[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 17.01.2016 Zatím to vypadá to dobře... ale zlobí váha pokud se vloží kontejner s obsahem. I když deed vykazuje nulovou hmotnost, tak po vhození do batohu stále něco váží... RE: [RT] Whitey - Whitey - 22.02.2016 Kvůli problémům s novým deedem a starému problému s vendory řeším možnost importu věcí ze starého savu. Dnes jsem přišel pozdě z práce, takže nic moc neudělám, ale teorii už mám RE: [RT] Whitey - Whitey - 24.02.2016 Přišel jsem dnes konečně dřív z práce, experimentuji s exportem předmětů ze starého savu. Držte palce - už jsem upravil writer ze streamu na výstup do XML (do začátku snazší debug). Pokud to vyhodí jak má, začnu pracovat na readeru. RE: [RT] Whitey - Whitey - 24.02.2016 Behold: Jablko extrahované do XML! Kód: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?> Výše uvedené je výsledek procesu který uložil stejné informace, jako ukládá hra při savu. Pokud vše dobře půjde, bude možné extrahovat a následně importovat různé věci, včetně NPC. Jediný problém budou uložené vazby na hráče, NPC a/nebo předměty. Ty se ukládají pomocí serialu, a ten může být v novém savu jiný, nebo smazaný. RE: [RT] Whitey - Whitey - 24.02.2016 No, čekal jsem trochu větší ovace, vzhledem k tomu kvůli čemu to dělám Import už jsem dnes nestihl, doufám že zítra z práce dorazím aspoň jako dneska. RE: [RT] Whitey - Aneroth - 24.02.2016 *prišla až teraz z práce* juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! *ovácijuje* takže keď sa mi niečo zmaže (neeechtiac samozrejme), tak to vyberieš zo storočného savu a vložíš do aktuálnej hry? RE: [RT] Whitey - RadstaR - 25.02.2016 Za optimalnich podminek ano Jen ten stoletej save jaksi asi uz nikdo nikdy nedohleda, protoze tak stare zalohy se nedelaji Whitey: Dobra prace! Tahle funkce bylo potreba uz hodnekrat a urcite se bude hodit. RE: [RT] Whitey - Arkwood - 25.02.2016 (24.02.2016 v 22:17)Whitey napsal(a): No, čekal jsem trochu větší ovace, vzhledem k tomu kvůli čemu to dělám http://www.youtube.com/watch?v=21bpbmgEquI Ne... mas to pekny RE: [RT] Whitey - Whitey - 25.02.2016 No, dnes jsem z práce opravdu dorazil jinak... ještě později. Dnes už nic nebude, uvidíme zítra. RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.02.2016 Už mi funguje import jednoho předmětu. Ještě to musím ošetřit na již existující serial (pokud by ve hře byl jiný item stejného čísla) + udělat nějak export kontejnerů s obsahem. RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.02.2016 Tak už exportuju celý "strom" předmětů, tj. věc i s věcma v ní vloženýma - např. truhlu s obsahem. Teď ještě donutit aby se to správně importovalo. RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.02.2016 Napínavý scénář pokračuje. Dočká se Cech Svobodných svého majetku? Krásně mi to exportuje i importuje, ale mám menší bordel v názvech xml souborů (-> padá mi to). Také budu muset vynechat některé kritické věci, jako Pokuty (stejně je obnovuje zákoník) ale hlavně Zakázky, protože mají vazby na věci které v nich nejsou vložené. RE: [RT] Whitey - Whitey - 28.02.2016 Tyyy jo.... asi jsem to dokázal Právě jsem vyexportoval a opět úspěšně naimportoval ZWSDeed, vytvořený vystěhováním domu Svobodných ze starého savu - 729 předmětů. Protože využívám originální serializaci/deserializaci objektů tak export přenese vše, co se normálně ukládá - obsah knih, recepty v řemeslnických knihách, nastavení "unikátů" z GM rewardů atd. Ještě mi tam některé prvky zlobí, např. generování (ne)itemu "Static" a některé drobnosti, ale to zásadní funguje. Musím teď ošetřit některé problémové věci (např. zmíněné Zakázky), plus vysledovat jestli nedochází k nějakým nechtěným vazbám - např. jestli se do obsahu truhly nějak nepromítají vyndané věci. Pokud xml deserializace řekně že item X je stále v importované truhle a on bude dávno jinde protože je vyndán, mohlo by to dělat problém. Zatím to ale vypadá OK, po importu nic nepadlo, deed fungoval a vydal itemy, obsahem deedové truhly jsem se volně prohrabával. RE: [RT] Whitey - RadstaR - 28.02.2016 Super prace Whitey. RE: [RT] Whitey - Biosek - 28.02.2016 Awesome!! GJ RE: [RT] Whitey - Brak - 29.02.2016 Dost dobrý! RE: [RT] Whitey - Pietro - 29.02.2016 Gratulace, a na zakázky se vykašli to jsou věci,které si může postava vzít znova no ni? Stejně bývají podobné :-P RE: [RT] Whitey - Stig - 29.02.2016 Bezva, Whitey! RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.02.2016 Pokud vám něco nejde smazat ani příkazem [area delete.... je to špína na monitoru! RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.02.2016 Debuguji a debuguji. Přidal jsem si logování do souboru a odhalil pár chyb - nejvážnější že extraktor nenačítal správně knihy s recepty, respektive nedokázal je vložit zpět (neměly "bezparametrický konstruktor"). Další problém jsou vystěhované řemeslnické prostředky, které mají vložený "ProductionStore" (výrobní prostor kam se dávají věci, recepty atd.). Pokusím se to ošetřit aby to jejich obsah vysypalo do pytlíku, protože extractor nedokáže obnovit vazbu item<->ProductionStore. |