-) RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.07.2015 Měl jsem okolo nich drobnou práci (bug při deserializaci), tak jsem si vzpomněl a rovnou je upravil. RE: [RT] Whitey - Guner - 29.07.2015 Já bych naopak chtěl trošku upozornit na to, že se prodloužila doba trvání i regeneračních lektvaru (lektvar regenerace životní síly a lektvar regenerace), a v této podobě mě to příjde, jako lektvar pětiminutové nesmrtelnosti a nevyčerpatelnosti. Navrhuji u těchto lektvaru nastavit jen minutové trvání, nebo snížit účinnost o nějáké to procento. RE: [RT] Whitey - Gheed - 29.07.2015 u regeneraci se mi to právě pohybuje v rozmezí od 2-3 minuty .... E: mistrovská regenerace životní síly 2m 30s EE: guner vypil najednou regen a medvedí sílu (boost na silu) ..a pry se mu sjednotily oba timery na 4:30 RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.07.2015 @Guner: Děkuji za upozornění. Myslel jsem si že důležité věci (invis, rychlost) jsem neměnil, očividně jsem se mýlil. Vracím regenerační nápoje z původních 300*Q na 120*Q. (*Q = hodnota se upravuje o kvalitu) Určitě doděláme slabší varianty, které by mohly trvat déle... (pokud je někdo navrhne ) 2Gheed: Pokud má ikona v sobě víc efektů, ukazuje vždy kratší timer. Tj. efekt 5 minut + efekt 3 minuty -> ukazuje 3 minuty do nuly, po nich ukazuje 2 minuty do nuly. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Už zase nedělám na CS4... Odskočil jsem na chvíli stranou, snažím se propojením dvou systémů které už na MW máme udělat pro vás svět MW zajímavější [attachment=1790] RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 Yes! Socketování! Upřímně bych uvital, aby kováří/alchové měli tu možnost např z diamantů dělat sockety do kovovych věcí a svobodny řemesla zas třeba z latek/special kůží :-) RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 Něco se rozbilo eh.... mam super OP bagl [attachment=1791] tak ne jen bagl, všechno mam op RE: [RT] Whitey - Pilgrim - 01.09.2015 Hádám, že to asi všichni. Ale přijde vám ten nápad se sadama dobrý? Mě to přijde hodně načichlé wowkem a to bych dost nerad. Manawydan je svět, který se zakládá na reálnosti, ale zaváděním podobných věcí, jako jsou sockety, sady a podobné věci se čím dál tím nebezpečněji blížíme k obyčejnému Diablu. RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 Proč ne, vždyt i v klasickym UO byly plusovy zbrane/brneni/naramky/apod. Já bych to naopak zavedl. Klidně bych i udělal sady, popř. sady bych udělal možnost si vlastní sadu udělat/vyrobit. RE: [RT] Whitey - Pilgrim - 01.09.2015 Každá taková úprava navíc, která bude jen přesycovat postavu kouzelnýma věcma, bude vzdalovat tenhle servr dál a dál od původního konceptu a zbyde z toho jen obyčejné wowko se špatnou grafikou. Jistě, že to každý asi vidí jinak, mě se ale na téhle hře kdysi líbilo, že člověk mohl něčeho dosáhnout, i když se nesnažil shánět hromady kouzelných věcí, ale mohl hrát vlastní styl. Tohle už mi dost připomíná wowkařské: nezvládáš? sežeň si lepší equip a zkus to znova. |