Manawydan Fórum
Isharský kulturně divadelní spolek - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Fórum: Plánované akce (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=85)
+--- Téma: Isharský kulturně divadelní spolek (/showthread.php?tid=2734)

Isharský kulturně divadelní spolek - Erin - 01.04.2013

Předem všeho dovolte, abych se Vám představila. Mé jméno je Mária Malá. Jsem milovnicí kulturních zážitků, věcí uměleckých, kreativních... Zastánce mírně, ne však přehnaně bohémského života.

Není věcí překvapivou, že v dnešní době všelijakých pohrom a děsivých událostí se stalo, že kultura vymizela z našich životů. Nemyslím, že tento život je takto správný a může se díky tomu stát velmi...ehm... stereotypním. Z tohoto důvodu bych ráda navrátila tyto kulturní úžasné časy dřívější do dnešních Isharských stojatých vod, ve kterých vidíte jen meče a krev a .. Ne tímto nechci urážet jakékoli bojovníky.. jen myslím, že občas bylo by dobré si od toho všeho odpočinout. A tak ač obšírnou cestou dostávám se k hlavnímu tématu mého otevřeného dopisu...

Sháním lidi kreativní, s duší snílků i válečníků, mágů i řemeslníků. Všechny kdož čas od času by rádi odlehčili svoje běžné dny něčím jiným, netradičním... Kulturou...

V hlavní myšlence celého tohoto společenství je pořádání občasných besed, akcí, divadelních vystoupení. Nabízím podporu mladým nadějným spisovatelům, ať už básníkům či kronikářům. Hledám všechny kdož rádi zpívají a především také nadšené herce.. to slovo berte prosím s nadsázkou neb nejedná se o doslovný výklad.

Myšlenkou hlavní je přivést život do našeho divadla a nejen tam. Ano, většina z Vás ani netuší že nějaké divadlo Ishar má, a právě to je to co bych chtěla změnit... Veselohry, předčítání básní, melodramata i klasické divadelní hry, hudební či pěvecká vystoupení.. vše nač si vzpomenete... A i to nač si nevzpomenu já...
Proto prosím ozvěte se, zda máte zájem se účastnit, jakkoli zapojit nebo by jste jen rádi občas zašli shlédnout něco duši povznášející...

S tímto končím a zdravím

Mária Malá

*Připíchla dopis na nástěnku a s povzdechem odkráčela broukajíc si dávno zapomenutou melodii*

RE: Isharský kulturně divadelní spolek - Erin - 03.04.2013

OOC: Vážně se necháte překecávat???Smile

RE: Isharský kulturně divadelní spolek - Erin - 25.04.2013

OOC: Tak jak to vidíte? Na kdy by se dal spáchat první nezávazný setkání těch co se mi přihlásili? Omlouvám se za zdržení, čekala jsem s tím až bude po jarmarku...
Jinak všechny nápady a všichni nadšenci vítání.. Nevyžaduje to žádnou dovednost jen chuť se bavit Wink

RE: Isharský kulturně divadelní spolek - Erin - 29.04.2013

( 30. 4. - tj. zítra od osmi hodin večer proběhne první "setkání" všech zájemců, prosím doražte kdo můžete... Vymyslete i promyslete co by jste rádi uskutečnili a ne...nebudeme pálit čarodějnice Wink
PS: Sraz v prostorách hradu - v malém divadle, které najdete napravo od hradu... )