Manawydan Fórum
[RT] Whitey - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: [RT] Whitey - Whitey - 06.09.2015

Mohli za to efekty ovlivňující skill. Za určité situace došlo při vypršení efektu k kolečku sniž efekt -> oznam to hráči -> pro oznámení zjisti hodnotu skillu -> zjisti v efektu bonus skillu -> bonus právě vypršel, takže snižujeme skill -> oznam snižování skillu -> pro oznámení zjisti hodnotu skillu ...
V něčem nám to i pomohlo, protože při odhalování tohoto problému jsme odhalili několik dalších Smile

RE: [RT] Whitey - Biosek - 06.09.2015

Prej nekolik Biggrin mi to cely prislo jako nejakej raid na bosse Biggrin

RE: [RT] Whitey - Whitey - 06.09.2015

Každopádně si všimněte co značně urychlilo opravu problému - spolupráce. Nahlásili jste oblasti,já se na ně zaměřil a bylo to.
Ze začátku když jsem se v tom plácal s Bioskem bez stopy čeho se chytnout, tak to prostě trvalo a bylo k ničemu.
Bez poznámky o nutnosti strávit delší čas ve hře by jsme tu seděli možná další týden. Stahování efektu ze SOE testuji příkazem [soe clear, a to fungovalo bez problémů - problém byl totiž v načasování timeru a záznamu o povolení k přepočtu skillů.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 07.09.2015

Tak už nám to konečně přestalo padat?

RE: [RT] Whitey - Gheed - 07.09.2015

před chvíli jsme byli v partě dungeon (kněz i bard v družině) a .. nespadlo to .. :-)

RE: [RT] Whitey - Whitey - 07.09.2015

To jsem rád, konečně se vyspím. Víkend zmizel jako by ani nebyl, včetně následků na psychiku.

RE: [RT] Whitey - Gheed - 08.09.2015

Bum, čestvě jsme vylezli z dungu "hřbitov před vilhemovicema" (nevim jak přesně se jmenuje)

E: cca 23:15

RE: [RT] Whitey - Thanis - 16.09.2015

Hele, nešlo by aspoň ten štít víry udělat méně průhledny? Biggrin  To roucho celkem ujde, ale u štítu už se mi stalo že jsem ho neviděl dokud jsem si k tomu pořádně nesedl Biggrin, mám sníženej barvocit, tak možná taky proto

RE: [RT] Whitey - monty - 17.09.2015

jen tak pro info...je potřeba něco testovat s novým CS? nebo jak je na tom?

RE: [RT] Whitey - Whitey - 17.09.2015

Mám automat na hodnoty zbraní, teď musím spíchnout podobný na zbroje a začít začleňovat do CS4. (základní hodnoty CS4 zbraní lze shlédnout pomocí [test zbranecs4)
Mám ale extrémně málo času, většina z něj teď navíc šla na řešení pádů. Snad už to teď bude lepší (s časem i s pády).

RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.12.2015

Až dnes jsem se dostal trochu víc k PC, moc už toho neudělám. Zítra začnu s tím vendorem.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 13.12.2015

Vendor se trochu zdrží, při otvírání projektu na mě vyskočil rozpracovaný taktický panel.
Musím ho dostat do provozuschopného stavu, mám rozdělané ohlašování použití aktivních perků v CS4.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.12.2015

Včera zpracování návrhu hráče (definice nové tekutiny + výrobní postup).
Dnes chvilka práce na slíbeném systémovém vendorovi.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 30.12.2015

Vendor na nedostatkové zboží už jde konfigurovat (využit systém definování prodejců návodů). Teď ho učím rozeznat co se v jeho okolí prodává a co ne (systém Middlemana).

RE: [RT] Whitey - Whitey - 31.12.2015

Vendor už dělá co má, ale způsobuje tím 3-5s lagy. Použít celá skripta Middlemana nebude nejlepší způsob, budu muset optimizovat.

Podstatně jsem to stáhnul. Pokud vendorovi nastavím všechny myslitelné výrobky, proběhne test takto:
[17:03:33] [ShortSupplyVendor] Z 930ks prodává 538ks. Testy trvaly 2,686s.
Přesto je skoro 3s lag moc. Musím pro vendora napsat extra skripta, je například zbytečné zjišťovat cenu výrobku u všech vendorů. Jak jeden splňuje podmínku (má cenově dostupné zboží) tak můžu smyčku hned ukončit.
Pokud se optimizace povede, zkusím ještě upravit prodejní gump. Chci aby systémový vendor ukázal i to co neprodává, protože to jde sehnat jinde (teď se to zobrazí pouze po překliknutí na zobrazení "Prodej, vše"). A po kliknutí na ikonu zboží by vyhodil klasický gump Middlemana, tj. ten s cenami, vzdáleností a možností hodit směrovou šipku na vendora.

Ještě kousek....
[22:15:50] [ShortSupplyVendor] Z 930ks prodává 415ks. Testy trvaly 1,524s.

Ale pokud ho nenechám prodávat celý sortiment, je to znatelně rychlejší Smile Tohle jsou komplet recepty oboru Slévačství a Kovařina:
[22:17:45] [ShortSupplyVendor] Z 188ks prodává 41ks. Testy trvaly 0,112s.

Prozatím to beru jako úspěch. Zítra se zamyslím nad úpravou gumpu prodeje, plus prodeje tekutin (v současnosti nemožný).

RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.01.2016

SVN 4163, bylo restartováno.
Testovací verze vendora s nedostatkovým zbožím (ShortSupplyVendor)

RE: [RT] Whitey - Whitey - 16.01.2016

Pokračuji v práci na deedu po systémovém smazání vendora.
Do deedu bude zabalen dům po zrušení nájmu, systémově zrušený vendor (dva měsíce bez návštěvy) nebo GMkem propuštěný vendor.

RE: [RT] Whitey - Whitey - 17.01.2016

Dokončovací práce na deedu, zahajuji alfatesty.
Jako vždy jsem nedokázal udělat jednoduchou věc jednoduše, takže deed půjde navíc použít jako dárkový poukaz, do kterého GM zabalí předměty a/nebo NPC.