![]() |
Sčítání elfů - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14) +--- Fórum: Elfové (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=40) +--- Téma: Sčítání elfů (/showthread.php?tid=2009) Stránky:
1
2
|
Sčítání elfů - Ilicius - 29.11.2010 Tak, vzhledem k tomu, že jsem se zas jednou rozhodl začít pořádně hrát elfa, by mě celkem zajímalo jak to momentálně vypadá s aktivitou...Moc elfů tu poslední dobou nevídám, tak bych poprosil ty co ještě hrají (nebo hrát začali) ať se sem napíšou. A jinak za mě. Avellion: elfí lovec, jeden ze zakladatelů Saary Naesil: lukař, řezbář a tesař, člen Saary RE: Sčítání elfů - Sokar - 30.11.2010 Lonianus - Kovář, Dráteník, člen Saary RE: Sčítání elfů - Lábus - 30.11.2010 Ireth- starý válečník a ochránce elfího lidu RE: Sčítání elfů - Marina - 05.10.2011 Chtela bych znat aktualni pocet aktivnich elfich hracu, kteri maji zajem podilet se na vyvoji elfi historie v Saare. Kdo ma nejakeho aktivniho elfa, at napise prosim jmeno a profesi. Za sebe: Sirae Cyredanea - kouzelnice RE: Sčítání elfů - Xin Zhao - 06.10.2011 (05.10.2011 v 21:59)Marina napsal(a): Chtela bych znat aktualni pocet aktivnich elfich hracu, kteri maji zajem podilet se na vyvoji elfi historie v Saare. Kdo ma nejakeho aktivniho elfa, at napise prosim jmeno a profesi. Xin Zhao, tulák se hlásí ke své povinnosti! RE: Sčítání elfů - Merenwen - 07.10.2011 Merenwen kněžka - ale nehrající ![]() (nedostatek času) RE: Sčítání elfů - Marina - 07.10.2011 Prosila jsem o aktivni elfy... RE: Sčítání elfů - BaRtS - 03.11.2011 Lucius Noctius Caleum - Jízda RE: Sčítání elfů - Marina - 03.11.2011 Uz je trochu pozde no ![]() ![]() RE: Sčítání elfů - Alvatar - 22.02.2012 Artherion - farmář Píšu to tak pozdě, páč do balastu na foru se snažím vůbec nelézt RE: Sčítání elfů - Falathrim - 10.04.2012 Falathrim - Kovář - koukam že dost mrtvo tu je RE: Sčítání elfů - Geo - 11.04.2012 Dotaz: proč se nemohu stát kněžím řádu Corellona? Odpověď: protože Alvaris (velekněžka řádu) zakázala automatické verbování členů. Musíš buďto kontaktovat jejího hráče (Alvatara), jestli by tě přijmula, nebo se stát členem jiného řádu (což asi nechceš), nebo kontaktovat RT v případě, že Alvatara nemůžeš kontaktovat (v řádu dní). P.S. Alvatar lognul naposledy 30.3., je tedy pravděpodobné, že jej lze sehnat pomocí PM RE: Sčítání elfů - Aenarion - 11.04.2012 Aenarion Jarod Daeglîn tři hráči, tři účty... RE: Sčítání elfů - Marina - 11.04.2012 Kdo se aktualne povazuje za mluvciho (leadera) elfu? RE: Sčítání elfů - Elindiel - 13.04.2012 Já se taky snažím hrát, ale teď jsou prostě zkoušky a mám dost práce...:-( RE: Sčítání elfů - Marina - 13.04.2012 Tebe sem tu dlouho nevidela ![]() RE: Sčítání elfů - Elindiel - 16.04.2012 Nepovídej, teď jsem hrál skoro půl roku, ale už je zase spousta práce a navíc mám před bakalářkou:-( RE: Sčítání elfů - Emsila - 02.04.2013 Emsila... ![]() RE: Sčítání elfů - Adish - 03.04.2013 Adish - zapomětlivý čaroděj dobroděj ![]() RE: Sčítání elfů - Hypo - 03.04.2013 hm.. Trochu opožděně... Artanis Táralóm... .. Blondýna co rýpe do politiky a tak trochu čarodějka (spec. pro Poutníka i Telecom ! ).... |