[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Glum007 - 05.09.2015 Alchymistické očarování na zbrani mám u kněze skoro pořád. Je spíš výjimka, když ho na zbrani nemám. S kouzelníkem vím, že byl problém u kouzel na posílení zbraně (tuším: Bor, Ow, Van, Yeno). Kouzlo nemělo efekt. Nyní nějak asi nějak funguje, ale zkušenost aktuálně nemám (i po opravě jsem o efektu pochyboval). Osobně jsem ho za svého mága přestal používat. Nevím o nikom, kdo by toto kouzlo aktivně sesílal. Ještě mám podezření, že kouzlo „Bor Wer Um Xoth Liq Van Yeno“ shazovalo hru. Co je to přesně za kouzlo však netuším. Ovšem toto asi nesouvisí se současnými problémy. RE: [RT] Whitey - Thanis - 05.09.2015 na Bor Ow Van Yeno potřebuješ proměny aby mělo nějaký efekt, to druhé je Mordenkainuv meč, který je k ničemu a nezhazuje to RE: [RT] Whitey - Glum007 - 05.09.2015 Tímto se omlouvám za pád v 13:24 Seslal jsem "Bor Wer Um Xoth Liq Van Yeno" na vrabce. Zjevila se nahá postava s mečem, která zaútočila na ptáka a dala mu ránu. Ihned na to hra spadla. RE: [RT] Whitey - Thanis - 05.09.2015 13:40 potvrzuji že Mordenakainuv meč způsobí pád když něco zabije, ještě že to není schopné zabít nic víc než noob NPC jako vrabec RE: [RT] Whitey - Glum007 - 05.09.2015 Chyba spojení ve 13:41 Kouzlil jsem ohnivou a kamennou zeď. Chvíli před tím "Bor Ow Van Yeno" na hůl bez viditelného efektu. Skill proměny na 90. RE: [RT] Whitey - Glum007 - 05.09.2015 Chyba spojení v 13:55 Kouzelník před pevností banditu. Abišej útočil na střelce. Krom světla snad žádná jiná kouzla. RE: [RT] Whitey - Nevrin - 05.09.2015 Jestli v tehle chvili testujete, mohli byste se pripojit na IRC? Příliš mnoho lidí snažících se shodit server. RE: [RT] Whitey - Nevrin - 05.09.2015 Sekvence: Magické roucho, štítonoš, požehnání, trocha boje s magickou zbraní, pohyb v dungeonu => v momentě, kdy vyprchá požehnání spadne server. Povedlo se mi to takhle třikrát po sobě. RE: [RT] Whitey - Glum007 - 05.09.2015 Ve 14:06 chyba spojení. Mám v podezření, že příčinou je kouzlo „Bor Ow Van Yeno“ seslané na zbraň. Na zbrani viditelný efekt žádný. Při souboji se psem však odletují při zásahu i modrá čísla. Problém může být při vyprchání kouzla – bohužel nevidím žádnou ikonku s odpočtem. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 Díky za spoustu podnětů, prověřuji je všechny. Ani jeden z těch pádů nedal hlášku co má chodit, tak pevně doufám že jsme na stopě! Zatím podle toho co čtu to vypadá na chybu v ukončení toho očarování zbraně. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 Magická zbraň to není. I když nic neukazuje na zbrani je, a nejde o žádná extrapromakaná skritpta - jen se nastaví hodnota + její vypršení. Prověřuji další tipy - zkusím Nevrinovy. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 Zacyklení při použití Morkaidena. (Bor Wer Um Xoth Liq Van Yeno) Jdu zjišťovat co se děje, doufám že je to to co hledáme. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 Používáte někdo PhantasmalKillerSpell "Kel Evart Dom Quis Um"? RE: [RT] Whitey - Nevrin - 05.09.2015 Pád 15:30 zopakoval jsem úkony, jak jsem je popsal v předchozím postu. RE: [RT] Whitey - Nevrin - 05.09.2015 Možná že to obdržené zranění, nebo něco co se děje během boje je důležité, protože mi to napoprvé nepadlo, když jsem v boji neobdržel žádné poškození, nebo krvácení. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 U toho meče jde o problém se smazáním NPC a současným resetem jeho "pána". Jde o dvě kouzla (ten meč a PhantasmalKiller), teoreticky to může nastat u minionů (peti NPC), možná i u petů hráče - např. při zabití avatarů nebo petů. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 SVN 3740, bylo restartováno. Zrestartuji a zkuste mi to schodit. RE: [RT] Whitey - Galran - 05.09.2015 Zkusil jsem ty dvě kouzla a nic nespadlo. Btw. k čemu mají vůbec sloužit? RE: [RT] Whitey - Biosek - 05.09.2015 Sory to jsem byl ja nejakym spatnym prikazem. Du to opravit, mam dump. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.09.2015 Drobná nepříjemnost v GM příkazu, ale s chybovým hlášením - hned opravím. Edit: Tak opraví Biosek, dík. |