Hlášení prohřešků k prošetření - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Pravidla a prohřešky (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=75) +--- Téma: Hlášení prohřešků k prošetření (/showthread.php?tid=346) |
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Cessnek - 23.07.2014 (23.07.2014 v 00:35)Stig napsal(a): ("už nás za to samé trestat nelze" - kde to je prosím RP napsáno?). viz předchozí vyjádření whiteye v topicu pokec o bratrstvu. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 23.07.2014 Povyšuju BAN Cessneka na permanentní. Zřejmě nic nepochopil a já už mu to nebudu vysvětlovat. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Stig - 23.07.2014 Cessneku, Cessneku, ty to svoje šaškovství prostě za každou cenu musíš hnát do extrému, ale hlavně že máš zas ve všem jasno. Opět žádná fakta, jenom výkřiky do tmy. Zkus projednou pochopit, že tu nehraješ sám a že ti tu prostě nikdo za každou cenu nepůjde ve všem na ruku jen proto, že si to zrovna ty. Furt si tu akorát něco vynucuješ, ale v zásadě je to stále jenom "já, já, já, jenom já". Uvědom si, že kdyby to RT bylo vůči vám/tobě tak zaujaté, tak si ten první ban dostal mnohem dřív a nikdo by ti žádnou další šanci nedával. Trochu jsme doufali, že jsi za tu dobu dospěl nebo vyzrál a že se lidi můžou změnit, ale to bylo asi bláhové. Můžeš si za to sám, že se nedokážeš chovat slušně a normálně. Už bys měl vyrůst, tady to fakt vypadá jako ve školce pro jedináčky z bohatých rodin, co jsou zvyklý, že jim každý vždy splní první poslední. Vem si to z druhé strany: proč by ti tu někdo měl dělat vocasa (třeba s nějakou vlajkou), když od tebe slyšíme jen nadávky, urážky a nesmyslnou kritiku všeho. Ty na našem místě bys s takovýma lidma nevydržel slušně jednat ani minutu, natož pro ně dělat jakoukoliv práci či jim dokonce dávat nadstandardní odměny. Tak tu prosím nepoučuj o slušnosti, právu, spravedlnosti a jak se věci mají dělat, když vidíš jen sám sebe a dál už ne. V komunitě musíš nějak slušně a normálně fungovat i s ohledem na ostatní, včetně těch, které osobně zrovna nemusíš a když je potřeba, tak prostě svůj názor a sebe samého upozadnit a přijmout rozhodnutí jiných. Tos ale bohužel nikdy neovládl, podobně jako někteří další. Ani neuvěříš, že mě to docela mrzí, protože s trochou soudnosti a kdybyses dal trochu dohromady bys mohl být opravdu přínosem pro všechny a nikdo by ti tu nestál v cestě. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Cessnek - 23.07.2014 Tak tomuhle se budu fakt jen smát Protože fakt mě to pobavilo Užijte si 5 hráčů online(ono to totiž zase odpadne všechno) a pokuty za parkování a good luck ve vaší práci, za pár let až bude ostrá a questaři se smůžou na nějaký pořádný quest se možná půjdu podívat jak se vám daří a dílo vám zhodnotit ps: přemýšlejte o někom kdo vám zpracuje souboják. Ilicius do toho celkem vidí. Myslel že po permabanu budu vzteky bez sebe, ale nějak se dostavil jenom smích. A všem hráčům taky Good luck! RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Cessnek - 23.07.2014 (23.07.2014 v 17:00)Stig napsal(a): Cessneku, Cessneku, ty to svoje šaškovství prostě za každou cenu musíš hnát do extrému, ale hlavně že máš zas ve všem jasno. Opět žádná fakta, jenom výkřiky do tmy. Zkus projednou pochopit, že tu nehraješ sám a že ti tu prostě nikdo za každou cenu nepůjde ve všem na ruku jen proto, že si to zrovna ty. Furt si tu akorát něco vynucuješ, ale v zásadě je to stále jenom "já, já, já, jenom já". 1) Bla, bla bla bla bla, nech si výchovné lekce až budeš mít ty smrada stigu, chováš se velice často stejně ne-li hůř než já ;-) a je tady více uživatelů co si to myslí, takže zanech soudů a pouček. 2) Sám jen potvrzuješ že jste proti mě byli celou dobu zaujatí "nikdo by ti tu nestál v cestě." takže jaký pak copak. Tohle kdybych věděl, tak to ani znovu nerozjíždím. Sorry já jsem prostě zvyklej na diskuzi. Whitey bohužel ne + pár další. Mno tak k dnešnímu dni si minimálně dejte - 5 hráčů. 