Kareldský turnaj - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Plánované akce (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=85) +--- Téma: Kareldský turnaj (/showthread.php?tid=2536) |
RE: Kareldský turnaj - Marina - 25.04.2012 Prosim o pozorne precteni pravidel. Dostal se ke me dotaz ohledne kouzla neviditelnost na turnaji magu. Odpoved: Jsou povolena pouze utocna kouzla vyjma plosnych a prstu smrti. Definici pravidel jsem pro jistotu upresnila. Dale prohodim poradi pestnich zapasu a turnaje magu. Novy rozvrh tedy je: 16:00 - 17:00 - Pestni zapas 17:15 - 18:15 - Turnaj magu 18:30 - 19:30 - Boj muze proti muzi 20:00 - 20:45 - Lukostrelba 21:00 - 22:15 - Tjost RE: Kareldský turnaj - monty - 25.04.2012 takže tady máme vlastní funkční souboják ve kterém level není vše a ty vymyslíš svůj vlastní nový (netestovaný) souboják? sory ale já dávám palec dole asi to bude znít až moc rejpalsky ale kéž by bylo takové úsilí vloženo do vyvážení zbraní na které se tu nadává už nějakej ten pátek ...no uvidíme co ti z toho vznikne RE: Kareldský turnaj - Marina - 26.04.2012 Chapes to naprosto spatne. 1) Budu stale vyuzivat stary soubojak 2) Kdo bude mit vyysi lvl bude mit stale vetsi sanci 3) Pokud chcete turnaj, kde si stoupnout 2 postavy proti sobe a kliknou na sebe a pak pockaji, kdo vyhraje...staci rict, me tohle prijde celkem nudne. 4) Co se bude menit jsou pouze parametry zbrane a to jen v urcite mire. Pujde tedy o stesti a o to, co zvolite za vhodnou strategii v urcitych momentech. 5) Osobne do tohodle napadu nevkladam az tak moc usili, je to prace na par minut, kdezt soubojak je prace na x desitek hodin, ktere nemam. RE: Kareldský turnaj - monty - 30.04.2012 (jen prosím o úpravu mého hlasování.v tu sobotu nemůžu...ty příjmačky mám prej až odpoledne ...dík) RE: Kareldský turnaj - Stig - 01.05.2012 Smazal jsem z ankety Montyho hlasy (vsechny tri).. Muzes si zahlasovat znovu. EDIT: hotovo. RE: Kareldský turnaj - Marina - 01.05.2012 Pokud se nekdo neprihlasi na pestni turnaj nebo tjost, tak budu muset tyhle dva turnaje zrusit...2 lidi jsou malo . Ostatni turnaje zatim plati. Pokud se nektery z turnaju zrusi, nejspis se zmeni i rozvrh celeho eventu, sledujte pripadne zmeny. RE: Kareldský turnaj - Marina - 01.05.2012 Vypadá to tedy, že turnaj se bude konat 2.5. od 17:15 do cca 20:45 a budou se konat všechny části kromě pěstních soubojů). 16:00 - 17:00 - Pěstní zápasy (ZRUŠENY!!!) 17:15 - 18:15 - Turnaj mágů 18:30 - 19:30 - Boj muže proti muži 20:00 - 20:45 - Lukostřelba 21:00 - XX:XX - Tjost Časy jsou pouze orientační. RE: Kareldský turnaj - Marina - 01.05.2012 Aktuálně přihlášeni: Lukostřelba: Varous Vermi, Linda Averová, Lisanna, Avelion, Carwen Turnaj mágů: Adria Hawke, Jára Kořínek, Cronos Boj muže proti muži: Thindan Lithael, Horian Voren, Kozlík, Elindiel, Sven Pěstní zápas: Horian Voren, Elindiel, Carwen Tjost: Horian Voren, Elindiel, Bhatunar Máte poslední možnost se přihlásit. Kdo z přihlášených nepřijde, bude diskvalifikován a nemusí být vpuštěn na příští turnaje. Máte případně možnost se ještě odhlásit do začátku přihlášeného turnaje. RE: Kareldský turnaj - Marina - 01.05.2012 Ještě malá úprava...jeden z hráčů se nemůže dostavit, takže turnaj v pěstním zápasu se ruší, pokud se nikdo nepřihlásí. RE: Kareldský turnaj - Marina - 01.05.2012 Prosím všechny účastníky, aby se dostavili k turnajovému místu pokud možno 15 minut před zahájením jejich turnaje z organizačních důvodů. Turnajová místa budou oznámena RP cestou. RE: Kareldský turnaj - Carwen - 02.05.2012 Carwen - Lukostřelba, pěstní zápas RE: Kareldský turnaj - Marina - 02.05.2012 Ok, ale zkazil si mi dnesni rozvrh, uz sem ani nedoufala, ze to teda zacne ve 4 ...doufam, ze to stihnu... RE: Kareldský turnaj - Varous - 02.05.2012 Nebylo by možný prohodit lukostřelbu s čímkoliv jiným? Zrovna v půl 9 musím hrát něco jinýho RE: Kareldský turnaj - Marina - 02.05.2012 To ste si vzpomeli teda brzo...ne. Rozvrh uz menit nebudu, kdyz ho zmenim nebude to vyhovovat dalsim lidem. RE: Kareldský turnaj - Varous - 02.05.2012 Potom mě teda vyškrtni. RE: Kareldský turnaj - Colwyn - 02.05.2012 Já se moc omlouvám, ale asi se nakonec na mágy taky neukážu. Mám fakt dost dohánění do školy a jestli se objevím, tak spíš až večer, potom co budu mít hotovo. RE: Kareldský turnaj - RadstaR - 02.05.2012 Heh. A nepripadne vam to blby ? Zas a opet se nekdo snazi pro vas neco udelat a ... Proc slibujete neco, kdyz si nejste jisti. RE: Kareldský turnaj - Colwyn - 02.05.2012 Já ještě nevím. Jen říkám a už před tím jsem to tak trochu předesílal, že možná budu mít něco s větší prioritou, aby se na mě třeba zbytečně nečekalo. Proč by mi to mělo připadat blbý? Když budu moct, tak přijdu... když ne tak prostě ne. RE: Kareldský turnaj - Marina - 02.05.2012 Ok pocitam s tim....... RE: Kareldský turnaj - Marina - 02.05.2012 Dekuji a zaroven se omlouvam hracum, kteri se dostavili (krome Iliciuse) a pokusili se spolu se mnou vytvorit Kareldsky turnaj. K hracum, kteri se nedostavili se radeji vyjadrovat nebudu. Myslim, ze turnajum tu bude na delsi cas konec. Slibuju, ze uz se nebudu nikdy pokouset o zadnou akci. |