Manawydan Fórum
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu? - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Fórum: Informace od hráčů (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Téma: [OOC] Jsem tu? Nejsem tu? (/showthread.php?tid=369)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Mir - 13.03.2011

Pondelok utorok budem mat po dlhsej dobe moznost hrat.

K veceru budem urcite na porade Arcana, predtym skusim uhradit zalezitosti okolo vendora a mojej ohrady...

Od deviatej kedy by Arcanum skoncilo este budem chvilu v hre, nemam nijaky event v plane takze rad sa k nejakemu pridam.. Zbytok tyzdna som zase vytazeny...

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Tonik konarik - 29.03.2011

Momentalne jsem dost pracovne vytizenej ...tak jen info ze tu jeste tak mesic nebudu ale forum obcas sleduju ....tak piste,chvalte,kritizujte atp. :o)))

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Eržika - 04.04.2011

Dovolena az "do 7.4."... vic prohresky Blush

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Vurg - 12.04.2011

Nějakou chvili se neukážu ve hře, omylem sem si vymazal skoro všechny složky v pc včetně mw a nějak nemužu najit flešku se zalohama.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Stín - 15.04.2011

projekt Manawydan me zezacatku oslovil, pozdeji v nadsazce pohltil a pak omrzel, zklamal..coz ovsem neni tim, ze by to byl projekt spatny, ale tim, ze jsem od nej cekal neco jineho, nez ve skutecnosti byl a chtel byt..mam rozdilny nazor na zabavu pri hrani MMORPG, nez ten, jakym se MW ubira...ale porad Vam fandim a z dalky pozoruju zmeny a novinky..

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - RadstaR - 15.04.2011

Stin: Bohuzel tohle je asi pruser vsech serveru, kde se meni vedeni jako fusekle a pokazde prijde nekdo se svym napadem, kterej hned zacne realizovat. Ja vych taky radsi videl MW trosku nekde jinde, ale bohuzel co bylo napachano uz nejde zmenit (nejsou na to ani lidi) a tak clovek musi zit s tim, co ma Smile Kazdopadne dik alespon za fandeni.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Vurg - 04.06.2011

Poslušně hlásím, sem zpět.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Stig - 08.06.2011

18.6.-2.7. budu na dovolene. Pravdepodobne se nedostanu v tomto obdobi ani na Internet, natoz do hry.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Kain - 20.06.2011

GM Kain, se poslušně hlásí do aktivní služby. *zasalutoval*

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Whitey - 20.06.2011

Vítej zpátky, chyběl jsi nám Smile

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Gerg - 04.07.2011

Nepřítomen do 16.7. (max. fórum).

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Kain - 14.07.2011

V sobotu odjíždím na dovolenou, vracím se za dva týdny.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Whitey - 15.07.2011

Ruším!

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Geo - 16.07.2011

Biggrin

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Colwyn - 16.07.2011

Dneska jsem se vrátil z tábora. Od pondělí sice chodím na brigádu, ale ve hře bych se měl vyskytovat více než tomu nedávno bylo. Nebo spíš moje aktivita se bude přímo úměrně odvíjet od toho, jak mě budete shánět po icq, takže pokud někdo něco chce... není problém se domluvit.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Stig - 16.07.2011

(16.07.2011 v 19:42)Colwyn napsal(a): Dneska jsem se vrátil z tábora. Od pondělí sice chodím na brigádu, ale ve hře bych se měl vyskytovat více než tomu nedávno bylo. Nebo spíš moje aktivita se bude přímo úměrně odvíjet od toho, jak mě budete shánět po icq, takže pokud někdo něco chce... není problém se domluvit.
Supr! Wink
A ja tu prozmenu pres tyden nebudu, necekany odjezd bohuzel, navrat asi v sobotu zhruba.. Angry

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - sarja - 19.07.2011

Od zitrka 2-3 tydny mimo civilizaci. Pristup max z mobilu

Dommi: Jedeš do Prahy? :-)

sarja: trefil ses

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Felix - 22.07.2011

Poslední dobou pořád práce, ale jen co bude čas tak začnu zase hrát Smile

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Gerg - 30.07.2011

Nepřítomnost: 31.7. - 14.8.

RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Kain - 30.07.2011

Tak pro ty co to ještě nezaregistrovali, jsem zpět.