![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.03.2016 Mám finální verzi extractoru. Ještě se pokusím o úpravu ZWSDeedu že by vracel vystěhované věci na místa, protože jinak je to strašný opruz prohrabovat věci z celého domu. RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.03.2016 Pozdní příchod, dneska toho už moc nedám. RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.03.2016 Mám ještě problémy s věcmi které jsou z více kusů (např. Mlýn), při importu se jim neobnoví vazby a rozpadnou se tak na dva kusy. Hlavní kus zůstane, vedlejší kus zmizí při nejbližším restartu. Pokouším se to vyřešit, o víkendu už to snad bude použitelné. Zatím se můžete hlásit o věci které mám zkusit dohledat. Rozmístění věcí na lokace se mi také nedaří, opět kvůli problému vazby Item<->Lokace. Jediná možnost bude zapracovat přímo do skript podporu alespoň pro věci které budou v exportovaném obsahu. To by snad vyřešilo i ty multiitemy. RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.03.2016 Možná se mi podařilo vyřešit problém deserializace propojených itemů bez jejich ztráty - alespoň těch které jsou vyexportované se všemi kusy ![]() Stejně tak to vypadá že rozchodím i ten ZWSDeed s informacemi o rozmístění předmětů v domě před vystěhováním. RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.03.2016 Heeezky jsem si zavařil, pro dnešek končím. Zacyklení servru, itemy vypadávající z importovaného deedu ... Omezená deserializace vazeb na itemy se mi povedla, ale některé věci se uložit v exportu nesmí ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 03.03.2016 Hálelůja, extraktor konečně pracuje jak má!!! Nikdo ale nic nechce, jak koukám... (02.03.2016 v 21:02)Whitey napsal(a): Zatím se můžete hlásit o věci které mám zkusit dohledat.Aspoň mám čas připravit to "znovunastěhování", plus multiitemy ještě pořád zlobí (chybějící část mlýna apod.) RE: [RT] Whitey - Triad - 04.03.2016 Paráda! ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 04.03.2016 To je super whitey. A neboj, ono se to bude rozhodne hodit. V minulosti bych to ocenil nekolikrat, takze se to urcite hodi o do budoucnosti ![]() RE: [RT] Whitey - Valerie - 04.03.2016 (03.03.2016 v 22:15)Whitey napsal(a): Nikdo ale nic nechce, jak koukám... Ahoj, to je dobrá zpráva, díky za všechnu tu dřinu! Já teda nevím, jestli mám vůbec nárok a jestli ten save ještě někdo má (tuším Biosek předtím psal, že ano), ale vztahuje se to i na smazané vendory, dokud nebylo hotové vystěhování zboží? Nejspíš o něj přišlo víc lidí, tak možná ani nevíme, jestli má smysl o to žádat, když jsme o něj přišli vlastním neklikáním. ![]() Můj se jmenoval Lennor a byl v Cyproně na trhu, ale už to je nějakou dobu zpátky. PS: Jestli to teda vůbec jde použít na Advanced vendory.. Mmch. taky nevím, jestli to vytáhne i jejich peníze, co mají na plat a na výkup. RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.03.2016 Ano, vztáhnul bych to i na vendory, pokud je dohledáme. Proto chci do ZWSdeedu zálohovat alespoň ceny vendora. RE: [RT] Whitey - Valerie - 04.03.2016 Tak to je skvělá zpráva - v tom případě by mi bylo ctí stát se pokusným králíkem, prosím pěkně. ![]() Ale moc detailů už nepovím - vím jen, že vendor se jmenoval Lennor, byl v Cyproně na trhu (případně dodám souřadnice, pokud bude třeba) a musel být smazán někdy před prosincem 2015. RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.03.2016 Nechci to úplně zakřiknout... ale právě jsem extrahoval a opět naimportoval tamnutého psa. Ještě to musím proklepnout (např. equip), ale vypadá to že možná půjde vyexportovat komplet vendor. RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.03.2016 Takže mobile to vykopne i načte nádherně - akorát (zatím) bez věcí. Vendora ale načte krásně, včetně vyvolávání, cen atd. Takže už jen prověřit ukládání věcí a tradá. RE: [RT] Whitey - Whitey - 04.03.2016 Já vím že sebechvála smrdí... ale poslední upgrade Extractoru který umožnil částečnou extrakci propojení itemů umožnil i bezproblémový export/import NPC, se vším všudy. Právě jsem si zduplikoval (export+import) vendora Sullicana z Isharské tržnice. Vyvolávání mu běží (je ukecanej), ceny si pamatuje, zboží má u sebe... Jediné co se nevyexportuje jsou případné napojené truhly, protože je nemá fyzicky u sebe. Ale to už se dá vyexportovat zvlášť a pak jen obnovit v nastavení vendora propojení na truhlu. RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.03.2016 Extraktor je dokončen, provádím poslední fázi testů na stabilitu (hlavně hlídám zda nezkazí save, jedna z prvních verzí to udělala). Vystěhovávací deed má naskriptovanou podporu pro umístění věcí v domě - při aplikaci na nájemní truhlu domu se věci umístí zpět na svá místa (za předpokladu že jste majitel domu). Extractor umí vyexportovat AdvancedVendory i teto upravený deed, umožní tak vrátit zpět do hry věci ze starších savů. Dal jsem s RT dohromady kolekci záloh ke konci 2015, většina věcí v nich bude. Dokončím poslední sady testů a bude hotovo. O vracení věcí zatím zažádala pouze Valerie (vendor) a Thortogily (věci z cechu, snad se ještě ozve). RE: [RT] Whitey - Aneroth - 05.03.2016 Tak ja by som tiež chcela vyskúšať či sa tam nájde môj vendor ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 05.03.2016 Založil jsem k žádostem nové téma, tyhle tři jsem rovnou zapsal. Ještě mám jednu žádost od hráče skrz PM, zapíšu ho po upřesnění pár údajů. Další žádosti pište prosím tam: http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=3347 RE: [RT] Whitey - Whitey - 06.03.2016 Díky extraktoru objeven vzácný bug který mohl kazit savy ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 08.04.2016 Málo práce, tento týden, málo... Teda na MW málo, v práci práce dost ![]() Ale i na MW se dostalo, probrali jsme v RT dvě důležitá témata. Jedno se dostane do hry (doufám) do neděle, druhé je běh na delší trať (závažný zásah do CS4). RE: [RT] Whitey - Whitey - 10.04.2016 Z jednoduché práce se stalo zas něco složitějšího. Nejhorší je při tom řešení externích objektů Fanda a Kačka (přijela ségra s dětma) ![]() Skriptový základ je hotový, teď dořešuji propojení do skript. S novinkou bude umírání trochu víc bolet... dojde tak ke stížení dungeonů a to povede ke zvýšení odměn v nich. |