![]() |
Stěhování svatyně - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14) +--- Fórum: Elfové (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=40) +--- Téma: Stěhování svatyně (/showthread.php?tid=1534) |
Stěhování svatyně - Alvatar - 19.01.2010 Na základě závěru elfího sněmu bychom chtěli požádat GM o přestěhování stávající svatyně "utopené" ve Vilhelmovických lesích do prostoru elfího srubu. RE: Stěhování svatyně - Erin - 21.01.2010 Potřebný materiál na přestěhování sochy Corelona a zasazení květin v okolí sochy: 200 jasanových polínek 10 druhů semínek rostlin na okrasu (po desti kusech od každé) 20 hnojiv 20 zhoub 20 motyk 100 kamenů 3 tažné koně na stěhování sochy Budete muset opět sehnat skřítka aby rostlinky vyrostli - bližší informace později Byla tu žádost, aby u sochy byl předmět co by oživoval - to umožním za pět zlatých + něco k tomu, to upřesním později. (Prosím o schválení od Whiteyho) RE: Stěhování svatyně - Whitey - 21.01.2010 Souhlasím. RE: Stěhování svatyně - Alvatar - 22.01.2010 Takže požadavky jsou splněny a materiál nahromaděn. RE: Stěhování svatyně - Erin - 08.02.2010 "Vážení efové, přípravy na stěhování obrovské sochy Corellona a stavba okrasné části u vašeho srubu je již naplánována. Všechny potřebné materiály jste dodali, vyjma koní. Proto bychom mohli přistoupit k samotnému stěhování sochy. Jako vhodné datum byl vybrán letní den 14.Toru 285. roku přesně o půlnoci (14.2.2010 18:00). Tato doba bya vybrána, abychom neomezily práce v okolí Isharu, které probíhají ve dne. Koně přiveďte s sebou. Setkáme se u sochy Corellona. Vemte s sebou co možná nejvíce pomocníků, neboť socha je velmi těžká a i po rozdělení na menší části na převoz, bude velmi náročné ji převést. Dodatečně prosím o několik luceren a dobrovolníky co nám budou svítit na cestu, aby nedošla socha újmě. S pozdravem architekt z města Isharu Martin Kamenný" (Jako vedejší podmínka je, že na přesun sochy musí být minimálně 8 elfů, pokud chcete přizvat na pomoc lidi nebo jiné rasy nevadí - ale nepočítají se do počtu potřebných elfů) RE: Stěhování svatyně - Dommi - 08.02.2010 (Rád bych, aby byl znovu promyšlen ten minimální počet elfů - jsme na Manawydanu proboha - například teď by měla být večerní špička a já vidím přesně dva hráče online. Minimální počet hybné síly je nejspíš logický, na druhou stranu omezovat to na elfy mi příjde bezpředmětné.) RE: Stěhování svatyně - Erin - 08.02.2010 (Dommi věř mi že jsem dobře počítala kolik elfů máme, nakolik jsou kteří aktivní a myslím že výsledné číslo není velké, je to pouze o tom se domluvit a lognout... PS: něco za něco... no ) RE: Stěhování svatyně - Erin - 09.04.2010 OOC: Co by jste řekli na menší obřad před sochou Corellona při nemž by byla opětovně "vysvěcena" aby se dala považovat za posvátné místo? 1, hledá se kněz corellonův co by se toho ujal 2, hledá se farmář co by něco uvařil... ![]() RE: Stěhování svatyně - Erin - 14.04.2010 Teda s váma je radost spolupracovat... ![]() RE: Stěhování svatyně - HaF - 14.04.2010 No a to vis az po tom skoro roce? ![]() RE: Stěhování svatyně - Erin - 14.04.2010 Bohužel už po dvou ![]() RE: Stěhování svatyně - Ilicius - 14.04.2010 Co jsem pozoroval tak mám pocit, že aktivní Corellonův kněz v současnosti asi neexistuje, takže asi tak ![]() RE: Stěhování svatyně - Wipfel - 14.04.2010 Možná to bude tím, že vedle svatyně není ani kniha řádu RE: Stěhování svatyně - monty - 14.04.2010 kdyz se o ni elfove nezajimaji tak co by tam delala? ![]() ![]() |