3) Mě jediné co mrzí, že jsem nevěřil Alvinovi a dalším veteránům, který tu už nehrajou a odrazovali mě od toho. 4) Když už máte v RT gm, který se taky chová občas jak malé děcko a urazí se kvůli každé prkotině(ještě jednou Whitey sorry for hurt your feelings), tak nechápu proč bych gmkování nezvádl i já. Upřímně řečeno do profesionálního gm máte všichni daleko, to není kritika, ale fakt, všichni jsme jen lidi co se dokážou pěkně nasrat. Na edwina předej Bratrstvo, jestli bude chtít, díky RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 23.07.2014 A DOST! RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Stig - 23.07.2014 (23.07.2014 v 18:34)Cessnek napsal(a): Užijte si 5 hráčů online(ono to totiž zase odpadne všechno) a pokuty za parkování Já se klidně přiznám, že si to tu s pěti lidma užiju víc, než s 10 z nichž 5 se chová jako totálně ubohý dobytek. Fakt se tu nikdo nebude sprosťáků a trestanců doprošovat a lízat jim paty, jen proto, abysme měli číselně vyšší status. Myslím, že bez takových lidí se tu budeme mít všichni lépe. Už si uvědomte, že tohle vydírání tady na nikoho nezapůsobí. My dva se vůbec nemůžem srovnávat, protože moje ego i kdyby bylo sebevětší, tak alespoň nevede k sebedestrukci, jako se tomu opakovaně stává u tebe.. Nemluvě o tom, že aspoň nemám potřebu tady plýtvat vulgarismy jako nějaký zastydlý puberťák. Kdybych měl smrada, tak se předně nechová jako ty ani v deseti letech. Ano, "nikdo by ti tu nestál v cestě", kdybys měl trochu "soudnosti a kdybyses dal trochu dohromady". Ale číst nadávky a sprosťárny a koukat tu na další prohřešky, o to tu opravdu nikdo nestojí. Ono je nutný tu větu přečíst celou, než to začneš citovat a uděláš z toho zas další z primitivních manipulací a konspiračních teorií.. Tyhle lidi mě vždycky akorát zbavěj veškerý chuti logovat a říkám si, že musím být opravdu dement, že tu po tolika ubohých výlevech ještě něco dělám. A nějaký Bratrstvo je tedy to poslední, co mě aktuálně zajímá. Takže vcelku není zač. Guildmastera si zbytek členů může změnit běžnou hráčskou cestou, přes guildstone. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 23.07.2014 admin účet pro fórum mi tvrdil že jsem ho zabanoval, co tu pořád straší? RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 23.07.2014 Whitey: Nekdo ho predtim spatne odbanoval a forum z toho bylo spatny. Ted uz je zabanovanej normalne. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Kara - 26.07.2014 Já věděl, že je to otázka času, přecejen ho znám nejlíp z vás všech i když naštěstí taky jen přes net RE: Hlášení prohřešků k prošetření - RadstaR - 26.07.2014 Jen blazen by si myslel, ze se neco za tu dobu zmenilo, takze to opravdu nebylo prekvapujici. Lidi se proste nemenej RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Stig - 26.07.2014 My jsme to taky tušili, myslím, že někdo tehdy prohlásil, že zabanovat znovu ho můžem vždycky.. A ne - lidi se měněj. K horšímu. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Triad - 29.07.2014 Že to trvalo.. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 29.07.2014 Myslel jsem si že se třeba změnil, moje životní krédo je že každej má dostat další šanci. Bohužel, nezměnil, a přes několik varování jednal pořád jako Segoves. Myslím že tímto ukončíme diskusi na téma Segoves - nemůže sem a nerad bych někoho pomlouval za jeho zády. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Thortogily - 01.08.2014 Zdravím, Psal jsem sice už page, ale chtěl bych se zeptat zde jestli se smí běžně zabíjet zvířata na uzamčených farmách. Nalogl jsem dnes večer a zjistil jsem podle sveho logu, že mi někdo dne 31.7.2014 19:38 zabil na farmě ještěrku, která mi akorát vyrostla. Všechny dvířka jsem měl zamčený na klíč. Nebo snad může zloděj dvířka odemknout a dojít si pro zvíře? Díky za vyřízení RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 01.08.2014 Zabíjení zvěře na farmě je trestné, minimálně v RP rovině. Strážní pokud to vidí za to udělují pokuty (doufám, protože to dosud nikdo neotestoval). Víš kdy k tomu zhruba došlo? RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Brak - 01.08.2014 Já myslím, že se to dá přirovnat k zabití mountu. Takže bych to i tak stejně trestal. RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Whitey - 01.08.2014 Kód: [19:39:26] [Farma] Samec lesního raptora [0x00004DEF] zabil Samec lesního raptora [0x00001D22] na farmě chovatelská oblast Artovy koníci! (LPC: Jakšmirgl /4min./) / Hlad 90, Spokojenost 96 RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Thortogily - 01.08.2014 (01.08.2014 v 16:19)Whitey napsal(a): Podle mě se bude jednat o nějaký bug, protože už jsem tam takhle dva dospělý agresivní samce vedle sebe měl a neútočili na sebe navzájem vůbec. Každopádně dám si na to pozor a zkusim je zase ochočit co nejdřív to půjde RE: Hlášení prohřešků k prošetření - Fujiwara - 01.08.2014 Spíš si požádej o náhradu, přeci jen si o něj přišel ne vlastní vinou. |