![]() |
Serenin ukradený šperk - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Chyby v betatestu (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=80) +---- Fórum: Interakce (questy) (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=94) +---- Téma: Serenin ukradený šperk (/showthread.php?tid=2839) |
Serenin ukradený šperk - Pietro - 29.10.2013 když dám na výběr u Frandese Mlč já tě dostanu! ...zabiju ho,šperk u sebe nemá a ukol se neaktualizuje,tudíž musím počkat na spawn frandese a dát,že mu věřím... RE: Serenin ukradený šperk - Stig - 29.10.2013 Moc si to nepamatuju a nevím, jestli to není nežádoucí spoiler, ale ten šperk tuším u sebe nemá správně, protože ho neukradl.. ![]() Tak jako tak by se to asi dalo minimálně předělat do uživatelsky přívětivější verze. RE: Serenin ukradený šperk - Talon - 29.10.2013 ten quest konci vagne, jakoby mel pokrracovat a vzdycky me to matlo RE: Serenin ukradený šperk - Pietro - 30.10.2013 Jo,ale jde o to,ze pri volbe,ze ho z nej vymlatim,coz vlastne skryte i Serenna chce,se pak nic nestane a musi se akorat cekat na ten spawn... RE: Serenin ukradený šperk - Poutnik - 30.10.2013 Taky jsem to delal uz strasne davno, ale snad se mi to dobre vybavuje. Problem je v tom, ze kdyz toho chlapka zmlatis, t ak se snad ani neobjevi zadna instrukce, ze bys mel jit zpet do hostince a nahlasit tej zenskej, ze si pohorel. Ale nevsadil bych na to. RE: Serenin ukradený šperk - Ilicius - 30.10.2013 Tak pokud vím, tak Frandes má začít mluvit, když ho dost zmlátíš...potíž je, že mám pocit, že tohle nefunguje zrovna stoprocentně. Takže ho člověk občas zabije a nic se nestane. RE: Serenin ukradený šperk - aretho - 30.10.2013 tuším že to fungovalo po první úspěšné ráně, ono nevim jestli noobík má vůbec šanci ho "dost zmlátit"...ale pamatuju si že to taky dělalo problém. RE: Serenin ukradený šperk - Pietro - 31.10.2013 (30.10.2013 v 23:43)aretho napsal(a): tuším že to fungovalo po první úspěšné ráně, ono nevim jestli noobík má vůbec šanci ho "dost zmlátit"...ale pamatuju si že to taky dělalo problém. právě,že jsem ho pěstmi zabil ![]() RE: Serenin ukradený šperk - Askae - 06.01.2014 Ahoj, Serenin quest stále nefunguje ,mám zmlátit toho týpka,ale když ho napadnu,nic se nestane a pěstmi ho zabiju. šperk u sebe nemá a quest se nijak neaktualizuje RE: Serenin ukradený šperk - Talon - 06.01.2014 tento quest jaksi neni doplnenej, jedine jak ho vvyresit je si s nim promluvit a on te nekam posle RE: Serenin ukradený šperk - Askae - 07.01.2014 Hmm. Díky za radu,ale už jsem bohužel v té fázi,že Dora v hospodě se mnou nechce mluvit a u Frandese mám na výběr jen jít pryč,nebo ho zmlátit. Asi to teda nepůjde dodělat... RE: Serenin ukradený šperk - Pietro - 07.01.2014 Jo pujde,pockej si az se Frandes spawne ![]() RE: Serenin ukradený šperk - Askae - 07.01.2014 Už jsem zkoušel 2x respawn a zatím nic.Tak to zkusím dál :-) RE: Serenin ukradený šperk - Pietro - 08.01.2014 Aaha,tak si zkus nechat od Gm ten quest nejak zrusit,pokud to jde a znovu ![]() RE: Serenin ukradený šperk - Stig - 08.01.2014 Jo, jde to. Nejlepsi by ale bylo to napred opravit/upravit. Ten quest by mohl bejt dobrej v tom, ze neni tak uplne tradicni a ze je tam vic moznych koncu, ale momentalne je to takove nejasne/nefunkcni. Idealni by bylo tam do odmen rovnou zaclenit i reputaci pro Ishar podle toho co si dana postava zvoli anebo i perky nebo presvedceni do moznosti v dialozich. Uvidime, co se s tim bude dat udelat a kdo kdy se k tomu dostane.. RE: Serenin ukradený šperk - Askae - 08.01.2014 Tak díky Stigu, zatím to nechám být.Třeba se k tomu někdo dostane :-).Nepůjde ten quest u mě teda smazat? Ať mi to v úkolech nestraší? Díky RE: Serenin ukradený šperk - Askae - 08.01.2014 Jo Pietro,taky díky za odpovědi. RE: Serenin ukradený šperk - le_dechu - 21.01.2014 (08.01.2014 v 20:54)Askae napsal(a): Tak díky Stigu, Ja jsem to dokoncil v obou variantach, pravda ze na variantu, kdy ho musis zmydlit jsem musel pockat nekolik lvlu :-D k tomu respawnu podle meho bude stacit pockat az se nekdy otoci server ne? to by mohlo byt fresh spawned. |