[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Jde o sety věcí, nikoliv o soketování. Od "soketování" máme alchymistu. Ano, jde zase jen o magické věci, v plném efektu celkem silné - ale to znamená nejprve zkompletovat set. To chvíli potrvá, protože setové věci nepůjdou z velké části vyrobit. Pokud mám pomoct s pády, potŕebuju víc info. "OP batoh" mi nic neřekne. Jdu hledat chybu. RE: [RT] Whitey - Pilgrim - 01.09.2015 V tuto chvíli, Whitey, ukazují všechny itemy ve hře, že jsou součástí testovacího setu. Tím se myslel ten OP batoh. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Dík za info. Jde jen o chybu popisku, špatně jsem nastavil podmínku v určování zda předmět patří do setu. Vlastnosti předmětů nejsou nijak dotčeny, systém pracuje skrz uniformy a až při kompletování uniformy se dávají efekty na postavu. Teď ještě zjistit na čem se to zacyklovává (pády). RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 jen bych rád uvedl, že kolega má po pádu potíže s postavou a baťohem (na foru Glum007, ve hře Boronel). Pry mu nelze normálně manipulovat s batohem ve hře a při nalognuti se mu jednou otevře prazdny, podruhe zase s věcma apod. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Děkuji, stáhnu save, prověřím. Je to divné protože jsem se dotýkal pouze popisu předmětu. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Zatím nevím kde je problém, ale ve staženém savu má Boronel téměř prázdný batoh - róbu, 500st a symbol víry. RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 Psal mi na icq, že tenhle problem měl po poslednim padu, baťoh mu psal při pohybu s věcma něco ve smyslu "tohle musíš mít v baťohu" a když ten item hodil na zem, tak prostě zmizel. Nicmene prej psal PAGE tak je lepši to řešit přimo s nim RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Zkusl jsem mu vyměnit batoh, přeházel do něj věci a stahuju save, jak to dopadne. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Pořád netuším proč to padalo. nekouzlilo se před pády něco? Třeba ta kněžská róba? RE: [RT] Whitey - Thortogily - 01.09.2015 Před tim poslednim padem nějak modlitba od Boronela byla, ale netušim o co šlo (možná Helme vzpruž?) RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2015 Nepodařilo se mi zatím odhalit podstatu pádů. Ošetřil jsem několik teoretických věcí... Ale potřeboval bcyh aby jste si všímaly co jste dělali když to padlo. Jedno z podezření mám na systém efektů, který jsem upravoval kvůli setům. Hlašte pokud jste při pádu něco kouzlili, nebo jste měli na sobě efekt kouzla. RE: [RT] Whitey - Glum007 - 02.09.2015 Jestli mohu k těm pádům a batohu za Boronela: Po včerejším pádu a restartu jsem nalogoval. Měl jsem však zcela prázdný batoh. Po relogu se vše jevilo OK – věci jsem v batohu viděl. Nešlo však sesílat modlitby z důvodu nedostatečné víry v boha (klasický příznak absence svatého symbolu). Jedno dobré GM mi symbol zkontrolovalo a pravděpodobně vrátilo přes batoh vedle nohy. Modlitby sesílat šly a vše vypadalo OK. V bordelu batohu jsem si však nevšiml, že symbol zmizel a sesílám modlitby jako by i bez něj. Další problémy s batohem ovšem brzo následovaly. Při dvojkliku na zbraně v batohu (nebo části oblečení, zbroje, krumpáč) jsem obdržel hlášky, že předmět musím mít v batohu… Hýbat s nimi a nasadit ručně na postavu šlo vše bez problémů. Dále jsem přišel na podivnost, že předměty hozené do báglu u nohy se mi nezobrazují a kamsi divně mizí. Napsáno pak page o pomoc. Dnes batoh funguje, jak má. Akorát postrádám symbol víry. Modlit se můžu. V batohu postavy pravděpodobně není. Myslím si, že by bylo zajímavé zjistit, kde ve skutečnosti je. Nemám pocit, že by pády byly způsobeny bezprostředně mou modlitbou. I když vyloučit nelze nic, sesílal jsem jich to dobou poměrně dost…. Jsem si však jist, že při efektu některých modliteb se nekorektně ukončuje vliv bardské písně zrychlení. Efekt melodie přetrvává dlouho i v nepřítomnosti hudebníka. RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.09.2015 Dík za zprávu. Za problémy s batohem může pravděpodobně můj přehmat s popisy předmětů. Domnívám se že došlo k odeslání chybného paketu vinou dlouhých popisů u mnoha věcí, který klient zpracoval a vrátil pokroucený. Opravoval jsem to já, dal ti nový batoh a přeházel do něj věci. Nový symbol ti vydá NPC příslušného řádu. RE: [RT] Whitey - Glum007 - 02.09.2015 Někde se stala chyba: Po pádu a nalogování v cca 21:28 u postavy prázdný batoh (uvnitř jen roba, která před pádem byla požehnaná jako roucho). Po následném relogu věci v batohu zpět, ale zase jako by v cizím. Roba nezvěstná. Takže se pravděpodobně situace ze včerejška zopakovala. RE: [RT] Whitey - Biosek - 02.09.2015 Tohle mi spis prijde jako zastaralej client... Zkus prosimte reinstalovat MW s tim, ze smazec celou slozku MW po odinstallu. (zazalohuj si configy) RE: [RT] Whitey - Glum007 - 02.09.2015 Provedu Jen pro úplnost dodávám, že přihlašovací okno mi hlásí verzi klienta 2014.5.0.11899 P 252 RE: [RT] Whitey - RadstaR - 02.09.2015 Verze klienta je v poradku. RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.09.2015 Je to divný, je to divný, je to divný. Hlavně to že save proběhne dávno před tím pádem, tj. obsah batohu by neměl být zpětně ovlivněn. To je pomalu jak by byl problém s tím savem... Ať blbnu s tvým účtem jak blbnu, pořád nic. Nepamatuješ se v jaké situaci to padlo? Kouzla na sobě, akce s batohem, používáš makra na equip? Padne to po savu? RE: [RT] Whitey - Gheed - 02.09.2015 Bum, u barda jsem hral melodii haste, vydrž a kámen RE: [RT] Whitey - Thortogily - 02.09.2015 Prosim o dukladne prošetření pádů z dneška kolem pul šeste a teď z 23:29 Ty neustále pády, vždy, když se pustime do boje nejsou už dle meho nazoru náhoda. Je možne, že to dělaji i melodie, popř. některa z našich postav, aniž bychom o tom věděli. Dále mě napadlo, že to může mít za vliv taky použití perku disarm na postavu, ktera zbran v podstatě nema (běžně se totiž nespustí a občas ano). Děkuji |