![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Glum007 - 02.09.2015 Při pádu ve 23:29 jsem za kněze ve hře nebyl. Ale za wara mi přišlo, že po pádu a restartu obživly některé již mrtvé potvory. Místo nalogování bylo téměř totožné místu pádu. Po návratu jsme měli etiny v zádech. Skoro to vypadalo, jako by nám je někdo ressnul. RE: [RT] Whitey - Biosek - 03.09.2015 bug1415 RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Zdá se ti, Thortogily, že pády prošetřuji málo "urgentně"? Každopádně dík za tipy, přesně takovou odezvu potřebuji. RE: [RT] Whitey - Thortogily - 03.09.2015 Neber si to zase nějak tak jak to nemyslim bohajeho, ale prostě nejen že štve už mě, ale lidi v cely ty skupině (upřímně něco složit ve hře je pomalu zázrak) a když se nám konečně zadaří tak bum a server začne neustále padat, že to raději rozpustíme. Nediv se, že nás to totalně demotivuje k něčemu dalšímu. RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Mě zase demotivují tyhle hlášky, místo aby se křičelo "dělej, makej, víme že na to máš!". Disarm je podle všeho vpořádku. Pokud má protivník zbraň a/nebo štít a jsou splněny správné podmínky, dojde k jejich vyhození z ruky. Pátrám dál. A bacha, vidím i za roh! Začal zlobit monitor, po osmi letech, tak jsem sáhnul po novém ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Thortogily - 03.09.2015 Disarm nevyhazuje štít, pouze zbraň. Popř ho musim použít rychle znova abych vyhodil i štít? K nove monitoru gratuluji :-) RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Na vyhození štítu se musí Disarm použít znovu + musí být 3. a vyšší (a protivník nesmí mít užívání štítu 4). Hm, to je trochu na hlavu... možná časem upravíme aby vyhodil oboje naráz. RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 S tím monitorem jsem měl hned na začátku šok... připojil jsem ho na starý kabel DVI, který měl jen jednu linku... a divil se proč při startu PC obraz vidí, ale po naběhnutí windows zmizí se slovy "no signal" ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Opravil jsem jeden pád (pád kouzla pavučina), opravil jsem zbabrané ukončování efektů. Stále si ale nevím rady s těmi opakovanými problémy, ale doufám že bylo možná způsobeno těmi efekty - protože to byla součást nedávné aktualizace kvůli uniformám. Restartneme a uvidíme (SVN 3714, bylo restartováno). RE: [RT] Whitey - RadstaR - 03.09.2015 A to si vem jakej je sok prejit z 19" monitoru na 40" TV ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Proboha jen to ne, sedím od něj necelý metr ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 03.09.2015 To ja sedim taky. Zezacatku velkej nezvyk, bolest hlavy, ale dneska .... nemenil bych ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Jako největší šok jsou ty barvy... skok z 8 let starýho TNka na IPSko ![]() RE: [RT] Whitey - Thortogily - 03.09.2015 Možná jsem přišel na chybu. Nejspíš je někde velky problem s kontejnerama, při rychlem přesouvání věcí z a do b (např z meho batohu do vendora) se občas item nevrátí a server okamžitě spadne. RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 To by mohlo být ono, spojovalo by to i ten problém co má Glum007. Dík za tip! Rychlé přesouvání myší, nebo [obsah? RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Grrrr, nedaří se zduplikovat ![]() RE: [RT] Whitey - Thortogily - 03.09.2015 Jednalo se o rychly přesun myší, kdy posledni item (krevel) se mi vrátil do batohu a když jsem ho okamžitě opět hodil vendorovi tak to spadlo. Nicméně jsem zkoušel problem opakovat a nic se nestalo.. tak už nevím RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Neničili jste když to padalo cestou nějaké kameny, nebo jiné zničitelné věci? Jinak důvod oživlých NPC po restartu je aktivace spawnerů při startu servru - prostě doplní své počty, protože jsou prázdné a nemají záznam o posledním uvolnění (kvůli pádu). RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.09.2015 Hm, tak ani extrémně plný batoh (10.000 kožených pytlíků s testovací setovou sadou) nic ![]() RE: [RT] Whitey - Biosek - 03.09.2015 Jop to to nedela.. |