![]() |
[RT] Whitey - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: [RT] Whitey (/showthread.php?tid=1740) |
RE: [RT] Whitey - Whitey - 12.08.2010 V pátek snad v práci skončí nápor po mé dovolené (moc toho neudělali, takže to musím dohnat zas já), a já budu mít čas něco skriptovat. RE: [RT] Whitey - Whitey - 15.08.2010 Narazil jsem na zajímavou chybku v CS3: - v obraně se nejprve pomocí nově zavedené "Mobility zbroje" otestuje úspěch obrany, na kterém závisí jak moc jste byli zasaženi - pak se vezme typ zbraně (sečná/tupá/bodná/střelná) a podle toho se sníží poškození úderu o příslušnou hodnotu zbroje - pak se vezme resistence zbroje a poškození se znova sníží... Proto bylo testovací NPC v plátech tak ultimátní... protože pokud jste ho trefili za 20 životů, tak to zbroj nejprve snížila na cca 10 (podle typu zbraně) a pak na cca 5 za fyzickou odolnost zbraně. RE: [RT] Whitey - Whitey - 29.08.2010 Provádím úděsné věci, slučuji třídy "BaseItem" + "Item" a "Container" + "BaseContainer". Je to děsběs, při slučování prvního páru vyskočily stovky errorů a zhruba stovka varování, musím upravit deserializaci... (load) Ani nechci vědět co mě čeká v druhém kontejnerovém páru ![]() Ve hře toho moc nepoznáte, snad kromě toho že to bude malinko svižnější, na skriptování blbovzdornější, a když bude chtít někde něco změnit, tak to nebudu muset dělat třikrát na třech různých místech. RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2010 Malinko teď polevím ve skriptování, rozhodnul jsem se na stará kolena udělat řidičák, tak se učím jak velké lidi ještě smím přivázat na dětskou sedačku, nebo jestli člověk vedoucí psa po silnici je řidič nebo ne - prostě samé důležité věci. Totální průser je že jsem se nikdy nebyl schopen naučit nic z knížek, jediná účinná metoda u mě je metoda pokusů a omylů... RE: [RT] Whitey - sarja - 01.09.2010 http://etesty.mdcr.cz/ tyden klikat a mas 50/50 RE: [RT] Whitey - Kara - 01.09.2010 Jop, taky sem mel 50/50 8-) RE: [RT] Whitey - Whitey - 01.09.2010 Test už jsem si nanečisto dělal o výkendu, napoprvé a bez přípravy jen o dva body míň než je hranice. Křižovatky bez problémů, značky bez problémů, hlavní problém je neustále se měnící legislativa a slovíčkaření typu "zastavit" a "stát" ![]() RE: [RT] Whitey - Eržika - 02.09.2010 (01.09.2010 v 21:28)Whitey napsal(a): Test už jsem si nanečisto dělal o výkendu, napoprvé a bez přípravy jen o dva body míň než je hranice. Křižovatky bez problémů, značky bez problémů, hlavní problém je neustále se měnící legislativa a slovíčkaření typu "zastavit" a "stát" No budu ti drzet palce, ale jestli ti to pujde jako scriptovani, tak nemam strach... btw. ja se prave zacinam taky ucit, ale na "C" RE: [RT] Whitey - Whitey - 02.09.2010 Spíš bude problém s jízdama, tam mi asi metoda pokusu a omylu nebude povolena ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 15.09.2010 Dneska jsem měl první jízdy... Byl jsem sice ohodnocen slovy "napoprvý docela dobrý", ale řekněte mi jak mám naráz myslet na spojku, řazení, plyn/brzdu, blikny, udržet se na svý straně a ještě sledovat okolní provoz? RE: [RT] Whitey - H.O.N - 15.09.2010 říká se že muži na to mají geny... jsi asi z půlky baba ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 15.09.2010 Uplne jednoduse ![]() ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 15.09.2010 ![]() ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 15.09.2010 ![]() ![]() RE: [RT] Whitey - Whitey - 15.09.2010 "Popros!" RE: [RT] Whitey - RadstaR - 15.09.2010 Spis ... "naser se mu tam!" ![]() RE: [RT] Whitey - Beddy - 16.09.2010 Není náhodou finta v tom jet tak pomalu, abys všechno stíhal, a jak ti to vchází do krve, valíš čimdál rychlejc (v rámci omezení daných vyhláškou a místním značením pochopitelně ![]() A nevim na co blinkr. Ostatním je prd po tom, kam jedeš ![]() RE: [RT] Whitey - Quazim - 16.09.2010 : ) drzim palce at brzo zacnes zvladat sledovat i prostor okolo sebe : ))) a do te doby bych uvital pokud se nekde bude objevovat upozorneni vzdy kdyz se budes chystat na silnice, budu se snazit drzet si aspon pul republiky odstup : ))) RE: [RT] Whitey - Marina - 16.09.2010 Quazime, ja bych to s tim odstupem radeji nepodcenovala (jen pul republiky?)....znas Rada ![]() RE: [RT] Whitey - RadstaR - 16.09.2010 Marina: Pockej, tady ale neni rec o me ![]() ![]() |