Hlášení k pádům - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: Hlášení k pádům (/showthread.php?tid=1941) |
RE: Hlášení k pádům - Whitey - 26.09.2015 SVN 3936, bylo restartováno. Po restartu lze opět vymývat bez pádů. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 30.09.2015 Nemáte někdo tušení co to teď bylo? Nefungovala ani konzole, ani připojení na server hostingu. RE: Hlášení k pádům - Biosek - 30.09.2015 Rucni restart ode me ze hry, posilal jsem fix jednoho bugu. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 30.09.2015 Ok. Přišel jsem teď domů, a a nešel právě ani přístup na hosting. RE: Hlášení k pádům - Glum007 - 13.10.2015 Ve 21:53 katastrofa zničila svět. Mám vážné podezření, že je problém s pozitivní energií při boji. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 13.10.2015 Pokud používá MagicMissile, pak ano. Je opraveno, jen scházel restart - tj. po tomto pádu by to mělo být OK. RE: Hlášení k pádům - Gheed - 07.07.2016 při nasazení nově očarované zbraně -> aktivace timeru to spadne RE: Hlášení k pádům - luckman - 15.10.2016 Ahoj, rád bych nahlásil pád serveru. Když chci si půjčit něco od Vendora Sullican, který je v Isharu, tak to shodí server. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 15.10.2016 Moje chyba, opraveno. RE: Hlášení k pádům - Pietro - 16.10.2016 nevím jestli jsem to byl já, ale na postavě Mikky Lesák jsem otevřel svůj batoh přes paperdoll postavy a hned se ukázalo zničení světa RE: Hlášení k pádům - RadstaR - 16.10.2016 Stale nam to pada kvuli domovnimu stitu RE: Hlášení k pádům - Whitey - 16.10.2016 Divné, vždyť jsem to opravoval! RE: Hlášení k pádům - Whitey - 16.10.2016 Tak ještě jednou, SVN 5446 (bylo restartováno). RE: Hlášení k pádům - Pilgrim - 01.12.2016 Tréninkové figuríny při použití shazují server. Tímto se omlouvám všem zúčastněným. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 01.12.2016 Dík za hlášení. Oprava SVN 5669, bylo restartováno. Dokud to nebude restartované tak prosím neútočte na itemy. RE: Hlášení k pádům - Biosek - 19.04.2017 Takze... Za poslednich par hodin spadl server opakovane. V logach nic neni, zadny chybovy hlaseni. Jediny co mohlo nastat je nejake zacykleni serveru nebo server odstrelilo neco zvenci a nebo vypadava network. Pokud jde o zacyklovavani serveru, tak prosim vsechny hrace, ktery byli vzdy pred padem online, aby napsali co v tu danou chvili delali. Pokud jste zazili vic padu najednou a pred kazdym padem jste delali tu samou vec, tak to muze byt pricina tech padu, takze ted je to na vas a vasem feedbacku. Ja s tim zatim nic vic udelat nemohu. Bohuzel. Zatim jsem preventivne zkratil automaticky savovani z 15min na 10min, abyste neprichazeli o tolik, kdyz se vzdy po restartu vraci save. RE: Hlášení k pádům - Gheed - 19.04.2017 sejmul jsem hnědého medvěda bleskem do licence v galu gundu RE: Hlášení k pádům - Desmond - 19.04.2017 Já zase pokaždé vyrábím lektvary (hmoždíř, sud s tekutinou, nějaký přísady a flakónky), ale přijde mi, že je to s tím nesouvisí, protože se to vyrábí pokaždé stejně a ten pád přichází v náhodné době při výrobě...ale je možné, že nastane nějaká podmínka (kvalita výrobku, nedostatek surovin určité kvality, atp.). Nejde o konkrétní recept (spadlo to při dvou různých). RE: Hlášení k pádům - Muzzug - 20.04.2017 Kopal jsem v trpasličím dole, mám pocit že 2x to spadlo když jsem byl na stejném místě, jednou když jsem byl u kádě. RE: Hlášení k pádům - Whitey - 20.04.2017 SVN 5899, bylo restartováno. Podle toho co jsem našel způsobovala pád AI mága a past použitá určitým způsobem. |