![]() |
Noob Dotazy - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Dotazy (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=19) +--- Téma: Noob Dotazy (/showthread.php?tid=173) |
RE: Noob Dotazy - Talon - 06.01.2014 aha, tak doufam ze brzo bude, jinak mapy uz jsou tedy zasifrovane? RE: Noob Dotazy - Stig - 06.01.2014 Zasifrovane myslis jak? No, musej se napred vylustit, to ano, ale to asi vis.. Nemyslel si naskriptovane? Jojo, uz jsou. Jen nekdo z RT musi vsechno nastavit skrz nekolik hernich menu.. Klidne bych to udelal sam, ale momentalne uz toho mam rozjeto az moc, takze nevim, kdy bych se k tomu dostal. ![]() RE: Noob Dotazy - Talon - 06.01.2014 myslel jsem to lusteni ![]() RE: Noob Dotazy - Stig - 06.01.2014 Najit nekoho se skillem, kdo ma Atlas, ve kterem ma vlozenou mapu dane oblasti.. Pokud si to dobre pamatuju. RE: Noob Dotazy - Talon - 06.01.2014 wou rychla odpoved ![]() ![]() RE: Noob Dotazy - Talon - 07.01.2014 jestli muzu otazku? byl nekdo vubec dung ledova spirala patro 2? do jeho vstupu je pry dulezita vsimavost RE: Noob Dotazy - Guner - 23.01.2014 Zdravím . Lidičky mám dotaz ohledně toho zda má kvalita šípu návaznost na přesnost , pruraz nebo dostřel , resp jaký je realný rozdíl mezi výborným šípem a mizerným . dík za odpověd RE: Noob Dotazy - Gheed - 25.01.2014 Tuším, že kvalita ovlivňuje jen průraz, ale nechci ti teď kecat. ![]() RE: Noob Dotazy - Whitey - 25.01.2014 Kvalita šípu má vliv pouze na zničení šípu po výstřelu. Čím kvalitnější šíp, tím menší šance že se zničí. Na útok (poškození atd.) má vliv pouze luk. RE: Noob Dotazy - Talon - 30.01.2014 u sazeni strommu ma skill farmareni vliv na kvalitu, pocet plodu a pocet plodnych obdobi, nikoliv na to kolik zasadim stromu? jinak jukne se nekdo na remeslne zakazky topic? RE: Noob Dotazy - Stig - 02.02.2014 BaseTrophy musej padat pouze z monstra? Jedná se o to, že máme RestoreContainer s dropem "X-Y*BaseTrophy 30 2485:N=Harpií vejce". Vejce se generují na 1256 1496 60. Když mám stack těchto 4 vajec a pokusím se z nich jedno oddělit, oddělí se jedno, ale zbytek mi zmizí. Hráči to teď koupili z AdvancedVendora a zmizlo jim to nějak taky, asi všechno. Ale to možná byla vejce chybná, vloudilo se nám do definice toho lootu jedno číslo s mezerou navíc. To stackování nicméně blbne i po úpravě definice toho dropu. Možná tam někde pořád fyzicky jsou, akorát s nima nejde nic dělat a nejsou vidět. Když dám obsah na svůj backpack, píše to 18 harpiích vajec, vizuálně vidím jen 4 rozdílné stacky po jednom kusu každý (= 4 vejce). RE: Noob Dotazy - Whitey - 03.02.2014 Nepočítalo se s jiným použitím. Dej na mantis, mrknu na to. RE: Noob Dotazy - Stig - 03.02.2014 Ok, bug1282 dík moc! RE: Noob Dotazy - Stig - 04.02.2014 Je to divný, ale najednou když si za barda házím summona ze svitku (Koník, Slabé volání, Povolej vyššího a Povolej nižšího nemrtvého), tak mi asi za sekundu zmizí. Zkoušeny různé svitky - od systémového vendora i ty psané Mirem i svitky od postavy se 100 skillama. Ještě před nějakou dobou mi to přitom normálně fungovalo. Dělá to ještě někomu? RE: Noob Dotazy - Whitey - 04.02.2014 1, Zkus prosím addnout nový svitek, co to udělá z něj. 2, Podívám se jestli se v summonu bere správný skill (tj. z definice Caster, a ne z postavy) RE: Noob Dotazy - Stig - 04.02.2014 Novej svitek dělá to samý (MountScroll - Koník). Přitom mi to napsalo v debugu délku trvání přes 360 sekund.. RE: Noob Dotazy - Whitey - 04.02.2014 V SVN 2319 bude opraveno, stačí už jen restart. Chybné načítání hodnoty nulté úrovně perku z definice kouzelníka/svitku. RE: Noob Dotazy - Stig - 04.02.2014 Díky moc, paráda. RE: Noob Dotazy - Guner - 30.03.2014 No sic nevím jestli to patří tady ale budiž ... Z Alchem se pokouším vyrobit obecný protijed . Kde seženu ten slabý alkohol , zkoušel jsem snad vše od piva přes likér až k lekařskému lihu a nic, stále nejde protijed vytvořit . Kde je chyba ? Nebo existuje přímo nějáký specialní "Slabý alkohol " který jde vykraftit jen pro účel protijedu? Kde na něj seženu návod , nikde jsem nic podobného nenašel ? Dík za objasnění . RE: Noob Dotazy - Whitey - 30.03.2014 Slabý alkohol je jakékoliv víno. Alchymystické recepty bude nutno projít a nahradit v nich požadavky na víno lékařským lihem, ostatně proto vzniknul. Bohužel si na to nikdo z RT zatím nenašel čas. |