![]() |
Chybné lokace - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Manawydan Klient (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=81) +--- Téma: Chybné lokace (/showthread.php?tid=1843) |
Chybné lokace - Aluminus - 14.08.2010 Tkz. "Radioaktivní zóna", jak jsem to sám pojmenoval ![]() V příloze jsou screeny... RE: Chybné lokace - Aluminus - 16.08.2010 Neví někdo co s tím? RE: Chybné lokace - Whitey - 16.08.2010 Já ne, uvidíme co Geo. RE: Chybné lokace - RadstaR - 16.08.2010 Nic s tim neudelas, Geo musi prijit na to, co tuhle chybu zpusobuje. RE: Chybné lokace - Geo - 19.08.2010 Takhle: Já přesně vím, co se děje, ještě nevím, co to způsobuje. Zkuste přiložit [where (i když z tohoto screenshotu poznávám, kde přesně to je, zkusím to u sebe nasimulovat) Jinak já teď byl pár dní téměř 100% vytížený, takže mi schází tak 24h odpočinku a až alespoň polovinu z toho prospím (a druhou polovinu prosedím v práci), budu se moci znovu vrhnout na MW... RE: Chybné lokace - Geo - 21.08.2010 Tak na 100% je problém v počtu objektů na screenu, z nějakého důvodu (možná kvůli zachování minimálního FPS) nevykreslí všechny objekty. Aktuálně to nebudu opravovat, protože nevím jak... Ale stačí snížit velikost herního okna (nikoliv okna UO) RE: Chybné lokace - Stig - 21.08.2010 Heh to je asi pravda, vzpominam si, ze na tomhle miste mi kdysi vzdycky strasne klesly fps na minimum. RE: Chybné lokace - RadstaR - 21.08.2010 Huh .. no to je teda pekna debilita ![]() ![]() RE: Chybné lokace - Stín - 21.08.2010 trosku nechapu, ze v dnesni dobe ma jeste nekdo slabej pocitac, kdy se da standart poridit za par supu RE: Chybné lokace - Stig - 21.08.2010 (21.08.2010 v 13:32)Stín napsal(a): trosku nechapu, ze v dnesni dobe ma jeste nekdo slabej pocitac, kdy se da standart poridit za par supuNe kazdy ma pocitac primarne na hry. ![]() Jinak nikdo si nestezoval primarne na pozadavky mw klienta.. jen sem chtel potvrdit tu zalezitost ohledne fps. PS: Krom toho ten tvuj dnesni standard ma trvanlivost a zarazeni standard asi tak par mesicu nebo rok. ![]() RE: Chybné lokace - Aluminus - 22.08.2010 tak to mi teda řekněte jaký jsou minimální nároky, protože mám iten dual core 2,66GHz, 2GB RAM DDR2(+-1066MHz), NVidia GeForce 9800 512MB RAM..... v pohode jsem rozslapal i cod:mw2 na středně vysoké detaily, tak mi neříkejte že váš klient bere ještě víc .. RE: Chybné lokace - Ilicius - 22.08.2010 No, asi tak..zatím jsem nehrál hru, co by se mi nepodařilo rozchodit na max detaili...ale nejstarší verze mw klienta se mi sekala ![]() RE: Chybné lokace - RadstaR - 22.08.2010 Ja bych rekl, ze MW klient i kdyz zatim neni optimalizovanej, tak je v pohode. Delal jsem testy origo klienta a MW klienta na AMD 1GHz s 512 MB Ram a GF400MX a FPS byly jen o trosku mensi nez prave u original klienta.. Takze nechapu, ze na dnesnich podprumernych pocitacich nekomu nejede MW klient v pohode (nebavim se o srotech na kterem jsem to testoval ja). Nicmene urcite se pozadavky klienta na PC budou dost menit a predpokladam, ze az bude jednou Geo resit optimalizaci, tak i k lepsimu. |