![]() |
[OOC] Jsem tu? Nejsem tu? - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14) +--- Fórum: Informace od hráčů (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=37) +--- Téma: [OOC] Jsem tu? Nejsem tu? (/showthread.php?tid=369) |
RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Lábus - 03.08.2011 Nepřítomen od 5.8. do konce měsíce RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Geo - 04.08.2011 Týden tu nebudu, tak mě neshánějte ![]() RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Brak - 13.08.2011 Zítra odjíždim na 14 dní mimo civilizaci. RE: [OOC] jsem tu ? nejsem tu ? - Marina - 15.08.2011 Od zitra 3 tydny mimo. RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Whitey - 15.08.2011 Ježíš kde to ty lidi berou? Já chci taky dooovoooleeenoooouuuu! RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Sokar - 15.08.2011 Pojd WD pojedem taky někam na 3 tejdny ![]() ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Whitey - 15.08.2011 A já vím kam! Do práce! To se šéfovi bude MOC líbit! RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Sokar - 16.08.2011 Jej sory ... něco mi do toho vlezlo ![]() ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Dommi - 16.08.2011 Kdo nemá dovolenou, zvu ho k pobytu na naší zahradě. Starat se o vás budou bezdomovci, co tam squatujou ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Lábus - 26.08.2011 Přátelé, tak jsem už zpět ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - sarja - 26.08.2011 tyden pryc RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Brak - 28.08.2011 Sem tu. RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Vurg - 13.09.2011 Od zířka až do neděle/pondělí pryč. RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Colwyn - 27.09.2011 Můj dlouholetý kamarád - pan notebook odešel do křemíkového nebe. Prosím o minutu ticha. Každopádně může trvat až dva týdny, než si opatřím nějaký nový. Do té doby budu k zastižení spíše na icq a nejspíš si i do telefonu konečně pořídím irc klienta. Každopádně pokud se nikdo nechce ujmout organizace, tak musím odložit plánovaný jarmark (měl být tento víkend) na neurčito. Oznámím týden dopředu. RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Eržika - 16.11.2011 No zrejmne me tu zastihnete malo (tedy jeste min nez ted - jestli to jde). Prave jsem vyzvedl na poste Battlefield3 + RC vrtulnik(darek od tiscali), takze si budu asi uzivat to. (no a stejne uz se ted venuji TES:Skyrim -> coz taky chvilku zabere) PS: Proc se nedivim, ze nejvic me bavi RC? RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Sokar - 16.11.2011 Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Eržika - 17.11.2011 (16.11.2011 v 17:59)Sokar napsal(a): Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick Psal jsem ti na ICQ. PS: jeste nekdo kdo neodolal a koupil? -> Nemam s kym hrat RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Tulgyr - 18.11.2011 (17.11.2011 v 17:13)Eržika napsal(a):(16.11.2011 v 17:59)Sokar napsal(a): Ah battlefield x) .. napiš pak někam nick já sem kupoval limitku z xzone ![]() ![]() ![]() RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - sarja - 11.01.2012 Premyslel jsem o tom dlouho a nejak nemohl dospet k zaveru, ale dnesni udalosti mi to usnadnily. Myslim ze sem na MW zazil spoustu zabavy a drzim vam palce do budoucna. Mejte se tu RE: Jsem tu ? Nejsem tu ? - Stig - 11.01.2012 Po prostudovani logu muzu jen rict, ze ani ja sam bych netvrdil, ze je vse jednoznacne nebo jasne. Myslim, ze zainteresovane strany se dost snadno mohou mylit. Rozhodne dle logu nedoslo k zadnemu jednoznacnemu usmrceni nebo uskodeni hraci vinou GM, nic takoveho v logu proste neni, takze vase vyslovene podezreni je mylne. Vic uz bych to asi verejne nerozebiral. Mrzi me na tom to, jaky dojem dnes vecer udelala komunita na toho novacka, co zrovna poprve logoval. Ani ja nemam zapotrebi cist na world chatu o "cura*ich" a to jsem pomerne otrly jedinec ktery se nestiti si ulevit. Prestoze sprosta slova na chatu netrestam (myslim ze ulevit si v obecne rovine slovy "do p*dele" je lepsi, nez nekomu kazit hru), urazky by trestane byt mely, ani nemusi byt natolik vulgarni. Nejlepsi by asi bylo si urazky schovat pro soukrome konverzace (tim nerikam, ze v takovem pripade je to vzdy "legalni" a v souladu s pravidly), resit to nehodlam, mate svoji hlavu. Jen pamatujte na to, ze ostatni to po vas musi cist a ne kazdy ma na to chut. |