![]() |
Setkání elfí diaspory z isharu - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14) +--- Fórum: Elfové (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=40) +--- Téma: Setkání elfí diaspory z isharu (/showthread.php?tid=197) Stránky:
1
2
|
Setkání elfí diaspory z isharu - HaFiK - 28.09.2008 Kdo kdy ma cas? Seznam elfů co přislíbili účast: Alatariel Avellion Maeglin Rilwen Dalimar RE: Setkání elfí diaspory z isharu - termal - 28.09.2008 A HaFiKu vítej mezi vlastníky Elfských avatarů ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - HaFiK - 28.09.2008 Myslel jsem tim at pisete kdy mate cas ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - termal - 28.09.2008 Ja chodim do skoly cas mivam kazde odpoledne - az na stredu a pondeli vecer kdy mam jinou akci. RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Endrin - 28.09.2008 Mam pohyblivy rozvrh v praci kazdy den, takze sem hodte cas a bud tam budu nebo ne.. :-) RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Agnael - 29.09.2008 ja jeste teda chodim do skoly ale odpoledne bych mel cas teoreticky kazdej den....ale jen v urcity hodiny RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Zlatá Rybička* - 29.09.2008 Asi nikoho nepřekvapí, že bych tam byla ráda taky, aspoň coby malá muška, nicméně popravdě můj program je tak šílený, že se domluvte aspoň vy. Nepište že můžete málokdy nebo jen někdy, nahoďte termín a přijměte nebo zamítněte... RE: Setkání elfí diaspory z isharu - termal - 29.09.2008 Dobrá, můj návrh na termín. Sobota 4. října, 16-17 hodin. O víkendu spousta lidí nepracuje, ti kteří pracují tak to mají také dobré protože v tuto doby je většina lidí zpátky z odpolední šichty ale ještě se nikdo nechystá do práce na noční. Mimochodem Rybko, chystal jsem se ti v nejbližší době napsat SZ jakožto GM Elfů ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Endrin - 29.09.2008 Ale jo, to bych snad stihl. :-) RE: Setkání elfí diaspory z isharu - termal - 29.09.2008 Jsem rád že by ten termín měl sedět i tvejm pohybům ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - HaFiK - 29.09.2008 Fajn, v sobotu. RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Zlatá Rybička* - 29.09.2008 No, tak to tu nejsem *smutně* Ale neberte mě jakože za bernou, můžete mi to aspoň někdo nahrát, pak dát vědět. Už plánujte kdo napíše něco na web ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - HaFiK - 29.09.2008 Co by kdo mel psat?: RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Zlatá Rybička* - 29.09.2008 Co se děje, dělo... máte web, fórum... plňte ho. Podělte se s ostatními co se děje... RE: Setkání elfí diaspory z isharu - termal - 30.09.2008 Já to pak pisnu, nafotím napíšu zpracuju ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - monty - 30.09.2008 postava Rilwen: v pátek a sobotu nemůžu ![]() ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Izbar - 30.09.2008 Já bych snad v tu sobotu dorazil, Izbar Tor RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Erin - 01.10.2008 Hlásím taky svou účast... ![]() RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Agnael - 01.10.2008 tak v sobotu bych dnas taky mohl RE: Setkání elfí diaspory z isharu - Teq - 02.10.2008 Omlouvam se ale musim odreknout svoji prislibenou ucast, v sobotu cely vikend jsem mimo domov - na brigade. Maeglin |